- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
- Konu Sahibi Farmalelion
-
Benimki adet kanaması bas bayagı... düsük oluyor sanırımHayır peceteye sildikce hafif acık renkli olan kanama seklinde
Dusuk kanamasi acik pembeyle baslio sakin alttan muane olmaBenimki adet kanaması bas bayagı... düsük oluyor sanırım
Sızınde mi kanamanız var parca geliyomu yoksa kanama seklinde miBenimki adet kanaması bas bayagı... düsük oluyor sanırım
Alttan muayene yapmadilar direk ultrasonla baktilarDusuk kanamasi acik pembeyle baslio sakin alttan muane olma
Bn ilk bebegimi sirf bu yuzden kaybettim ondan uyariyim dedim acik pembe renkle basladik acilde bi pislik pratisyen alttan o ultrsona cikaryyirken kanama ole bi bosaldiki unutamiotmAlttan muayene yapmadilar direk ultrasonla baktilar
S
Senin degerlerin ne biliyomusun
Cok gecmis olsun suan hormon ignesi verdiler bekliyoruz acikcasi ben dusuk kanamsi olduguna bile inanmyrm cunku bende yerlesme kanamasi da hic olmadi gec dollenme benimki o yuzden oyle biseydir diye dusunmek istyrmKurtaj olmadim iilk bebiginiz se Allah korusun kesin dusuk denirse bekleyin bn 10 gun kadar doktor kontroluyle bekledim kendine kendine kalanida dustu gitti
Acık pembeyle basladı zatem sonra normal adete dönüştü doktor alttan baktı onum ne gibi sakıncası olur ki olsa neden yapsın doktor. Doktor baktıgında kese görünüyodu. Bekleyelım dedı eger düserse kanamayla gıder dedı. Illa düsecek anlamına gelmez dedıDusuk kanamasi acik pembeyle baslio sakin alttan muane olma
Canım bende zaten normal adet kanaması vardı ve adet sancısıyla gittim oraya. Yani ondan sonra kanama cogalmadıBn ilk bebegimi sirf bu yuzden kaybettim ondan uyariyim dedim acik pembe renkle basladik acilde bi pislik pratisyen alttan o ultrsona cikaryyirken kanama ole bi bosaldiki unutamiotm
Cok tesekkur ederim.. Bol bol dua et Allah var keder yok Allahin izniyle bu dunyada rizki varsa hic birsey olmuo.. Bnm oglumada hic umit vermediler kesin duser dediler gelismemis dediler hamile oldugumu bilmedrn neler yaptm dogdu cok sukur iki yasindaCok gecmis olsun suan hormon ignesi verdiler bekliyoruz acikcasi ben dusuk kanamsi olduguna bile inanmyrm cunku bende yerlesme kanamasi da hic olmadi gec dollenme benimki o yuzden oyle biseydir diye dusunmek istyrm
Hangi hastaneye gidiyosunuz peki benim ablaminda 12 cm kadar buyudu ve kendiliginden yok oldu ordan bilyrm ama insan kendi basina gelince daha cok evham yapiyomusGeçmiş olsun öncelikle. Benim de hamileliğin başlarında kistim vardı 4.27cm. Daha sonra 5.05 cm oldu büyüdü. Doktorum olası bir durumda Üniversites hastanesine gitmemi önerdi. Ama bu süreçte cinsel temas yasaklandı, bol istirahat, ani hareketlerden kaçınma önerdi. Sık sık kontrol için çağırdı kistim yavaş yavaş küçüldü ve artık yok. Çok dikkat et canım bol bol dinlen. Bana bebeğe dokunmadan kanamam olduğunda ya da şiddetli sancı ameliyat olabilirsin demişti. Sen çok dikkat et o kistler küçülebiliyorlar.
Cok sevindim adıniza katıliyrm esim ve ben oyle telkin ediyoruz birbirimizi .Cok tesekkur ederim.. Bol bol dua et Allah var keder yok Allahin izniyle bu dunyada rizki varsa hic birsey olmuo.. Bnm oglumada hic umit vermediler kesin duser dediler gelismemis dediler hamile oldugumu bilmedrn neler yaptm dogdu cok sukur iki yasinda
Suan hamileligin devam ediormu bn onu anlamdimCanım bende zaten normal adet kanaması vardı ve adet sancısıyla gittim oraya. Yani ondan sonra kanama cogalmadı
Evet adet görüyorum resmem parca derken var ama her adettekı gıbı... öyle asırı kanama yada parcalar cıkmıyo. Adet görüyorum resmenSızınde mi kanamanız var parca geliyomu yoksa kanama seklinde mi
Evet edıyor kese duruyomus ama düsebılır düsmeyebılırse dedı simdi kan aldılar sonuc aksam cıkcak yarın. Carsamba doktora gitcem tekrarSuan hamileligin devam ediormu bn onu anlamdim
Suan durumunuz ne hala devam ediyomuCanım bende zaten normal adet kanaması vardı ve adet sancısıyla gittim oraya. Yani ondan sonra kanama cogalmadı
Hangi hastaneye gidiyosunuz peki benim ablaminda 12 cm kadar buyudu ve kendiliginden yok oldu ordan bilyrm ama insan kendi basina gelince daha cok evham yapiyomus
Evet kanamam hala var adet oluyormus gibi ama azaldı sankı cok gelmıyo kan.Suan durumunuz ne hala devam ediyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?