- 7 Mayıs 2015
- 68
- 13
- 18
- 32
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
-
Ailem Allah Razı olsun destekçim her zaman. Muhasebeciyim yani çalışmıyorum ama Allah A şükür mesleğim var.Valla nah alır bebeği. El kadar bebeği kimse annesinden alamaz için rahat olsun. Annenin Baba'nın nüfusuna verme Bebeğini. Otur Yanlarında yardımcı olsunlar sana.
İşim var mı? Bebeğe bakabilecek durumda mısın?
Onla özel hastaneye fln gitmiştik kontrol için onu delil fln gösterebilir mi acaba cok kafama takılıyorbebek evlilik içinde doğduysa edemez.
Şöyle anlatayım inan yazarken bile kotu oluyorum aklıma geldikçe. Bi kaç yıllık bir birlikteliğim vardı sonra hamile kalınca iki ay icinde evlenme çabalarına girdik hersey normaldi dini nikahımız vardı resmi nikahı düğünden bi iki hafta sonra yapacaktık güya hep bahaneler cikti sonra düğün günü Sabahı evden kovuldum. Şimdi de bebeği dogunca alacağını söylüyor . Bense artık hayatımda olsun istemiyorum. Cunku insan canım dediğinin Canini almaz resmen Canımı Aldı.. Kabusum oldu geri kalan ömrümde bir kez dahi suratını görmek istemiyorum.
Ama düğün resimleri fln var onu delil gösterebilir diye dusunuubebek evlilik içinde doğduysa edemez.
Ne güzel bak şükret ailen destekçin. Doğumdan sonra işe girer çalışırsın. Bir de çocuk babasının üstüne Kayıtlı olsunki nafaka al bebeğine.Ailem Allah Razı olsun destekçim her zaman. Muhasebeciyim yani çalışmıyorum ama Allah A şükür mesleğim var.
ona aldiracagimi söylemiştim ne kdr inanmıştır bilmiyorum.Hicbir turlu kacisin olamaz. Hamile.oldugunu bildigi icin.ailenin uzerine de gecirsen adam.mahkemeye verip dna testiyle babasi oldugunu kanitlar sana ceza bile verdirebilir...
eh bu dediklerini diğer durum için de yapar. onu en başta söyleyecektin.Ama düğün resimleri fln var onu delil gösterebilir diye dusunuu
Bebeğime cok güzel bakarım. Ya insanın icinde oyle bir sizi oluyor ki anlatamam bi defa dahi suratını görmeye tahammülüm yok. Canım cok acıdı inan ki. Geri kalan ömrümde onu görmek zorunda kalmak istemiyorum.Ne güzel bak şükret ailen destekçin. Doğumdan sonra işe girer çalışırsın. Bir de çocuk babasının üstüne Kayıtlı olsunki nafaka al bebeğine.
Korkma Bebeğini alamazlar.
canım siz evli değilsiniz. velayet hakkı zaten senin. alamaz senden. korkma dediğim gibi uzaklaştırma ya da tedbir hangisi oluyor emin değilim, bir karar çıkart, nah alır çocuğunuBebeğime cok güzel bakarım. Ya insanın icinde oyle bir sizi oluyor ki anlatamam bi defa dahi suratını görmeye tahammülüm yok. Canım cok acıdı inan ki. Geri kalan ömrümde onu görmek zorunda kalmak istemiyorum.
Şöyle bir durumda var. Kendisi polis resmi nikah yapmadan düğün yaptığı için belki kendi işinden sorun çıkartacağı için resimleri kullanamaz fakat Yinede emin degilim.eh bu dediklerini diğer durum için de yapar. onu en başta söyleyecektin.
sen çocuğunu üzerine al. o çocuğu tanıma yoluna gidip, velayet davası açarsa zaten ona vermezler. sen ondan önce mahkeme aç, elinde mesaj falan varsa çocuğu alacağına dair
çocuğumu kaçırmak istiyor diye uzaklaştırma kararı çıkar.
Ona al
ona aldiracagimi söylemiştim ne kdr inanmıştır bilmiyorum.
olsun.Şöyle bir durumda var. Kendisi polis resmi nikah yapmadan düğün yaptığı için belki kendi işinden sorun çıkartacağı için resimleri kullanamaz fakat Yinede emin degilim.
Kendinden emin bi şekilde Alıp annesinin büyüteceğini söylediolsun.
sen iyi düşün. ona göre karar ver. anladığım kadarıyla mesleğine de güvenip çocuğu kaçıracağını ima etmiş. gerekirse bir avukata danışın.
öyle hemen annenin babanın nüfusuna verme.
o en son seçeneğin olsun.
Canım şu an fevri ve duygusal düşünüyorsun. O bebeğinin babası ve nüfusuna aldığı takdirde maalesef Görüşmek zorunda kalacaksın. Sende bunun için anne Babanın üzerine vermek istiyorsun sanırım. Ama o en son çaren olsunBebeğime cok güzel bakarım. Ya insanın icinde oyle bir sizi oluyor ki anlatamam bi defa dahi suratını görmeye tahammülüm yok. Canım cok acıdı inan ki. Geri kalan ömrümde onu görmek zorunda kalmak istemiyorum.
arkadaşı n dediklerine katiliyorum ayrica cocugun gelecegi acisindanda dusunmek gerek hic bi cocuk boyle biseyi kolay kolay kaldirmaz hicbizaman gerçeği ogrenmiycek mi durumunuzu bilmiyorum ama nekadar zor durumda olursaniz olun onun geleceğini değiştirdiğinizi unutmayinhastaneye gittiğinizde kimlik isteyecekleri için,kimlik numarasıyla kayıt oluyorsunuz,üstelikte doğum gibi bir durumda bildirilmemesi söz konusu bile olamaz.
bak canım biraz araştırdım, ben uzun zaman olmuştu bu konuları göreli.Kendinden emin bi şekilde Alıp annesinin büyüteceğini söyledi
Yapamaz bundan eminim. Ve kendisi bakmayacak annesi bakacak, kendisi de Evlenip yanına alacak. Ve ben buna üvey anne vs ben hayattayken asla izin vermem.. Bana da yazık günah düğün Sabahı evden kovuluyorsun düşünsene bir buçuk aydır Ağrı Sancı kanaman oluyor millet görmesin diye evden dahi çıkipda doktora dahi gidemiyorum çektiğim sıkıntıyı bi ben bi Rabbim bilir.Canım şu an fevri ve duygusal düşünüyorsun. O bebeğinin babası ve nüfusuna aldığı takdirde maalesef Görüşmek zorunda kalacaksın. Sende bunun için anne Babanın üzerine vermek istiyorsun sanırım. Ama o en son çaren olsunmarilyn monroe 'nun dediği gibi.
Sence çocuğuna düzgün Babalık yapamaz mı? Sizin aranızda olanlar çocuğunu bağlamazki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?