- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
Bizim kadınımız böyle tiplere gönülden bağlanırEski konularına baktım da, hiç Mutlu değilmişsin ki, neyini özledin evliliğinin?Üstelik yeni evliyken dayak bile yemişsin.
Ailen en iyisini yapmış, sana değer vermeyen, mutsuz eden, ailene saygı duymayan Ada'mın yanında ne işin var?
"Dövüyor ama aslında çok iyi biri" dir büyük ihtimalleEski konularına baktım da, hiç Mutlu değilmişsin ki, neyini özledin evliliğinin?Üstelik yeni evliyken dayak bile yemişsin.
Ailen en iyisini yapmış, sana değer vermeyen, mutsuz eden, ailene saygı duymayan Ada'mın yanında ne işin var?
Mutlu bi evliliğin yokmuş ki zaten.. kaç defa boşanmak istiyorum eşimi sevmiyorum bilmem ne diye konu açıp yazmışsın.. ailen de destekken bu mutsuzluğu bitir istersen yoluna bak.. alışkanlıktan dolayı özlem olabilir ama sen genel olarak evliliğini düşün bence.. ben okuduklarımdan dolayı bi umut göremedim sizde..slm kizlar ailem ve esim bagira bagira tartistilar. esim en sonunda benide sikayet etti aileme ailem benide alip ciktik suan baba evindeyim esim beni kotulersede ben evimi esimi ozledim ailem kesinlikle izin vermiyor gitmemi ne yapicam ne edicem bilmiyorum
gelip esin almadigi surece gitme sonra ezilen hep sen olursun ailende arkanda olmaz.ailen sana laf soylemesine dayanamamis ne guzel sahip cikmislar gidecegim diyede uzme onlari vardir bir hayir bu iste.slm kizlar ailem ve esim bagira bagira tartistilar. esim en sonunda benide sikayet etti aileme ailem benide alip ciktik suan baba evindeyim esim beni kotulersede ben evimi esimi ozledim ailem kesinlikle izin vermiyor gitmemi ne yapicam ne edicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?