- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
- Konu Sahibi Farmalelion
-
Ben dogum olna kadar bazı kadinların adet oldugunu biliyrm cok arastiran biri oldugum icin sonuclari burda paylasirsan sevinirim rabbim yardimcin olsun.
Canım hakkinda hayırlısı olsun.rabbim h sağlıklı ve hayirli gebelikler nasip etsin.cani veren allah alan da allah.Hersey Allahın elinde.hiç üzülme.Canım a önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl
Ins kese degildir akliniza kotu seyler getirmeyinCanım affedersın az önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl
Yok canım üzülmüyorum her ıste bır hayr vardır allah saglık versın yıne olur elbetCanım hakkinda hayırlısı olsun.rabbim h sağlıklı ve hayirli gebelikler nasip etsin.cani veren allah alan da allah.Hersey Allahın elinde.hiç üzülme.
İnsallah ama cıdden ılk kez göroyorum böyle bırsey hıc olmamıstıIns kese degildir akliniza kotu seyler getirmeyin
30 da dusuk diilmi bnm o ilk kaybimda 77 cikmisti ilk kanamayla aksaminda tekrar olctuler 11 cikti snra dustu gitti umarim uzerime gorme falandirdar yukselir gider canm5 haftalıkken bırsy yapamazlar. Daha kese zar zor görünüyo. Ben normal adet görüyorum... ve hcg degerım zatem 30 cıkmıstı basta doktor beklemekten baska bırsey yapamayız dedı. Ne yapabılırlerkı baska? Türkıyede ne yapıyorlar bu durumda? Ben almanyadayım
Dedigim sonuclari paylasirsaniz sevirim gecmis olsun dikkat edin kendinizeİnsallah ama cıdden ılk kez göroyorum böyle bırsey hıc olmamıstı
Dedıgım gibi daha yemi wcye gittim ve birsey düstü. 4 cm falan vardı. Bence keseydı.... üstüne görme degıl adet kanaması resmen...ben dedm ya 30 cok düsük ordan belli olmustu düsüge dogru gidecegi30 da dusuk diilmi bnm o ilk kaybimda 77 cikmisti ilk kanamayla aksaminda tekrar olctuler 11 cikti snra dustu gitti umarim uzerime gorme falandirdar yukselir gider canm
Tamam canım doktora gıdınce belli olur yarında hcg sonucu cıkarDedigim sonuclari paylasirsaniz sevirim gecmis olsun dikkat edin kendinize
Cok sevindim bende degerimin normal oldugunu dusunuyrm rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Ne bileyim herkes farklı seyler soyleyonce kurktum açıkçası.kahverengi lekem var dedimprogestan yazdi.ama kese gozukmefen ilac vermesini yanlis.bulanlar oldu.sagliksiz bir gebeligi tutmus oluyor bu sekilde dediler.benim sat 21 aralik.sata 5+5 gunlugum ama kan degetime gore 6-8 hafta aradinda gorunuyorum.pek anlamiyorum ama bir aksilik cikmaz insallah bu da sonucum.18 ocaktaki sonucum 524.3.26 ocakta ise 16211.3 cikti sizce cokmu
Canım a önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl
Tahmınen sımdıkı kanamayla temızlenıyor ınsallah hemen kalırım üzüldü annemler falan tez zamanda sevındırmek ısterım onlarıGecmis olsn canm bncede su saatten snra carsbaya kadar bekle tekrar kurtaja gerek klamasin dusukden snra cok kolay hamile kalinio kurtajdan snra zor kaliorsn ikisinide yasadim Allah yardimcn olsn rabbim tez zamanda saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin ins
hayırlısı artık canımAmin canım :)
Sağlıksız olsa Progestan içsen de düşer ki zaten. Önlem almış doktor. Değerin normal. Herkeste farklı artış olur. İnşallah görürsün keseyi :)
Hayırlısı olsun canım. Belki de kese değildir.. Usg de belli olur ancak..
Bilmiorum ne derece dogruAmin canım :)
Sağlıksız olsa Progestan içsen de düşer ki zaten. Önlem almış doktor. Değerin normal. Herkeste farklı artış olur. İnşallah görürsün keseyi :)
Insaallah hayirlisyla canm.. Bir kere adetini bekle kalan parca vs onunla dussun die bekletiorlar bu surecde folik asit destegi iste snra kaldign yerden devamTahmınen sımdıkı kanamayla temızlenıyor ınsallah hemen kalırım üzüldü annemler falan tez zamanda sevındırmek ısterım onları
Bilmiorum ne derece dogru
Insaallah hayirlisyla canm.. Bir kere adetini bekle kalan parca vs onunla dussun die bekletiorlar bu surecde folik asit destegi iste snra kaldign yerden devam
Simdi gördügüm adet degilmi zaten? Temizlenir zaten böylece yads bu dirf düsük kanamasimi?Amin canım :)
Gecmis olsun gercekten boyle biseyse dusmus demekkiKızlar düsen su parcadandı. Bu resmi internetten buldm 6. Hafta düsügü böyleymis malesef bendekide aynıydı
Malesef böyle bıseydıGecmis olsun gercekten boyle biseyse dusmus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?