ACIL FiKiR

Domestosuseviyorum

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
68
13
18
32
Merhaba, anlatması uzun olacağı için yaşadıklarımı yazamıyorum. Kısaca şunu sormak istiyorum. Özel hastane de yapılan Doğumlar vs. Herhangi bir kuruma bildiriliyor mu? Başımda kötü bir durum var. Bir kaç ay sonra doğum yapıcam ve bebeğimi anne babamın nüfusuna geçirmeyi dusunuyorum. Bunda bir sorun çıkar mı? Bu düşündüğüm mümkün müdür? Inanin cok zordayim..
 
Böyle bir şey mümkün olur mu yahu? Senin adına doğum belgesi çıkar. Saha sonra annen baban üzerine alabilir sanırım. Of ne Karışık işler.
 
özel olursa bir şekilde işi kılıfına uydurabilir miyim diye mi sordunuz? özel yada devlet fark etmez doğum belgesinde hile yapacak babayiğit yoktur heralde. ama sonradan aileniz evlat edinebilir bence. hukuki kısmını tam bilmiyorum ama mantıken olabilir gibi geldi. inşallah yetişkinlerin hatalarından zarar görmeyen huzurlu mutlu bir bebek olur. üzüldüm..sizede geçmiş olsun.
 
canım evliydin sen öyle hatırlıyorum neyse bana düşmez sen büyüttükten sonra . benim bildiğim senin adına kağıt çıkıyor ama aileni gösterebilirsin diye biliyorum
 
hastaneye gittiğinizde kimlik isteyecekleri için,kimlik numarasıyla kayıt oluyorsunuz,üstelikte doğum gibi bir durumda bildirilmemesi söz konusu bile olamaz.
 
Anlatsan belki başka bir yol bulunur. Evlilik dışı mı bebek? Annen baban bildiğine göre kimden saklıyorsun?
Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.
 
Doğum belgesi verirler n.cüzdanı çıkarmak için. Onunla nüfus müdürlüğüne gidiyorsun ama anne babanın üzerine geçirme konusunda bişey diyemiycem bilemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Anne olmak güzel şey.
 
Anne babanın nüfusuna geçirince ne fark edecek ki, adam her türlü resmi nikahınız olmadığı için gayriresmi yollardan ele geçirmeyi planlıyor zaten.
 
yapmayın Allah aşkına alamaz bebeği falan? nasıl alıyormuş. evli bile değilsiniz. yapabileceği tek şey bebeği kendisinin olarak tanımak.
açık söylüyorum benim başıma böyle bir iş gelse biriyle bir kuzenle falan göstermelik bir evlilik yapardım. evlilik içinde doğan çocuğu orta yerinden çatlasa tanıyamaz.
 
Valla nah alır bebeği. El kadar bebeği kimse annesinden alamaz için rahat olsun. Annenin Baba'nın nüfusuna verme Bebeğini. Otur Yanlarında yardımcı olsunlar sana.

İşim var mı? Bebeğe bakabilecek durumda mısın?
 
Babalık testi talep edemez mi?
 
Aa cok mantikli boyle bisey yapabilirr. Zaten bebeginalamaz da evlenmemisler bile nasil ispatliycak bebegin ondan oldugunu dna testine izin verilmedigi surece
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…