Acil hamilelikte kist kanama agrı ve dusuk tehlikesi

Evet edıyor kese duruyomus ama düsebılır düsmeyebılırse dedı simdi kan aldılar sonuc aksam cıkcak yarın. Carsamba doktora gitcem tekrar
Canm doktorlar seni eve nasil gnderiorlar bu haldr anlamdim ve sen by sekilde daha carsambaya kadar bekleyeceksn o bebek dururmu mudehale edilmeden bnce suan bile bekleme git hemen

C
Evet edıyor kese duruyomus ama düsebılır düsmeyebılırse dedı simdi kan aldılar sonuc aksam cıkcak yarın. Carsamba doktora gitcem tekrar
Cok gecmis olsun siz heralde üstüne görüyosunuz . Endiselenmeyin kendinizi yormayin ve dinlenin. Benim suan sizin gibi degil peceteye geliyo oda cok ucuk renkli. Ins bi an once normale donersiniz

Canm doktorlar seni eve nasil gnderiorlar bu haldr anlamdim ve sen by sekilde daha carsambaya kadar bekleyeceksn o bebek dururmu mudehale edilmeden bnce suan bile bekleme git hemen
5 haftalıkken bırsy yapamazlar. Daha kese zar zor görünüyo. Ben normal adet görüyorum... ve hcg degerım zatem 30 cıkmıstı basta doktor beklemekten baska bırsey yapamayız dedı. Ne yapabılırlerkı baska? Türkıyede ne yapıyorlar bu durumda? Ben almanyadayım

C

Cok gecmis olsun siz heralde üstüne görüyosunuz . Endiselenmeyin kendinizi yormayin ve dinlenin. Benim suan sizin gibi degil peceteye geliyo oda cok ucuk renkli. Ins bi an once normale donersiniz
Cok sagol üstüne görme ne kadar süre sonra olur kı? 5+2 haftalıkmısım üstüne görme olurmu?

Progestan falan vermedi mi ya da iğne yapmadı mı yani.. Hastanede yatırıp bekletmesi lazım aslında ama yurt dışı farklı bir prosedür. Önceki mesajları okuyamadım kusura bakma pat diye sordum ama

Progestan falan vermedi mi ya da iğne yapmadı mı yani.. Hastanede yatırıp bekletmesi lazım aslında ama yurt dışı farklı bir prosedür
Hayır hıcbırsey vermedı. İgnede yapmadı. Ise gıtme dınlende demedı. Kalp atısı olmazmıs yapılmazmıs

Hayır hıcbırsey vermedı. İgnede yapmadı. Ise gıtme dınlende demedı. Kalp atısı olmazmıs yapılmazmıs

Çok ilginç gerçekten. Kalp atımı alınmaz evet 6 ila 8 arası alınıyor erken de Progestan vermemiş olması tuhaf açıkçası. Sen dinlen bol bol.. Çok dikkat et

Canım cok gecmis olsun.insallah sag salim bebeginikollarina alırsın.bende gecen hafta persembe dr gittim.degetim16211.3 cikti.keseyi karindan goremedi.haftaya gel dedi.bu arada kahverengi lekem geliyordu ara ara.onun icin de progestan ilaci verdi.onu kullanıyorum.ben daha keseyi görmedim ama bu ilacı kullanıyorum.icime kury düştü simdi.offfg hayırlısı ile bir gorseydim keseyi

Çok ilginç gerçekten. Kalp atımı alınmaz evet 6 ila 8 arası alınıyor erken de Progestan vermemiş olması tuhaf açıkçası. Sen dinlen bol bol.. Çok dikkat et
Valla bende artık anlamıyorum... düsüge karsı bırsey yapamayız düserse anlamına getirdi. Bende anlamadım bas bayagı adet oluyorum ben kesede mınıcıktı belkı kanamayla gıder kan aldı degerım durumuma bakcakmıs... ben bıde cuma test yapmıstıö negatıd gıbıydı. Eger hcg degerı artsaydı negatıf olmazdı ve cızgı daha netlesırdı

Amin inşallah ama zor gibi görünüyor canım.... resmen adet göroyorum kese buna dayanırmı bılmıyorum

İstanbuldayım bende özel bi hastaneye gittim haznedar meltem hastanesine daha yeni 6. Haftada duyuluyo kalo atsları ama 4. Hafta da degerlerimin normal oldugunu dusunyrm sizce nasil.

Hayırlısı olsun canım. Kese düşmez inşallah bebişin seninle olur. Şimdilik sakin olup beklemekten başka çaren yok görünüyor şu durumda. Almanyanın prosedürü gerçekten farklı..

Canim benim sat 21 aralik.18 ocaktaki degerim524.3 cikti.erken gitmek istemiyordum dr.ama kahverengi lekem gelince endise ettim.dr gittim.karindan bakti keseyi göremedi.tekrat kan verdim.degerim 16211.3 cikti .alttan bakalim mi dedi ben de yok defim.haftaya kontrole gel dedi.lekem icin de progestan verdi kullanıyorum.ama cogu kisi daha kese gozukmemis dr nasıl ilac veriyor diyorlar.hayırlısı ile persembe gunu gideceğim.hayirli haber almayi istiyorum

İstanbuldayım bende özel bi hastaneye gittim haznedar meltem hastanesine daha yeni 6. Haftada duyuluyo kalo atsları ama 4. Hafta da degerlerimin normal oldugunu dusunyrm sizce nasil.

Değerin normal canım benim 5 haftadayken 1000di.sorun yok artışın 2 günde 2 katı olsun tamam.bana tekrat hcg bakılmadı bile. Aile hekimi hcg baktı sonrası usg ile devam etti.

Amin inşallah ama zor gibi görünüyor canım.... resmen adet göroyorum kese buna dayanırmı bılmıyorum
Ben dogum olna kadar bazı kadinların adet oldugunu biliyrm cok arastiran biri oldugum icin sonuclari burda paylasirsan sevinirim rabbim yardimcin olsun.

İnşallah güzel haberler alırsın canım. Aklında bulunsun ilk haftalarda idrara sıkışık git. O zaman net görünür. Progestan vermesi iyi tabii önlem almış görsün görmesin

İnşallah güzel haberler alırsın canım. Aklında bulunsun ilk haftalarda idrara sıkışık git. O zaman net görünür. Progestan vermesi iyi tabii önlem almış görsün görmesin
Ne bileyim herkes farklı seyler soyleyonce kurktum açıkçası.kahverengi lekem var dedimprogestan yazdi.ama kese gozukmefen ilac vermesini yanlis.bulanlar oldu.sagliksiz bir gebeligi tutmus oluyor bu sekilde dediler.benim sat 21 aralik.sata 5+5 gunlugum ama kan degetime gore 6-8 hafta aradinda gorunuyorum.pek anlamiyorum ama bir aksilik cikmaz insallah bu da sonucum.18 ocaktaki sonucum 524.3.26 ocakta ise 16211.3 cikti sizce cokmu

Eklentiler

• 20170128_150846-1.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlısı olsun canım. Kese düşmez inşallah bebişin seninle olur. Şimdilik sakin olup beklemekten başka çaren yok görünüyor şu durumda. Almanyanın prosedürü gerçekten farklı..
Canım a önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…