- 9 Eylül 2014
- 329
- 133
- 33
- 40
- Konu Sahibi botanikci_85
-
niye bu kadar paniksiniz güvendiğiniz bir tanıdığınız yok mu çevrenizde bakıcı olabilecekMerhabalar arkadaşlar. Zorlu bir düşünme sürecinden sonra çalışmaya karar verdim. bir de kadın bulduk. yarın deneme ve salı iş başı yapacak. Ama korkularımdan bir türlü kurtulamıyorum. Gizli kamera koymak istiyorum. daha önce kullanan var mı ? Hangi marka alayım? Lütfen yardım edin
Ben gizli kamerayı etik bulmuyorum. Evet kamera konulmalı ama bu bakıcıya söylenmeli. Karşısınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın.Merhabalar arkadaşlar. Zorlu bir düşünme sürecinden sonra çalışmaya karar verdim. bir de kadın bulduk. yarın deneme ve salı iş başı yapacak. Ama korkularımdan bir türlü kurtulamıyorum. Gizli kamera koymak istiyorum. daha önce kullanan var mı ? Hangi marka alayım? Lütfen yardım edin
Katılıyorum. Kadıncağız soyunabilir, rahat davranabilir. Kameranın varlığı zaten caydırıcı olur. Üstelik ben gizli kamerada çocuğumun dövüldüğünü sonradan görsem ne faydası var? Amaç kötü davranışları engellemek olmalı.Ben gizli kamerayı etik bulmuyorum. Evet kamera konulmalı ama bu bakıcıya söylenmeli. Karşısınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın.
Aynen öyle. Online sistem, ben eve gidene kadar ohoooo.Katılıyorum. Kadıncağız soyunabilir, rahat davranabilir. Kameranın varlığı zaten caydırıcı olur. Üstelik ben gizli kamerada çocuğumun dövüldüğünü sonradan görsem ne faydası var? Amaç kötü davranışları engellemek olmalı.
Ben gizli kamerayı etik bulmuyorum. Evet kamera konulmalı ama bu bakıcıya söylenmeli. Karşısınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?