- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi menekse1380
-
Neden zorundaymış canım otelde oda tutsun sevgilisine ne alaka zorundasizde kalmak zorunda
Laubali dünya görüşü uymayan gibi gibi.Kime o etiket anlayamadım ? Kız için laubali dememden mi kaynaklanıyor ?
Arkadaşlar çok haklısınız yorumlarınızda. Eşime tabiki kızdım. Kayınvaldiem haftasonu bana gel bende kal ben sana hizmet ederim kızım zaten kötüsün derken. İnsanlara durumumu söylememe rağmen kalplerini de kırmak istemiyorum
Tanıdık olsak ben arayıp söyliyim derdim, o kadar çok sinir oldum.merhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?
Kalp kırmak istemiyorsanız kabul edeceksiniz o zaman başka yapacak bişey Yok. Siz kendinize yedirebiliyorsanız bu olayı diyecek bişey bulamıyorum. Farkında mısınız eşiniz, arkadaşı ve sevgilisini sizden üstün tutuyor.Arkadaşlar çok haklısınız yorumlarınızda. Eşime tabiki kızdım. Kayınvaldiem haftasonu bana gel bende kal ben sana hizmet ederim kızım zaten kötüsün derken. İnsanlara durumumu söylememe rağmen kalplerini de kırmak istemiyorum
Fikre ihtiyacın yok. Ben hamile olmasam bile kabul etmem. Ne alaka tanımadığım kadın bizde kalacak. Direk eşine söyle o halletsin.merhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?
Bu arkadaşı ve sevgilisini buraya konu açacak kadar önemsemen beni üzdü açıkcası.merhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım?
Ne alaka ya insanların rahatlığına bak hayret vericimerhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım?
Direkt hayır diyin. Ben rahatsızım, hamile halimle sadece kalacak olsa bile evimde kimseyi istemiyorum diyin.Arkadaşlar çok haklısınız yorumlarınızda. Eşime tabiki kızdım. Kayınvaldiem haftasonu bana gel bende kal ben sana hizmet ederim kızım zaten kötüsün derken. İnsanlara durumumu söylememe rağmen kalplerini de kırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?