- 19 Ocak 2017
- 46
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi Farmalelion
-
Gayet normal sonuç neden düşük gelmiş ki 4 haftalık daha paniğe gerek yok ama hormon iğnesi vermesi yanlış olmuş bence. Bolca istirahat edin ve stres yapmayın. Bir sürü kisti miyomu olup sağlıklı Doğum yapan o kadar insan var daha yolun başındasınız boşa stres yapmayın. Geçmiş olsunMeraba arkadaslar dun aksam kanamam oldu ve hastaneye gittim ben daha 4 haftalık hamileyim doktor 4 cm boyunda 5 cm eninde kist var dedi beta hcg test yapti sonucu 8009 cıktı 10000 olması lazım dedi düsük ciktı sonucun dedi hormon ignesi verdi simdi yatyrm ve korkuyorum benim gibj olup normale donen oldumu .
Kanamam olduğu için verdi dün akşam bir tane İğne mi vuruldum.Gayet normal sonuç neden düşük gelmiş ki 4 haftalık daha paniğe gerek yok ama hormon iğnesi vermesi yanlış olmuş bence. Bolca istirahat edin ve stres yapmayın. Bir sürü kisti miyomu olup sağlıklı Doğum yapan o kadar insan var daha yolun başındasınız boşa stres yapmayın. Geçmiş olsun
Siz igleri vurdutmam yanlismi agrim var kanamam durdu.Gayet normal sonuç neden düşük gelmiş ki 4 haftalık daha paniğe gerek yok ama hormon iğnesi vermesi yanlış olmuş bence. Bolca istirahat edin ve stres yapmayın. Bir sürü kisti miyomu olup sağlıklı Doğum yapan o kadar insan var daha yolun başındasınız boşa stres yapmayın. Geçmiş olsun
Yok şu anlamda söyledim. Daha çok Yen'i olduğu için haliyle kalp atışını almamışsınızdır. Kalp atımı alınana kadar kanamaya müdahale edilmez. Durmaması gereken bir gebeliğin durmasına neden olur endişesiyle. Kanamanız durduysa böyle de devam eder inşallah. İyi düşünün iyi olsunSiz igleri vurdutmam yanlismi agrim var kanamam durdu.
4 haftalik bebekte bence cok yuksek bile sayilir canim hayat iyi bence.sen yinede dr nun dedgni yap ama baska bi dr dan fikir almak daha cok aydınlatrMeraba arkadaslar dun aksam kanamam oldu ve hastaneye gittim ben daha 4 haftalık hamileyim doktor 4 cm boyunda 5 cm eninde kist var dedi beta hcg test yapti sonucu 8009 cıktı 10000 olması lazım dedi düsük ciktı sonucun dedi hormon ignesi verdi simdi yatyrm ve korkuyorum benim gibj olup normale donen oldumu .
Bi doktorun daha fikrini almak iyi olabilir belki. O da aynı şeyi söylerse mantıklı. Sonuçta tıp diploması olan onlar ben değilim. Ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum ama hiç kist tecrübelemediğim için net bişey diyemiyorum. Ama dediğim gibi iyi düşünün iyi olsun stres herşeyin düşmanıPeki anladm doktor kist kanaması dedi bebegin hormonuyla besleniyo bu yuzden bebek gelisemiyo dedi bebegin degerleri yukselsin diye verdi ins bi sorun cikmaz ama simdi aklima geldi bebekte bi sorun varsa o yuzden kanama olmus olabilir mi diye dediginiz dogru olabilir rahimin kabul etmedigi bi gebeligi zorla tutmus olcak ilaclar sayesinde ne yapcam aklim cok karisti
Söyle izah ediyim ben carsamba tahlil yaptrdım 620 cikti testim doktor bunu baz alarak bugun 10000 kusur olmasi gerekiyo dedi 8009 cikinca dusuk dedi benim bide gec dollenme bana normal geliyo ama doktor dusuk diyince bide ustune kanamam olunca korktum bide kist var dedi sinirlerim bozuldu4 haftalik bebekte bence cok yuksek bile sayilir canim hayat iyi bence.sen yinede dr nun dedgni yap ama baska bi dr dan fikir almak daha cok aydınlatr
