- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
-
Çok teşekkür ederim, ailemin huzuru kaçmasın diye hic bu konulara giremiyorum o kadr Çaresiz kaldım birikti ki bazı seyler içimde.Bakın okadar sağlıksız düşünüyor sunuz ki. Şu ailenizin kimliği aştına çocuğu yazdırmak onın ekmeğine yağ sürer. Aunı zamanda şahit vs bulur siz başkası ile evlenseniz bile çocuğun doğum tarihi ile evlilik tarihi tutmadığından yine şikayet edebilir. Bana hamile olduğunu söylemedi çocuğumu benden sakladı der
ama şimdi en azından bir şikayet dilekçeniz olur ise ileride atabileceği iftirayı engellemiş olursunuz. Açılan bir mahkemede bakın şu tarihte şikayet dilekçem var dersiniz. Yada çocuğunuzu mu kaçırdı. Bakın tehdit etti diye şikayet dilekçem var dersiniz. Çocuk bakkala giderken yolunu kaybetse ilk zanlı o olur. O sizin gözünüzü iyi korkutmuş. Ama şu anşattıklarınızla suçlu o. Hemen bir avukata gidip konuyu detayları ile anlatın size yol göstersin. Oturduğunuz yerde daha çok zarara gireceksiniz. Onun bunun lafına ne bakıyorsunuz. Polis olduğu için asıl onun korkması gerek. Öyle polis diyince herşeye müdahale edebilir sanmayın. Bir dilekçe yazılır imzalanır ve değişmez. Birde Avukatınız olursa zaten prosedür le o ilgilenir.
Siz gideceksiniz bu çocuğun babası bu adam bana imam nikahı kıydı resmi nilah sözü verdi evden attı. Diyeceksiniz. Orda bu çocuk benim değil gibi bişey derse ve daha sonra yine çocukla ilgili tehdit ederse busefer delillerinizle polise gideceksiniz. Sadece onun çalıştığı merkeze gitmeyin. Yani polislerin görevi bizleri korumak Ama dünyanın binbir türlü hali var. O yüzden onun olduğu karakola gitmeyin. Size polis olduğu içşn ona hiçbirşey yapamayacağınızı söylediğini de ifadenize ekleyin.
Bencede bir arkadaş daha söylemiş karakola değil direkt savcılığa gidin. Elinizde bir msj falan varsa delil olarak çok dahaiyi ama olmasada iş uzar ama sizin için her şekilde daha iyi olur. Ama artık gecikmeyin. Heee olduki ifadeni geri al evlenicez şu bu derse sskın kanmayın muhtemelen bunu yapacaktır çünküÇok teşekkür ederim, ailemin huzuru kaçmasın diye hic bu konulara giremiyorum o kadr Çaresiz kaldım birikti ki bazı seyler içimde.
Babalık testi talep edemez mi?
geçmiş olsun, Moralinizi bozmak istemem fakat gerçekleri belirtmeliyim ki, Öncelikle çocuğun öz babası baba olduğu iddiası ile aile mahkemesinde dava açar,dava kabul edilirse hakim DNA Testi ister, DNA testi neticesinde baba olduğu ortaya çıkar ve çocuğun babası olarak nüfus kayıtlarında değiştirilir.Ayrıca dava sonrasında davayı kazandıkları için ayrıca tazminat davası da açabilirler. ( bir avukat ile anlaşırlarsa mutlaka açarlar) bu sebeple babalık davası açarlarsa bir avukatla anlaşın zira tam anlamıyla savunma yapamazsınız, bedeli ağır olur. Çocuğu alma durumuna gelecek olursak çocuğu eğer kötü bir yaşam tarzına sahipseniz, çocuğa bakabilecek maddi gücünüz yoksa çocukla ilgilenmiyorsanız, alkol sigara vs bağımlılıklarınız varsa çocuğa kötü bir ebeveyn örneği teşkil ettiğiniz için alabilirler, bahsettiklerim yoksa çocuk büyük ihtimal sizde kalır.Allah yardımcınız olsun.
canım sen evlı degılsın anladığım kadarıyla cocugu kendı soyadınla kayıt ettırebılırsın yanı o adam bısey hak ıdda edemez ama cocuk benden dıye dava acıp babalık testı yaptırabılır..ama bu adi insan çocugu senden kaçıracak bence evlendıgı gun senı dugun gunu evden atmıs hersey beklenır korkma temkınlı ol fazla yanlız kalma olmassa polise gider koruma talep edersın cocogumu kacıracaklar dıyeeBabalık testi talep edemez mi?
Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.
Olamaz artık cunku cok hakaret vs edildi yaşandı daha iki hafta Öncesinde aramış o gun evden kovmasaymis güya dayak sopa yiye yiye evden sokağın basına kadr gidecekmisimyukarıda bir arkadaş da aynı şeyleri yazmış.tekrar yazayım.dediğin olmaz.bir şekilde çocuk üzerinde hak iddia edecektir.kanunlar ona bu hakkı veriyor.evli olmasanız bile dna testi ile babalığını ispat ettiği anda kimliğine babası yazılır.düzelecek gibi bir durum olamaz mı? ortada bir bebek var
Olamaz artık cunku cok hakaret vs edildi yaşandı daha iki hafta Öncesinde aramış o gun evden kovmasaymis güya dayak sopa yiye yiye evden sokağın basına kadr gidecekmisim
Hep tahkikatı öne sürdü oyaladı başvuru bile yapmadınikah yapmanız neden o kadar uzun sürdü.dini nikah yerine resmi nikahı tercih etmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?