Günaydın hanımlar,
Dün görüştük, acele hareket etmek istemedim. Ben konuyu açmadan whatsap ta dayısı yazmış bir şey sormuş çok yoğun olduğu için cevap yazamamis dayı sinirlenmiş falan onu anlattı.
Biraz daha zaman lazım, içimde kesin olarak bittiği zaman söylemek istiyorum. Şu anda bitti desem kararimin arkasında duramayabilirdim.
Neden terketti sizi?Eski sevgilim geldi aklıma.
O da sürekli sen çok seviyorsun korkuyorum ya bir gün ayrılırsak sen boşluğa düşersin vs. Ben de sanıyorum ki ayrılırsak derken ölüm kalım olur onu kastediyor beni kaybetmekten korkuyor
Öyle bir terketti ki beni, yıllarca toparlanamadım yeni birine şans veremedim.
Yukarda bir arkadaş demiş ya içimde iyiye dair ne varsa sömürdü.
Henüz 6 ay olmuş ilerde üzüleceğine şimdi üzül, bıçak gibi kes at.
Bir ilişkide baştan acabalar varsa düzelmiyor, çünkü temel sağlam değil
Neden o zaman ayrılmak istemediğini söylüyor konuşma geçince. Durumdan memnun olduğunu vs. Ben sahiden anlayamıyorum. Ki şu anda istese başka kızlarla da çok rahat birlikte olabilir.Zaten ikna edilmek icin konusmak istedigini dusunmustum ben de.
O da ikna etmis zaten seni.
Hayirlisi olsun canim.
Ama adam sana asik falan degil yani aski birak sevdigini deger verdigini bile dusunmuyorum hala.
bunu unutup da kendini kandirma sakin.
Sevgiler
Nedeni yok inan ki.Neden terketti sizi?
Kıymet vermiyor gibi mi davranıyordu size?
Maşallah diyorumNedeni yok inan ki.
Eski konularımda anlamıştım biraz, yıllar geçti üzerinden,küçüktüm
Ufak bir kıskançlığımı bahane etti, görüşmeye bile tenezzül etmedi mesajla bitirdi 1.5 yıllık ilişkimiz vardı.
O günden beri hiç görmedim araadım açmadı, yazma bana dedi, bitti dedi, görüşmeye gerek yok dedi. Şok yaşadım resmen aylarca toparlanamadım
Ben de aynı senin gibi ilişkinin başından beri acaba şöyle mi böyle mi, düzelir diyordum. Bazı şeyler baştan yolunda değildi yani, ama ben hep görmezden geldim. Bahaneler buldum, ama sonra anladım ki seven insan için bahanelere yer yok.
Seven insan arar,sorar,düşünür,özler
Şimdi ciddi bir ilişkim var yine 1.5 sene oldu.
Öncekiyle alakası yok, her an ne kadar değerli olduğumu hissediyorum bir kere bile acaba demedim.
Yani en güzel zamanları zehir etmeye gerek yok , olmuyorsa şöyle mi böyle mi demeyeceksin yoluna bakacaksın.
O kişi karşına çıkınca anlıyorsun zaten, acabalara yer bırakmıyor
İnşallah çok mutlu olursunuz, akıllı mantıklı bir insansınız ben doğruyu bulacağınıza inanıyorumMaşallah diyorum
Aslinda bu benim ikinci yenik ilişkim, ilkinde de bambaşka sekilde sorunlar oldu ayrıldık
Hayırlısı diyorum artık
Inanın anlıyorum sizi, farkındayımBak canım.nerdeyse senden 10 yaş büyüğüm takdir edersin ki yaşanmışlıklar var.ortalamaya bakarsan sana tavsiye bulunan insanlar genelde senden yaşça (haliyle tecrübece) büyük.Gerçek bir kulak ver onlara..
Gelelim soruna: Evet durum okadar vahim neden dersen; bak birde mühendismişsin.senin daha objektif bakabilmen lazım olaylara. Anladığım kadarıyla karşındaki kişi senin duygusal açlığının farkında ve efden püften onu terketmeyeceğini biliyor o bakımdan üzülerek söylüyorumki bırakıp gitmeyceğini düşündüğü bir kadına çok fazla anlam yüklemiyor erkekler
6 aylık ilişkide birşeyler oturur az çok. ilişki içinde ne yaşadığınzın ayrıntılarını bilemeyiz ama belkide büyütülmeyecek şeyleri büyüttüğün için gerçekten büyütülecek şeyleri büyütmeye korkuyor olabilirmisin?ondan ayrılmaya korktuğunu mahkka belli etmiş olacaksın ki böyle davranmakta herhangi bir sorun görmüyor.onun seni boşlamasının sorun olmadığını iyi biliyor..
