Biliyorum inanın farkındayım
Bazı şeyler aklıma geldikçe çok üzülüyorum, şey demişti bir kere sen bana değer veriyorsun sonra uzulmenden korkuyorum. Ee o zaman ayrılmak mi istersin yada isteyeceksin yok ben şu anki durumdan çok memnunum diyor sadece beni uzmekten korkuyormus
Umarım
Çok sağolun, en az acı ile atlatirim inşallah bu süreci
Bende ona iyi geliyorum bu çok belliAynını yaşadım ondan gözünüzü açın diyorum.
Ben ayrıldım ve bana tek dediği bana iyi gelmiştin.
Ne acı gelmişti ama iyi ki diyorum şimdi.
Umarım acilen gerçeklerin bana hissettirmesi gereken duyguları hissedebilirimAyrıca ayrıldığını söylediğinde adama sinek vızıltısı gibi gelecek...
sense umarın bu acıyı atlatabilirim diyorsun.
Duygunu anlayabiliyorum ama acilen bu adamdan iğrenmen lazım...
Bende ona iyi geliyorum bu çok belli
Ama aramızdaki şeye hala hoslanti diyor
Daha önceki ilişkisine takik bir adam miydi?Aynını yaşadım ondan gözünüzü açın diyorum.
Ben ayrıldım ve bana tek dediği bana iyi gelmiştin.
Ne acı gelmişti ama iyi ki diyorum şimdi.
Çok teşekkür ederim, umarımO adamdan inan birşey olmaz.
Umarım en az hasarla atlatırsın.
Bence geç kalmadan yol vermen lazım.
Kendine saygını yitirir zaman geçtikce.
Daha önceki ilişkisine takik bir adam miydi?
ne yasamis ki o kızla?Evet ve inan bana hep kızı kötülerdi.
Bana çok bagladığını iyi gediğimi söylerdi.
Ama çok kötü bir cümle iyi gelmek.
İnsan sever aşık olur iyi gelmek farklı bir olay.
Yara bandı mıyım ben bak işine dedim ayrıldım.
ne yasamis ki o kızla?
Benzer bir durumun içindeyim. Çok sevmiş ama karşıdaki kıymet bilmemis. Ee diyorum unutamadin mi hayir unuttum diyor. Problem ne diyorum, tam olarak kendimi veremiyorum artık ilişkiye diyor.
Evet ne zaman kendimi geri çektim, üzerime düştü. Kaybetme korkusu ancak ben bir sekilde tepkimi ortaya koyunca kendini gösteriyor(Umarım çok sert olmaz, bi eşikten atlayıp gerçeği görmenizi istiyorum )
Sizin açıklama yapmanıza bile gerek yok ki, onun açıklama yapmadan çekip gitmesi sana cesaret vermek için yapılmış bir hareket. Senin soğuyup ayrılmanı istiyor ısınamamış sevgili gibi olamamış, arkadaş gibi olamamış. Arkadaşımı bile öylece bırakıp çarşaf gibi sokağa çırpıp gitmem. Hatta yağmur altında çarşafı bile çırpmaz insan. Açıklamaya anlatmaya gerek yok, uzaklaşın sessiz sedasız (ben arayacağını bile düşünmüyorum) Yanlış bir çift olmuşsunuz en kısa zamanda size sizden çok kıymet verip iyi hissetmenizi sağlayacak biriyle tanışırsınız umarım.
Ayrılık zordur ama ayrılık olmadan güzel insanlarla karşılaşmak da imkansızdır. Bunu yaşayıp görmeniz gerekiyormuş demek ki. Bir de bazı insanlar burnu sürtülsün, üzerine düşülmesin, biraz beni uğraştırsın ister. Ev kedisi gibi sevgililerden değil de acı çektirenlerden keyif alır. Ne bileyim insanlar çeşit çeşit.
Birinden gerçekten etkilendiğinde senden ayrılacak...ama aldatmış olmayacak bence ,çünkü bunun olacağını sende biliyorsun-biliyor olacaksın.Biliyorum inanın farkındayım
Bazı şeyler aklıma geldikçe çok üzülüyorum, şey demişti bir kere sen bana değer veriyorsun sonra uzulmenden korkuyorum. Ee o zaman ayrılmak mi istersin yada isteyeceksin yok ben şu anki durumdan çok memnunum diyor sadece beni uzmekten korkuyormus
O kadar vahim mi görünüyor durum gerçektenBence sonunda siz de ona benzeyeceksiniz. Böyle ilişkiler insanın içinde iyiye dair ne varsa sömürüyor maalesef. Belki sizde bu ilişki yüzünden bundan sonraki ilişkilerinizde hakettiği halde insanlara gereken değeri veremeyeceksiniz. İnşallah sizi çok yıpratmadan kurtulursunuz.
Ben ona bunu söyledim dedim belki eksik olan şey şudur, benden yeteri kadar etkilenmemissindir, öyle biriyle karşılaşınca anlayacaksindir. Hayır diyor. Ben seninle olmak istiyorumBirinden gerçekten etkilendiğinde senden ayrılacak...ama aldatmış olmayacak bence ,çünkü bunun olacağını sende biliyorsun-biliyor olacaksın.
Anlaşılan seviyorsun böyle aşkın ızdırabını
Üzülüyorum ama bu kadar kötü mü durum bilmiyorum, belki o bahsettiği problemi her ne ise onu asabiliriz.en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun gerçek bir ilişkinin böyle olmayacağını biliyor olman lazım. Bile bile yıpranıyorsun aşık olabilir/ olunabilir yanını yıpratıyorsun. Gün gelecek ilşkilere dair hem bağlılık hem güven problemin olacak..kendi önyargılarını yıkmak ilerde çok zor olur ve gerçekten seni hakeden bir adamı sırf şu zamanlarda hoyratça kullandığın duyguların yüzünden kaçıracaksın belkide..
Eski sevgilim geldi aklıma.Biliyorum inanın farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?