Acil fikir istiyorum kızlar inanmali miyim sizce?

eurynome

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
23
2
1
Ankara
Kızlar meraba 2 aydir biriyle birlikteyim. Kendisi sadakatiyle ve dine bagliligiyla hep cok ovunur. Bana cok kisitlamalar getiriyor diye cok kavga ettik ama bu kisitlamalar biraz azaldi. Ben ona cok guveniyordum ama geçen faceine girdim arama gecmisine baktım. Bu arada e.arkadasimla aynı okul ve bolumdeyiz. Yine aynı şekilde Bizim okul ve bolumden olan bir kizi aşırı aratmis. Son zamanlarda hepsi. Ayrıca benden önce kendisine sevgili olarak dusundugu bir kizi da çok aratmis ve bunlar harici arattiklari hep kız. 5 falan erkek var. Kendisine sordum aciklamasi ders icindi , kuzenim evlenmek istiyor onun için bakıyorum ve arkadaşlarıma bakıyordum oldu. Ben inanmadim ve bir süre konuşmak istemedigimi söyledim. Sizce hakli miyim? ?

Not olarak birde kendi benim facemi kapattirdi , yaptığım her ise kız arkadaslarimla gezmeme falan karışıyor. Ayrıca bana ortunmenin önemini anlatan kitaplar falan aldı. Aramızda büyük bir kültür farkı da var ama o başta bunu benden sakladi , sonra itiraf etti. Yorumlarsaniz çok sevinirim kızlar :)

iyide sizden once aratmis siz hicmi aratmiyosunz benim esimin gecmisi oooooo
Oda bi suri kizla facese konusmstu onmli olan seninle ciddiyete basladktan sonraki hayati..
sindi benimko kuzu ben huzur wermiorm o ayri

valla bu din konularında övünenlerden hep bişey çıkar zaten senn feysini kapattıysa kendide kapatmalı ve çok haklısın

iyide sizden once aratmis siz hicmi aratmiyosunz benim esimin gecmisi oooooo
Oda bi suri kizla facese konusmstu onmli olan seninle ciddiyete basladktan sonraki hayati..
sindi benimko kuzu ben huzur wermiorm o ayri

Canim yok benden önce degil hepsi bu 2 ay içinde aratilmis. Oncekilere inmedim bile ilgilendirmez beni diye

valla bu din konularında övünenlerden hep bişey çıkar zaten senn feysini kapattıysa kendide kapatmalı ve çok haklısın

Banada öyle geliyo aslında biraz kendimi tutucaktim ama en son aynı benim gibi sadık ve guvenilir birini buldum dedi. En son dayanamayip patladim.

canım facede arama geçmişine nasıl bakıyoruz

Banada öyle geliyo aslında biraz kendimi tutucaktim ama en son aynı benim gibi sadık ve guvenilir birini buldum dedi. En son dayanamayip patladim.

sadık ve güvenilir kensi miymiş ozamn neden aratmış kızları bu erkeklerin arkasını boş bırakmıcaksın işte ne diyo şmdi bu olanlara

seninle ilişkiye başlamadan önce bakmışsa sorun yok. eğer sonraysa büyük sorun bence.

Bu dedigin kişiden hayır gelmez. Faceni aç o adamı terket belli kendisi gibi sanıyor seni. Üzülürsün bi adam kadının hayatını bu şekilde kısıtlıyorsa kendi pisliğini kapatmaya çalışıyordur istisnasını görmedim.

Canim yok benden önce degil hepsi bu 2 ay içinde aratilmis. Oncekilere inmedim bile ilgilendirmez beni diye

Belki meraktan falan aratmistr erkekler oyle iste.. iyice isler ciddoye binmeden bu tar islere devam ederler....
ikisknz cok yeni..
konis bi sans daha ver dewam ederse yok ver

Canım profilden hareketler dokumune giriyosun orda filtrele diye bi yer var ona tikliyosun altlarda ara yazıyo oraya basınca kimleri arattigi gozukuyo. Ben telden baktım bu şekilde :)

Öncelikle kendisinin gözü disarda olduğu için seni de kendi gibi sanip kisitlamaya calisiyor...

Ben olsam yaptigi şeyi yüzüne çarpar olmaya calistigi kişiyle olduğu arasında bin fark olduğunu söyler güzel bir ders verirdim...

Kendi de kapatsin facebook madem öyle? Sinir oldum durduk yere :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yol ver 2 aylık bişey zaten kızları iyice salak belledi bu erkekler kuş kadar akıllarıyla

Kisi kendinden bilir isi!!!
O face de bir haltlar karistirmiyor olsa,ya da o mantikta olmasa zaten senin face ini de kapatma derdine dusmez...
Sen kapan, face i kapat, arkadaslarla gorusme, benden bolumden, okuldan, ordan burdan kim var pesine dusulecek onlarla ugrasayim...
Sizi cok kisitlayan insandan korkun, o kadar kisitlanmayi hakedecek bir seyler pesindedir, emin olun...

Ooff banel erkek modeliii
kendini kısıtlasın bi zahmett..
Güven probleminiz de ilginc..
Face bakmayla nolur ki,hem gecmis gitmis..
Kişi kendini değil,başkası metetmeliii

sadık ve güvenilir kensi miymiş ozamn neden aratmış kızları bu erkeklerin arkasını boş bırakmıcaksın işte ne diyo şmdi bu olanlara

Kendine önceden dusundugu kızı simdide kuzenine düşünmüş evlendirmek için ondan bakmış , diğer çok arattigi kızı ders için aratmis birbirlerine dersle alakali şeyler yolluyorlarmis gelen kutusu boş ama bu 2 kız da onda ekli değil bu arada. 5 yıldır gorusmedim dedigi bi kıza da Kasım da borç vermiş parasini almak için aratmis. Burda da b yalanini da açığa çıkardı farkında olmadan.. daha başka kızlar da vardı ama artık dinlemedim kalktım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…