acil esim ve ailem arasinda kaldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor . cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef . ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok"

Cok değil 5 ay once actıgınız konu bu..Karar verin baba evini mi koca evini mi?
Bir de cok merak ediyorum size dayak atan birini hala nasıl sevebiliyorsunuz?

senin eşinle ilgili bi sürü konun yok muydu.
en son özürlü kayınbiraderini baktırmaya çalışıyolardı sana o mevzu ne oldu.
ne güzel kurtulmuşssun Allah yardım etmiş te.
daha ne istiyosun ki.
nasıl hala seviyorum diyosun anlamadım dayak ta varmış filan.
aileni dinle kal orda.

Konu Sahibi ortada yok, konuyu yazmaya kalkınca suçun kendinde ve ailesinde olduğunu gördü nerden başlayacağını bilemiyor bence

Ailen bile hatali olsa donme. Dayak var hakaret var, zorla kayninin bakiminin sana yikilmasi var. Firsat bu firsat kurtul iste.

Kızlar konu sahibi konuyu açıp gitmiş bari bu konu üzerinden devam edelim konusu bari bi işe yarasın

Konu zaman aşımına uğramış biraz ama özellikle yazmak istedim

sizin eski konularınızı biliyroum mutsuz bi evliliğiniz vardı aileniz kabul etmez diye cekiyodunuz resmen şimdi ne bu çelişki anlamadım yani G guneslihava

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…