Teskkur ler yardimci oldugunuz icin ins baska doktorada gidicemBi doktorun daha fikrini almak iyi olabilir belki. O da aynı şeyi söylerse mantıklı. Sonuçta tıp diploması olan onlar ben değilim. Ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum ama hiç kist tecrübelemediğim için net bişey diyemiyorum. Ama dediğim gibi iyi düşünün iyi olsun stres herşeyin düşmanı
Hayır gayet normal ilerlemiş düzgün şekilde katlanmış şu an için herşey sağlıklı kanamanız harici o da inşallah çözülmüştür. Cuma 1240 pazar 2480 pazartesi 4000 üzeri olmalı gayet hızlı katlanmış güzelSöyle izah ediyim ben carsamba tahlil yaptrdım 620 cikti testim doktor bunu baz alarak bugun 10000 kusur olmasi gerekiyo dedi 8009 cikinca dusuk dedi benim bide gec dollenme bana normal geliyo ama doktor dusuk diyince bide ustune kanamam olunca korktum bide kist var dedi sinirlerim bozuldu
Bende oyle hesapladm 1 gun arayla katlaniyo diye biyorum ama o oyle hesaplamadı hergun hesapladı saolun icim daha da rahatladıHayır gayet normal ilerlemiş düzgün şekilde katlanmış şu an için herşey sağlıklı kanamanız harici o da inşallah çözülmüştür. Cuma 1240 pazar 2480 pazartesi 4000 üzeri olmalı gayet hızlı katlanmış güzel
baska dr ada git canim ben burda 4 haftlk olup degeri bu kadr yuksek gormedm nirmal gibi ama bilemcm simfi sen icini ferah tut hayirlisi herseynSöyle izah ediyim ben carsamba tahlil yaptrdım 620 cikti testim doktor bunu baz alarak bugun 10000 kusur olmasi gerekiyo dedi 8009 cikinca dusuk dedi benim bide gec dollenme bana normal geliyo ama doktor dusuk diyince bide ustune kanamam olunca korktum bide kist var dedi sinirlerim bozuldu
Kanama adet kanamasi gibimi?Kanamam olduğu için verdi dün akşam bir tane İğne mi vuruldum.
Söyle izah ediyim ben carsamba tahlil yaptrdım 620 cikti testim doktor bunu baz alarak bugun 10000 kusur olmasi gerekiyo dedi 8009 cikinca dusuk dedi benim bide gec dollenme bana normal geliyo ama doktor dusuk diyince bide ustune kanamam olunca korktum bide kist var dedi sinirlerim bozuldu
Ocak 25 carsamba gunu 620 canmHangi carsamba bu ya o kadarcik surede 620den nasi ciksin 10bine.cuma 1240 olsa hadi tam iki kati artti diyelim en az olmasi gereken pazar gunu 2.480 olur bugun pazartesi 3bin oldu diyelim.gectigimz carsamba miydi ondan onceki carsamba mi.bide 4 haftalik 8bin cok yuksek bi deger ben 5.haftanin icindeyim daha binlerdeyimdir herhalde
Senin degerlerin ne biliyomusunHangi carsamba bu ya o kadarcik surede 620den nasi ciksin 10bine.cuma 1240 olsa hadi tam iki kati artti diyelim en az olmasi gereken pazar gunu 2.480 olur bugun pazartesi 3bin oldu diyelim.gectigimz carsamba miydi ondan onceki carsamba mi.bide 4 haftalik 8bin cok yuksek bi deger ben 5.haftanin icindeyim daha binlerdeyimdir herhalde
Hayır peceteye sildikce hafif acık renkli olan kanama seklindeKanama adet kanamasi gibimi?
Bende degerimin yuksek oldugunu dusunuyrm doktor bu diyorum neden yanlis sayım yapıp beni korkutsun diyorum ama bi yandan da 1 gün arayla sayılması gerwktigini düsünüyorum kafam o yuzden cok karısık kanamanın sebebinin kist oldugunu düsünyrm. Baska bi doktora daha gidicembaska dr ada git canim ben burda 4 haftlk olup degeri bu kadr yuksek gormedm nirmal gibi ama bilemcm simfi sen icini ferah tut hayirlisi herseyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?