seninle ilişkiye başlamadan önce bakmışsa sorun yok. eğer sonraysa büyük sorun bence.
Kendine önceden dusundugu kızı simdide kuzenine düşünmüş evlendirmek için ondan bakmış , diğer çok arattigi kızı ders için aratmis birbirlerine dersle alakali şeyler yolluyorlarmis gelen kutusu boş ama bu 2 kız da onda ekli değil bu arada. 5 yıldır gorusmedim dedigi bi kıza da Kasım da borç vermiş parasini almak için aratmis. Burda da b yalanini da açığa çıkardı farkında olmadan.. daha başka kızlar da vardı ama artık dinlemedim kalktım canim
Oh, agzina saglik!!!
Kızlar meraba 2 aydir biriyle birlikteyim. Kendisi sadakatiyle ve dine bagliligiyla hep cok ovunur. Bana cok kisitlamalar getiriyor diye cok kavga ettik ama bu kisitlamalar biraz azaldi. Ben ona cok guveniyordum ama geçen faceine girdim arama gecmisine baktım. Bu arada e.arkadasimla aynı okul ve bolumdeyiz. Yine aynı şekilde Bizim okul ve bolumden olan bir kizi aşırı aratmis. Son zamanlarda hepsi. Ayrıca benden önce kendisine sevgili olarak dusundugu bir kizi da çok aratmis ve bunlar harici arattiklari hep kız. 5 falan erkek var. Kendisine sordum aciklamasi ders icindi , kuzenim evlenmek istiyor onun için bakıyorum ve arkadaşlarıma bakıyordum oldu. Ben inanmadim ve bir süre konuşmak istemedigimi söyledim. Sizce hakli miyim? ?
haksızmıyım kuzum:26:
ne sanıyolar kendilerini yaa bulunmaz hint kumaşımı görünen şeye bile en malca bahaneleri bulup bide inandırmaya çalışıyolar yaa pes valla öyle konuşurken adamın ağzına 2 tane yapıştırcan bakalım bi daha yamuk yumuk yalanlar buluyomu
ay çok sinirlendim
Bu dedigin kişiden hayır gelmez. Faceni aç o adamı terket belli kendisi gibi sanıyor seni. Üzülürsün bi adam kadının hayatını bu şekilde kısıtlıyorsa kendi pisliğini kapatmaya çalışıyordur istisnasını görmedim.
Öncelikle kendisinin gözü disarda olduğu için seni de kendi gibi sanip kisitlamaya calisiyor...
Ben olsam yaptigi şeyi yüzüne çarpar olmaya calistigi kişiyle olduğu arasında bin fark olduğunu söyler güzel bir ders verirdim...
Kendi de kapatsin facebook madem öyle? Sinir oldum durduk yere :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bilgisayardan baktım öyle bir şey yok demek sadece telden görünüyor
Kendine önceden dusundugu kızı simdide kuzenine düşünmüş evlendirmek için ondan bakmış , diğer çok arattigi kızı ders için aratmis birbirlerine dersle alakali şeyler yolluyorlarmis gelen kutusu boş ama bu 2 kız da onda ekli değil bu arada. 5 yıldır gorusmedim dedigi bi kıza da Kasım da borç vermiş parasini almak için aratmis. Burda da b yalanini da açığa çıkardı farkında olmadan.. daha başka kızlar da vardı ama artık dinlemedim kalktım canim
Kalkmadan sorsaydin iki dakika da attigi su yalanlara kendi inanmis mi acaba?
Saka gibi gerçekten ,ya kendini çok zeki ya da seni çok saf saniyor bu insan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım facede arama geçmişine nasıl bakıyoruz
Canım daha kaç aydır çıkıyosun da sana bu kadar karışıyor. Kapanmaktan filan bahsediyor, bence böyle bir iliski senin psikolojini bozar. Aranızda kültür farkı var bilmem ne, ne güzel Okuyosun hayatını yaşa. Ah biz bayanlar.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendine düşündüğü kızı şimdi de kuzenine düşünüyormuşve de bunu da size gayet rahat bir şekilde söyleyebilmiş
Söylediği şeylere inanayım mı diye düşünmeden önce bence bu açıklamasına yoğunlaşın. Ne demek "önceden" beğendiği birini kuzenine ayarlamaya çalışmak :120:
Of bu arama şeylerine hiç bakmıycan en iyisi benim kaç gündür içim içimi yiyiyor, erkekler takmıyor ama baktık geçti diye düşünüyorlar
Aynen canım ben aslında hiç bakmazzdım da hem kendim çok kisitlaninca sinir oldum suphelendim , bide kendi icin hep cok iddialı konuşurdu tüm erkeklerden farklı olduğunu soyluyodu falan bakalım cidden ole mi dedim. Sinemada bile bikinili kız olsa filmde gözünü kapatiyodu düşün
Bence gerçekten dini bilgisi çok olan yada dindar olan insan bunu zaten dile getirmez davranışlarıyla gösterir.. Hem dindarım deyip hemde kız aratmasıda ayrı bir tezatlık bana göre. Hem ne demek faceni kapat filan.. Davranışları tuhaf geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?