Acil güzel fikirlerinize ihtiyacım var ?

Çok iyi niyetlisin
bunu neden dert ediyorsun
ne münasebet
bir yabancıyı evine almak zorunda mısın

hem eşin ne diyor bu duruma ?

Gerçekten okuyanlar da yorum yapsın ben bi akrabama giderken bile sorarım müsait misin diye nasıl biri sende kalmak zorunda değil bana hiç normal bir insan gelmedi.Ve eşiniz size sormadan nasıl eve misafir çağırabilir yada onaylayabilir heleki durumunuzu görerek.Orası senin evin istediğini kabul edersin istemediğini kabul etmezsin. Eşinizin arkadaşı kırılırsa kırılsın annen baban değil böyle yüzyüs birinin de çok kırılacağını zannetmiyorum.

Hiç tanımadığı, evli bir çiftin yanına davet edilmeden kalmaya niyetlenen bir kadına her etiket yakışır.

O yüzsüz, erkek arkadaşı ondan yüzsüz. Siz de baya safsınız ama. Onlar sizi kırarız, zahmet veririz diye düşünmezken, hala kırmadan nasıl hayır derim diye düşünmeniz komik.

O zaman kabul edin , niye konu açıyorsunuz.

Siz yumuşak yuzlusunuz de biz mi katı kalpliyiz.

Hayat sartlariniza , size uymayan durumları kabul etmek yumuşak yüzlülük değildir.

Tanıdık olsak ben arayıp söyliyim derdim, o kadar çok sinir oldum.
Onların ki hadsizlik ama eşiniz nasıl izin verebiliyor. Önce eşinizi bi kendine getirin önce, çünkü arkadaşına bu hakkı veren eşiniz. Bu yüzsüz arkadaşın da kalbi kırılır sa kırılsın ki tekrar böyle bişeye cüret edemesin. Hadi herşeyi geçtim de, eşinizle nasıl aynı evde kalmasına izin verirsiniz kızın ya. Konuşmak zor geliyorsa mesaj yazın... Sevgilin için başka biyer ayarla çünkü evimde kalmasını istemiyorum diyin mesela. Yani arkadaşa haddini bildirin tekrar böyle terbiyesizlikler yapamasın.

Kalp kırmak istemiyorsanız kabul edeceksiniz o zaman başka yapacak bişey Yok. Siz kendinize yedirebiliyorsanız bu olayı diyecek bişey bulamıyorum. Farkında mısınız eşiniz, arkadaşı ve sevgilisini sizden üstün tutuyor.

Fikre ihtiyacın yok. Ben hamile olmasam bile kabul etmem. Ne alaka tanımadığım kadın bizde kalacak. Direk eşine söyle o halletsin.

Ne münasebet otel mi sizin eviniz? O nasıl bir arkadaş? Eşiniz ne diyor? Valla bu dünyada evlattan,sağlıktan daha değerli hiçbirşey yok. Gerekirse kırılsın küssün. Hayır kurumu değilsiniz neticede. Böyle bir sıkıntıya sokmayın kendinizi.

Gidin kayınvalidenize bir hafta yatın. Kadınında kocanızla başbaşa kalacak yada siz yokken eşinizin arkadaşı ve kadının bekar evi gibi kullanacak hali yoktur herhalde. Valla bu sorunu kalp kırmadan çözemezsiniz. Hırlımı, hırsızmı ne alaka evinizi açacaksınız?

Tanımadığınız biri nasıl evde yatılı kalır ? sizin hamileliğinizi huzurlu geçirmeniz daha önemli... geldiğinde problem olur eşinizle biraz şakalaşıp gülüşse ki aynı evde doğal olarak sonra buraya eşim değişti diye konu açarsiniz

Kalpleri kırılır o nedenle kalsın hatta siz evi temizleyip pasta börek yağın yoksa çok üzülürler kızn sevgiliside gelsin hep birlikte kalın yoksa kalpleri kırılır
Madem böyle düşünüyorsun konu açmaya gerek yoktu
Sen böyle olursan çoook kullanılırsın
Diyeceğin şu x şuan hamileyim biliyorsun ve zor hamilelik geçiriyorum tanımadığım insanın bende kalması uygun olmaz kib bye

Hayir demek ile kalp kirmak es anlamli degil. Size uymayan bir durumda hayir diyebilmelisiniz. Karsidaki baska bir plan yapar. O kadar. Nazik ve icten bir ses tonuyla hamileligim sebebiyle misafir agirlayacak durumum yok. İns baska bir sefere vs.

Bu arkadaşı ve sevgilisini buraya konu açacak kadar önemsemen beni üzdü açıkcası.
Hiçbir şeye zorunlu değilim. Güle güle diyip ilişkinizi bitirin.

Ne alaka ya insanların rahatlığına bak hayret verici

Direkt hayır diyin. Ben rahatsızım, hamile halimle sadece kalacak olsa bile evimde kimseyi istemiyorum diyin.

Gerek eşinize, gerekse eşinizin arkadaşı olan o densize haddini bildireceksiniz tabiki de.
Kimse sizin eviniz üzerinden plan, program yapma hakkına ve densizliğine sahip değildir.
Tamam misafir baş üstünde ama size sorulmadan nasıl bir terbiyesizliktir ki kız sizde kalmak zorunda gibi bir laf edebiliyor o densiz adam.
Kabul etmeyeceksiniz. Bence hamile ve sağlık probleminiz olmasaydı da böyle bir yaptırımı asla kabul etmemeniz lazım.
Herkes haddini ve yerini bilecek.
O kişi de kız arkadaşını otele yerleştirsin. Sizin eviniz otel değil.

Sizin ev öğrenci evi mi ki atsın köşeye battaniye üstüne kıvrılsın?? Yatak sermeniz, icabında temizlik yapmanız, gelen kızla sohbet etmeniz gerekir. Evin hanımı sağlık sorunları yüzünden evinin işini bile yapamıyor, bizim ev kalmaya müsait değil. Eşinizin söylemesi gereken cümleler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…