Acil güzel fikirlerinize ihtiyacım var ?

kiz ailesinden habersiz gelmis muhtemelen sevgilisiyle zaman gecirmek icin sizdeyken basina bir is gelse altindan kalkamazsiniz basiniz belaya girer
her hangi bir sorunda evinizde kalmasini kabul ettiginiz icin suc ortagi bile sayilabilirsiniz
babasinin evine gondersin nniye sizde kalmaya mecburmus onasil bir hadsizlik almiyorum evime diyeceksiniz olup bitecek yarin obur gun sen cik evden b biz biraz hos vakit gecirelim diyecekler

Bu devirde kardes kardeste kalmıyor ne alaka elin kadını evinde kalacakmis? Asla kabul etmeyin böyle bir saçmalık ta pes yani

E o zaman tüm öneriler çöp,
Madem kırmayacaktınız niye konu açtınız.
Siz gidin anneye, kızla da eşiniz mis gibi kalsın sizin evde.
Kalplerini kırmadan bunu istemediğimi nasıl söyleyebilirim ? Bunhn bir yolu var mıdır? Yoksa gerçekten istemiyorum gelmelerini halim yok tanımadığım biri güvenmiyorum.

Kalplerini kırmadan bunu istemediğimi nasıl söyleyebilirim ? Bunhn bir yolu var mıdır? Yoksa gerçekten istemiyorum gelmelerini halim yok tanımadığım biri güvenmiyorum.
Güzel arkadaşım siz bu kalp kırma işine niye bu kadar takıldınız?
Bazı konularda kesin ve net çizgileri çizmezseniz başınız daha çok ağrır.
Ya Hu! Adam hadsiz ve yüzsüz, onun kalbi filan kırılmaz.Görgü pıtırcığı olmanıza gerek yok.
Ayrıca o kızın başına başka işler gelse sizin evinizde napacaksınız?
Hiç mi haber dinlemiyorsunuz?
Gencecik kızı patronu tecavüz girişiminde bulunduktan sonra plazanın 20. Katından attı,adli tıp intihar mı cinayet mi çözemedi.
Herif sizin evinizde kızı bir şeylere zorlasa,aralarında itiş kakış olsa al başına belayı.

Bu kadar ince düşünmenizi gerektirecek bir durum yok ortada .Kırılan kırılsın canım ne münasebet.Kesinlikle ben olsam müsade etmezdim.Hiç kimseyede açıklama yapmak zorunda değilsin.İstemiyorum de olsun bitsin.Ne yoruyosun kendini kırılmasın bilmem ne diye.İnsanlar patavatsız yüzsüzse kırılsın yani hiç umrumda bile olmaz.

Arkadaş ve sevgilisi, sizin için ne kadar önemliler de kırmayım da kırmayım diyorsunuz, kırılsınlar,
Kırmadan bazı şeyleri çözemezsiniz.
Hem siz o gün ölseniz bile kırılacak insan inadından öldü der,
Bırakın bu kadar gereksiz kibarlığı.

Konuyu okudum tekrar basa döndüm, esimin kardeşi falan desen neyse arkadaşmış yani bunu teklif etmeye nasıl yüz bulmuş ilginc doğrusu. Böyle birsey mümkün değil.

Tanımıyorsun etmiyorsun ne alaka sende kalmak zorundaymış bide . Kendi başlarının çaresine baksınlar ben kabul etmezdim . Ne kadar ayıp ya zorla misafir ettiriyorlar kendilerini . Gitsin otelde kalsın

Böyle emrivaki olamaz .Net bir şekilde kabul etmezdim.Darılan darilsin.
Yarın öbür gün ayrılırlar kendinizi zor durumda bıraktiginizla kalırsınız.

M menekse1380 Hayır yani gayet iyi bile olsam bi sıkıntım bile olmasa neden başka bi kız benim eşimle aynı evde oluyor asla kabul etmem

İnsanoğlu çiğ süt emmiş tanımadıgım etmediğim bi kız kocamla aynı çatı altında 1 gün bile kalamaz diyil 1 hafta

Hemde sizinde durumunuz belli çok geçmiş olsun gercekten
İnşallah bir an önce sıkıntılarınız biter
Rahat bir hamilelik geçirirsiniz

Kesinlikle kabul etmeyin evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…