Acil hamilelikte kist kanama agrı ve dusuk tehlikesi

Ben dogum olna kadar bazı kadinların adet oldugunu biliyrm cok arastiran biri oldugum icin sonuclari burda paylasirsan sevinirim rabbim yardimcin olsun.

Canım affedersın az önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl

Canım a önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl
Canım hakkinda hayırlısı olsun.rabbim h sağlıklı ve hayirli gebelikler nasip etsin.cani veren allah alan da allah.Hersey Allahın elinde.hiç üzülme.

Canım hakkinda hayırlısı olsun.rabbim h sağlıklı ve hayirli gebelikler nasip etsin.cani veren allah alan da allah.Hersey Allahın elinde.hiç üzülme.
Yok canım üzülmüyorum her ıste bır hayr vardır allah saglık versın yıne olur elbet

30 da dusuk diilmi bnm o ilk kaybimda 77 cikmisti ilk kanamayla aksaminda tekrar olctuler 11 cikti snra dustu gitti umarim uzerime gorme falandirdar yukselir gider canm

30 da dusuk diilmi bnm o ilk kaybimda 77 cikmisti ilk kanamayla aksaminda tekrar olctuler 11 cikti snra dustu gitti umarim uzerime gorme falandirdar yukselir gider canm
Dedıgım gibi daha yemi wcye gittim ve birsey düstü. 4 cm falan vardı. Bence keseydı.... üstüne görme degıl adet kanaması resmen...ben dedm ya 30 cok düsük ordan belli olmustu düsüge dogru gidecegi

Gecmis olsn canm bncede su saatten snra carsbaya kadar bekle tekrar kurtaja gerek klamasin dusukden snra cok kolay hamile kalinio kurtajdan snra zor kaliorsn ikisinide yasadim Allah yardimcn olsn rabbim tez zamanda saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin ins

Cok sevindim bende degerimin normal oldugunu dusunuyrm rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canım :)

Sağlıksız olsa Progestan içsen de düşer ki zaten. Önlem almış doktor. Değerin normal. Herkeste farklı artış olur. İnşallah görürsün keseyi :)

Canım a önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl

Hayırlısı olsun canım. Belki de kese değildir.. Usg de belli olur ancak..

Tahmınen sımdıkı kanamayla temızlenıyor ınsallah hemen kalırım üzüldü annemler falan tez zamanda sevındırmek ısterım onları

hayırlısı artık canım

Bilmiorum ne derece dogru
Tahmınen sımdıkı kanamayla temızlenıyor ınsallah hemen kalırım üzüldü annemler falan tez zamanda sevındırmek ısterım onları
Insaallah hayirlisyla canm.. Bir kere adetini bekle kalan parca vs onunla dussun die bekletiorlar bu surecde folik asit destegi iste snra kaldign yerden devam

Bilmiorm ne derece dogru yanlis olmus canm takilma oraya nasil becerdim bilmiorm bole yazmayi

Simdi gördügüm adet degilmi zaten? Temizlenir zaten böylece yads bu dirf düsük kanamasimi?

Kızlar düsen su parcadandı. Bu resmi internetten buldm 6. Hafta düsügü böyleymis malesef bendekide aynıydı

Eklentiler

• IMG_0211.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 179
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…