• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikirlerinize ihtiyacım var:(

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
35
merhaba . 3.5 yaşında bi oğlum var . Bugün taşınmak zorundayız ve taşınacağımızı gördükçe ağlıyor bağırıyor ben taşınmak istemiyorum diyor ne yapsam nasıl ikna etsem bilmiyorum her Yolu denedim Yen'i eve götürdüm bi kaç defa alışsın diye istemiyor . Durmadan ağlıyor . Zaten psikolojisi daha tan düzelmedi geçen sene kardeşi olduğu için . Bi de üzerine bu nasıl yaklaşacam nasıl ikna edecem. Ağladığını görünce içim parçalanıyor :(

Zamanla alisacaktir. Yeni evde bir odasi olacak mi? O zaman isiniz daha kolay olur. Kendisi icin guzel seyler yapildigini gorunce ikna olur bence

Eline boya verin odasını gösterin duvarlarını yazsın çizsin resim yapsın bu alışmasında yardımcı olabilir birlikte araba balon vs çizin duvarına.

Zamanla alisacaktir. Yeni evde bir odasi olacak mi? O zaman isiniz daha kolay olur. Kendisi icin guzel seyler yapildigini gorunce ikna olur bence
Evet odası olacak . Kardeşiyle ayrı odaları olacak. Bi sürü şey söylüyorum anlatıyorum şöyle alırız şöyle yaparız diye. Ama eşyaların taşındığını gördükçe geri getirirn eşyaları ben o evi hiç sevmedim istemiyorum diye ağlayıp duruyor.

Eline boya verin odasını gösterin duvarlarını yazsın çizsin resim yapsın bu alışmasında yardımcı olabilir birlikte araba balon vs çizin duvarına.
Denerim fakat daha taşırken sinir krizleri geçiriyor . Böyle de bi süre kanar sonra tekrar ağlamaya başlar diye düşünüyorum ama denicem.

Evet odası olacak . Kardeşiyle ayrı odaları olacak. Bi sürü şey söylüyorum anlatıyorum şöyle alırız şöyle yaparız diye. Ama eşyaların taşındığını gördükçe geri getirirn eşyaları ben o evi hiç sevmedim istemiyorum diye ağlayıp duruyor.
Zamana birakin,oyalanabilecegi baska seyler yapin. Mesela gezmeye goturun guzel bir gun gecirsin,aksama da yeni evinize gidin, artik evimiz burasi deyin. Babasi var mi? Verin eline tasinma bitene kadar oyalasin baska yerlere gotursun

Zamanla alışır. Hem orası daha güzel, bir sürü arkadaşın olur de.

Back
X