- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi menekse1380
-
hala kalplerını kırmadan dıyorsunuzKalplerini kırmadan bunu istemediğimi nasıl söyleyebilirim ? Bunhn bir yolu var mıdır? Yoksa gerçekten istemiyorum gelmelerini halim yok tanımadığım biri güvenmiyorum.
kabul etme arkadaşım. Ne münasebet yaa sen bu halde hiç tanımadığın birini evinde 1 hafta misafir edip neden strese giricekmişsin saçmalığa bak. Direk hayır de. Eşin nasıl açıklıyosa kendi sorunu artık.merhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?
Ha bi de kendimden örnek vereyim geçen yıl bu zamanlar riskli bi gebeliğim vardı.. Eşimin bi tanıdığı sevdiği bi abisi bizden rica etmişti (kendisi bu şehirde değil) eşim bikaç günlüğüne sizde kalsın diye (koskoca 50 yaşında kadın konu kıskançlıkla güvnsizlikle ilgili değil yani) müsade ettik ne zararı olucak diye, kendisi geldi, sağolsun ertesi gün 17-18 yaşında kızı geldi, 2 gün sonra aynı yaşlarda bi kızı daha geldi evimizi işgal ettiler resmen, kalabalıktan dinlenemedim, apartman şifresini girerken sürekli bi dairenin ziline basıyolarmış apartmandan 1 hafta içinde 3 defa şikayet aldım, eşim sonunda şifreyi bıraktı gitti anahtar yaptırdı, kafalarına göre evde kızartma falan yapıyolardı (yapmayın diye uyardığım halde)ağır kokuya tahammül edemiyodum, 1 hafta kendi evimizi onlara bırakıp annemlerde, eltimlerde falan takıldık gecelere kadar, stresi de cabası. Artı olarak onlar 8. gün gittiler ama ben 2 gün sonra bebeğimi kaybettim. Ha suçlamıyorum öyle olacağı varmış ama yine de böyle streslere hiç gerek yok, riske atmaya değer mi? Asla değmez.kabul etme arkadaşım. Ne münasebet yaa sen bu halde hiç tanımadığın birini evinde 1 hafta misafir edip neden strese giricekmişsin saçmalığa bak. Direk hayır de. Eşin nasıl açıklıyosa kendi sorunu artık.
Bence kesinlikle kabul etmeyin. Böyle hassas bir durumunuz olmasa bile ne sıfatla girecek sizin evinize. Neymiş, eşinizin arkadaşı 1aydır görüşüyormuş. Çok yanlış bana göremerhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?
merhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım?
Bebeğinizi sağlikla kucağiniza alin inş.merhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?