merhaba . 3.5 yaşında bi oğlum var . Bugün taşınmak zorundayız ve taşınacağımızı gördükçe ağlıyor bağırıyor ben taşınmak istemiyorum diyor ne yapsam nasıl ikna etsem bilmiyorum her Yolu denedim Yen'i eve götürdüm bi kaç defa alışsın diye istemiyor . Durmadan ağlıyor . Zaten psikolojisi daha tan düzelmedi geçen sene kardeşi olduğu için . Bi de üzerine bu nasıl yaklaşacam nasıl ikna edecem. Ağladığını görünce içim parçalanıyor
Evet odası olacak . Kardeşiyle ayrı odaları olacak. Bi sürü şey söylüyorum anlatıyorum şöyle alırız şöyle yaparız diye. Ama eşyaların taşındığını gördükçe geri getirirn eşyaları ben o evi hiç sevmedim istemiyorum diye ağlayıp duruyor.
Evet odası olacak . Kardeşiyle ayrı odaları olacak. Bi sürü şey söylüyorum anlatıyorum şöyle alırız şöyle yaparız diye. Ama eşyaların taşındığını gördükçe geri getirirn eşyaları ben o evi hiç sevmedim istemiyorum diye ağlayıp duruyor.
Zamana birakin,oyalanabilecegi baska seyler yapin. Mesela gezmeye goturun guzel bir gun gecirsin,aksama da yeni evinize gidin, artik evimiz burasi deyin. Babasi var mi? Verin eline tasinma bitene kadar oyalasin baska yerlere gotursun