- 7 Mayıs 2015
- 68
- 13
- 18
- 32
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
-
O kadar zordayim ki anlatamam..Böyle bir şey mümkün olur mu yahu? Senin adına doğum belgesi çıkar. Saha sonra annen baban üzerine alabilir sanırım. Of ne Karışık işler.
Anlatsan belki başka bir yol bulunur. Evlilik dışı mı bebek? Annen baban bildiğine göre kimden saklıyorsun?O kadar zordayim ki anlatamam..
Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.Anlatsan belki başka bir yol bulunur. Evlilik dışı mı bebek? Annen baban bildiğine göre kimden saklıyorsun?
Anne babanın nüfusuna geçirince ne fark edecek ki, adam her türlü resmi nikahınız olmadığı için gayriresmi yollardan ele geçirmeyi planlıyor zaten.Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.
Hayır suan hamileyim zaten yeni es diye bisey yok.Eski eşinden olan bebeği yeni eşinden mi saklayacaksın?
yapmayın Allah aşkına alamaz bebeği falan? nasıl alıyormuş. evli bile değilsiniz. yapabileceği tek şey bebeği kendisinin olarak tanımak.Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.
Valla nah alır bebeği. El kadar bebeği kimse annesinden alamaz için rahat olsun. Annenin Baba'nın nüfusuna verme Bebeğini. Otur Yanlarında yardımcı olsunlar sana.Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.
Babalık testi talep edemez mi?yapmayın Allah aşkına alamaz bebeği falan? nasıl alıyormuş. evli bile değilsiniz. yapabileceği tek şey bebeği kendisinin olarak tanımak.
açık söylüyorum benim başıma böyle bir iş gelse biriyle bir kuzenle falan göstermelik bir evlilik yapardım. evlilik içinde doğan çocuğu orta yerinden çatlasa tanıyamaz.
bebek evlilik içinde doğduysa edemez.Babalık testi talep edemez mi?
Aa cok mantikli boyle bisey yapabilirr. Zaten bebeginalamaz da evlenmemisler bile nasil ispatliycak bebegin ondan oldugunu dna testine izin verilmedigi sureceyapmayın Allah aşkına alamaz bebeği falan? nasıl alıyormuş. evli bile değilsiniz. yapabileceği tek şey bebeği kendisinin olarak tanımak.
açık söylüyorum benim başıma böyle bir iş gelse biriyle bir kuzenle falan göstermelik bir evlilik yapardım. evlilik içinde doğan çocuğu orta yerinden çatlasa tanıyamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?