acil :( hamileyim kimse bilmiyor

Ona bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yok
Çok şükür dini nikahınız da varmış ya ,ne diye her karşıt mesajı üstünüze alınıyorsunuz. Dini nikah da oyuncak zaten, çok şükür o varsa resmi de olsa güzel olur, dini nikahın hukuki hiç bir yaptırımı yok malum.

Önce evlendik de sonra hamileyim de düğünü okul bittikten sonra yaparız diyoduk ama bebek oldu hemen yapalım fln de. Evlendiğini önce söyle ama... İnşallah iyi geçer ya

Altini alirken biyeri incinmesin diye bacaklarini tutup havaya kaldiramadigim, uyurken yuzune konup rahatsiz etmesin diye 1 saat sinek kovaladigim, bisey yedirirken bogazinda kaldiginda sirtimdan incecik ter akittigim, sacini baglarken acidiginda ay dese bile kendime kizdigim...
Kokusuna doyamadigim kizim..
Gun gelecek beni karsisina alacak ve ecel terleri dokerek boyle bir aciklama yapacak!
Allahim sen beni boyle bir yuzlesmeden koru yarabbim..
Anne olmadan anneleri anlayamiyoruz maalesef.....
Olan olmuş sonucta bence bu seklde dusunmeyn ne ysandgnı bilemeyz henuz 20 yssında gencecik bir kız sonucta herkes hata yapar en azından telfi etmişler dha kptusu de olblrdi

Çok şükür dini nikahınız da varmış ya ,ne diye her karşıt mesajı üstünüze alınıyorsunuz. Dini nikah da oyuncak zaten, çok şükür o varsa resmi de olsa güzel olur, dini nikahın hukuki hiç bir yaptırımı yok malum.
Belki güzel olurdu ama ben resmi nikah konusunda daha çocuk yaşımda travma yaşadım o yüzden istemiyorum bunu gizlemeye çalıştıkça olmuyor işte

Artık olan olmuş, nikah da kıyılmış. Elbet o göbek çıkacak ve bebeğiniz doğacak ne kadar saklayabilirsiniz. Bir gün evinize çağırın ve eşinizle birlikte açıklayın bence durumu. Hamile kaldım diye evlendik demek zorunda değilsiniz, bir anda evlendik bir gençlik heyecanı vesaire dersiniz ardından da çocuk geldi falan feşmekan. Ben olsam eşimi de katardım açıklama planına.

Eğerle meğer evlenmiş keşke diye çocukları olmuş...aynı evde yaşamanıza izin vermiş zaten bu tarz şeyler olabileceğini bi kadın bilir ama anne için çok zor bi durum öncr evlendiğini söyle sonra hamileliği inş sağlıkla kucağına alırsn:KK46:

Kızlar merhaba lütfen yargılamadan yol gösterici bir şekilde yazın,çünkü bu konuyu bugün çözmem gerek artık :KK43:

Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorduk ben öğrenciyim o memur.
okulum yarım dönem kaldı.
Annem haziran ayından beri biliyor erkek arkadaşımla yaşadığımı.Bir sorun olmadı düzgün biri diye bişey demedi.
Fakat ben o dönemde hamile olduğumu öğrendim.Kimseye söyleyemedim.5 aylık hamileyim.
Birden nikah kıydık çocuk olacağı için,kimsenin haberi yokken.

Şimdi çok vicdan azabı çekiyorum nefes alamıyorum.
eşimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz harika bir baba adayı,okuluma rahatça devam ediyorum.

anneme bunu söylemek istiyorum artık çünkü canım acıyor.
bugün annemle buluşacağım nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum.

Göbeğim henüz çıkmadığı için anlamadı hamile olduğumu ..:KK43:
ağlamaktan canım çıktı artık,annem benim her şeyim ondan bir şeyler gizlemek canımı yakıyor,bir yandan eşimle o kadar mutluyum ki.

şimdi anneme güzelce nasıl anlatırım her şeyi?akıl verin lütfen
Erkek arkdasinla birlikte yasamana izin verdiyse.Hic bir sorun olmaz merak etme..

Beyefendiyle nikahınız varsa bu kimseyi ilgilendirmez. Fakat annenizin ağır bir travma geçireceğinden emin olun...:KK43:

Yarın umarım gelişmeleri yazar konu sahibesi
Konuşma nasıl geçti annesi ne tepki verdi merak ediyoruz hepimiz:KK16:

Ayrıca burada erkek arkadaşıyla yaşamasına izin veren anne her şeyi kabul etmiş sayılır diye bir anlayışa sahip olanlar var o iş öyle değil. Benim annem de bir şey demezdi ama asla o yaşta çocuk sahibi olmayacağımı bilirdi, yanlış anlamayın sizi kınamıyorum ben cesaret edemezdim sadece ki etmedim de sizi tebrik ediyorum.
Yanlış bir şey yok bir de bunlara canınızı sıkmayın. Umarım mutlu olursunuz.

selam, annen eger erkek arkadasinla yasadigini biliyorsa bu birlikteligin bi cocuk getirebilme ihtimailini de hesaplamistir.. bence o yüzden soke olmaz, ara söyle

annenin senin erkek arkadaşınla aynı evde kalmana izin vermemesi gerekirdi. gerçi sen de ne yaptın nasıl ikna ettin anneni bilemedim şimdi. neyse büyük konuşmayayım

Zor bir itiraf ama inanki annen hamile olupta evlendiğine sevinir, sonuçta mutlusun.

Zor bir itiraf ama inanki annen hamile olupta evlendiğine sevinir, sonuçta mutlusun.

Bir anne çocuğunun erkek arkadaşıyla yaşamasına izin veriyorsa bunu da göze almıştır sanırım. Bu kadar genişlik bunları da getirir. Kısacası anneniz bunu sorun etmez :ıslık:

Hayırlısı yani her şeyi yapmışsın artık söylemezsen çocuk doğar da görürse şıkkı kalıyor geriye...

öyle ya da böyle söyleyeceksin, ben bile daraldım bunu çocugumdan duymak istemezdim bu şekilde.

Sıkma canını kısmet kader böyleymiş belki hayırlısı olmuştur.

Back
X