acil :( hamileyim kimse bilmiyor

aynı evde ev arkdaşı olarak yaşayacığınızı düşünmemiştir heralde, daha sevinir torun geliyo diye

Yani ben annen olsam, senden duymak isterdim. Bana bir açıklama yapmanı isterdim. Yani bunun bir açıklaması olamaz ama en azından eşek başı olmadığımı, kaale alındığımı sonunda hissetmek adına ve sana biraz kızabilmek hakkına nail olmak için karşıma geçip azar işitmeye hazır ve nazır bir şekilde açıklama yapmanı isterdim.
Doğurmadan evvel git konuş kadınla ya. 5 ay bitmiş, yolun yarısını geçmişsin hala ne yapacağım diyorsun. :olamaz:

Tamam da anneniz buna izin verdiyse böyle birşeyin yaşanacağını da düşünebilmiştir değil mi? hamile olmanıza çokta şaşırmaması lazım o zaman. Bana gizlice nikah kıymanızdan falan annenizin haberi yokmuş gibi geldi. Daha o zaman hamileyken söyleyip biz evlenicez diyebilirdiniz reşitsiniz lakin eşinizin ailesi de bilmiyorsa çok sorun olabilir haberleri yokken torun sahibi olacaklar size bakış açıları farklı olabilir evlilik bu çocuk oyuncağı değil. Neden annenizle tanışmadı, ailesiyle gelip istemedi bir ev düzülmedi normal şekilde evlenmediniz onu merak ettim.

birlikte yaşadığınızdan dolayı çok fazla tepki vereceğini sanmıyorum ben
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hayırlısı olsun kızacağını sanmıyorum :kahve:

Eşin hızlıca bir düğün organizasyonu ayarlasın sonradan çok üzülürsün gelinliğim bile olmadı düğünüm bile olmadı diye emin ol.
Annene söyle ağlar üzülür ama o da benim söylediğimin aynısını söyler tek başınada gitme mümkünse eşinde seninle gelsin hamilesin sana destek olur yanınıza gelmese bile sizden biraz uzakta r yere oturup beklesin seni

annen beraber yaşamanıza izin verdiğine göre bu tarz birşeyler olabileceğini göze almıştır diye düşünüyorum..

neyi bekliyorsunuz biz bile duyduk daha anneniz bir torunu olacağını duymamış
hadi hadi kalkıp annenize anlatın ve bize müjdeyi verin

artık anlat yani daha ne kadar saklayabilirsin? zaten birlikte yaşadığını biliyorsa çok şaşıracağını düşünmüyorum çünkü genellikle birlikte yaşamalarda beklenen son bu. olan olmuş çocuğun da doğmasına bişey kalmamış bence söyle artık , evlendik demezsin çok çok evlenmek istiyoruz dersin, kısa bir nikah falan diye memura da rica edersiniz nikahı tekrar kıyar..

e artık anlat annene bı zahmet
annenın aldır demesınden korktugun ıcın mı 5 ay bekledın
korunmasız ılıskıye gırıyorsun hamıle kalabılecegını bılmen gerek
zaten nıkah da yaptık dıyorsun resmen kocan o senın
senın cocugun hamıle olsa bırıyle evlense bılmesen nasıl hıssederdın

Ayy çıldırıcimm herkes annelerin bunu kızlarından duymak istediğini yazmış eyvallah da kohu sahibesi aceleniz neydi bebek için ? Korunma yöntemlerinin hiçbirinden mi haberiniz yoktu ?

Hiç bir sorun çıkmaz .

Belki bir ihtimal (çevrenize bağlı ) ayyy insanlara ne deriz ? endişesi sarar , o da belki.

Sorun çıkmaz ama sakladığına kırılır .

Ha tabii tüm bunları erkek arkadaşınla aynı evi paylaştığını bildiği için varsaydım . Sabahlara kadar pişpirik oynamadığımızı o da biliyordur yani.

Evlenmişsiniz de zaten .

Bir düğün /nikah merasimi yapar . Mutlu mesut yaşadığınız şehre dönersiniz .

erkek arkadaşıyla aynı evde kızının yaşamasına müsaade eden ananın yavrum korun demesi caizdi olmamış..zira kimsenin yaşam tarzına yorum yapmak haddimize değil..aynı evde sevişmeden yaşadığınızı mı düşünüyordu korkmayın söyleyin şaşırmaz anneniz fıtratı buna müsaitmiş zaten

Anneniz biliyormuş ta peki eşinin ailesi biliyor mu ? onlarda sorun çıkarmasın sakın.

Düğün yada kokteyli nikah yapın .çevreye erken Doğdu bebek dersiniz.Olan olmuş ne diyelim.Anne çok çok üzülecek bu duruma.

annenize anlatın herşeyi önce kızsa küsse bile affedecektir.

Canim bu stresi hergun yasayip bebegini ve kendini yipratacagina anlatip kurtulsan ya...
Icin rahatlar ayrica hamile oldugunuzu bilmek bizden cok annenizin hakki diye dusunuyorum...
Saglicakla kucagina alirsin ins. ♡

Canim bu stresi hergun yasayip bebegini ve kendini yipratacagina anlatip kurtulsan ya...
Icin rahatlar ayrica hamile oldugunuzu bilmek bizden cok annenizin hakki diye dusunuyorum...
Saglicakla kucagina alirsin ins. ♡

Eşime bebeğime mutlu olurken anneme nasıl söylerim çekiniyorum onu üzdüğüm için canım yanıyor oysa en çok istediği şey torun

Back
X