Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var..düğünümde saçımı nasıl yaptıracağıma karar veremiyorum internettede model bulamıyorum..açık dalgalı saç modeli istiyorum..evli bayanlar düğününüzde saçınız nasıldı tarif edip paylaşırmısınız?
bence açık nırakırsan çok bunalırsın ve açık saç gelini başında çok çabuk akıyor.modeli kaçıyor.ben geniş topuz yaptırmıştım ama yüzüme gitmişti diye tabi en güzeli yüzüne giden modeli bulmak.
topuz saç güzel ama bazılarının yuzune gitmez misal geniş dolgn yanaklarınız varsa ozaman en iyisi açık dalgalı modeller bence .. bikaç resim ekledm belki yardımcı olur
bence kırdüğünü düşünüyosan açık olmalı ama biçimli şekilde,salon düğünü düşünüyorsan da hoş bir topuz ben ensedeki topuzlara bayılırım.gelınlığınıde bence buna göre seç derım
canım kuaförlere git önceden kendi yaptıkları gelin saçı katalogları var onların iste bak hepsine tek tek o sekilde çok iyi olu senin için düğün nezaman buarada
Eki Görüntüle 114
215[/ATTACH]cnm bi kaç modell [ATTACH=CONFIG]114216[/ATTACH]Eki Görüntüle 114
213[/ATTACH]buldum yardımcı ol[ATTACH=CONFIG]114214[/ATTACH]ur belki:)