Kendi kıymetini bilmediğini düşünüyorum ben.Testinin içindeki neyse dışına da o sızar. korkarım onun gözündeki intiban kaba tabirle avucunun içinde görüyor seni..Seven insan napar biliyormusun.Ya geç gider o buluşmaya yanında senin olman yeterli bir gerekce zaten, yada senide götürür bi mrb dersin tanışmadıysan tanışırsınız mesela...yada sen illaki mecbursa o otobüsle eve dönmeye hani dışarda durabilecek vaktin yoksa seni bindirmeden gitmemeliydi yani seni arabadan indirememeliydi.durum tam tersi olsaydı sen onu arabndan inmsei için kibarca ısra edermiydin.hayır değilmi? çünkü onu sevdiğini düşünüyorsun...sence bu durumda O ne düşünüyor?? Korkmadan cesurca cvp verebilirmisin buna ?
Birde hemen evlilik vs.diye gözünü korkutmuş olabilirsin.Her ilişkine evleneceğim gözüyle niye başlıyorsun..sevgililik zamanları bunları yaşatan adam la mı evlenmek istyiyorsun gerçekten ??
Bu yaşlarının kıymetini bil canım ama herşeyden önce kendi kıymetini bil..
Çok teşekkür ederim, umarimİnşallah çok mutlu olursunuz, akıllı mantıklı bir insansınız ben doğruyu bulacağınıza inanıyorum
Gün geçtikçe hislerin azalmayacak, artacak.Inanın anlıyorum sizi, farkındayım
Ama pişman olmaktan içime kabul ettirmeden hareket etmekten çok korkuyorum :/
Kendimi geri çektim bendeBen size neden sizinle birlikte olduğuna dair tahminimi söyleyeyim. Yorgun gönlünü dinlendiriyordur. Ona verdiğiniz değeri seviyordur yani. Tabi ki istediği bir çok kişi ile birlikte olabilir ama genelde önceki ilişkisinde kaybettiği özgüvenini tazelemek için sonraki ilişkilerini karşısındakinin sevgisi üzerine kurmaya meyilli oluyor insan. Ha sonunda o da sizi sever mi yoksa yeterince pohpohlandıktan sonra yeni aşklara yelken açmak için sizi terk mi eder onu bilemem
Aslinda sandığınız kadar yapiskan değilimGün geçtikçe hislerin azalmayacak, artacak.
Adam seni yağmurda bırakmış, dayısından sonra bile gelmiyorsun.
Senin gibi saf yapışkan bir yarabandı bulmuş, niye bıraksın ki?
Sen ilgi için yalvaran, aşık gözlerle bakarken beyefendi gönlünü eğlendiriyor.
Ne diyecekti, can sıkıntımı alıyorsun, o yüzden ayrılmak istemiyorum.
Hiçbir erkek bu kadar dürüst olacak kadar aptal değil.
Ama ve maalesef kızlar aptal aşık. Mantık sıfır.
Neden o zaman ayrılmak istemediğini söylüyor konuşma geçince. Durumdan memnun olduğunu vs. Ben sahiden anlayamıyorum. Ki şu anda istese başka kızlarla da çok rahat birlikte olabilir.
Gerçekten anlayamıyorum ben ne yapmak istediğini. Tamam sevmiyor en azından yeterli değil. Peki öyleyse yanımda kalmak isteme nedeni ne olabilir ki?
Peki bu insan heyecan duyacağı, tutkuyla yaşayacağı bir ilişkiyi istemek yerine neden boyle bir ilişkiyi ister?Ona bağlı olduğunu hissettiriyorsun muhtemelen. Erkekler kendisine bağımlı kadınlardan hoşlanır, yani amiyane tabirle her an cepte olduğunu bildiği bir kadın işine gelir erkek arkadaşın gibi tiplerin. Seni aldatmadığından ne kadar eminsin mesela, ben şahsen aaa karşı hatta erkek var hmm demek beni aldatmıyor diyemem. O erkek arkadaşıyla birlikte kızların olduğu bir ortam ayarlamadığından ne kadar emin olabilirsin? Erkek arkadaşın bana güven vermiyor, seni de cepte görüyor, senden ziyade kendini garantiye alıyor. Senden ayrılmak istememesi bu yüzden. Sıkmıyorsun, boğmuyorsun, istediğinde buluşuyor istemediğinde arabadan inip gidiyorsun, kısacası onun istediği gibi davranıyorsun. Poligami yanlısı bir erkekse neden senden ayrılsın ki, ben olsam ben de ayrılmam. Seni sevdiğinden değil ayrılmaması, bunu kabullenirsen gerçekleri daha iyi görürsün.
Bende bunu doğru yol seçtim kendimceHazie hissetmediysen ayrilmamak en dogrusu. Ayrilmayip iliski devam ederken temkinli davranmak gozlemlemek ve iliski esnasinda kafada bitirmek cok daha kolay. Daha acisiz. Kendini kaptirmamaya calis. Zaten zamani gelince biticek bitmesi gerekiyosa eger
Peki bu insan heyecan duyacağı, tutkuyla yaşayacağı bir ilişkiyi istemek yerine neden boyle bir ilişkiyi ister?
Estağfurullah.Aslinda sandığınız kadar yapiskan değilim
Yine de teşekkür ederim yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?