- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi botanikci_85
-
Belki üzerine bir şey döküldü değiştirecek veya terledi. Her şey olabilir. Neden çocuğun anası babası Görsün bunu. Kadında ona göre bir yerde değiştirir üzerini.
Habersiz kamera röntgencilik gibi bir şey.[/QUOTE
Gitsin banyoda giysin orayada takacak değil ler
Ne münasabet yaff elalemin evinde ne diye soyunup dökülecemiş ? Bu ne rahatlik öyle oraya rahatlamaya değil alınteriyle çalışmaya gitsin bi zahmet!!
Ben gizli kamerayı etik bulmuyorum. Evet kamera konulmalı ama bu bakıcıya söylenmeli. Karşısınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın.
İstanbuldaysan eminönü tahtakalede var iyiside kötüsüde bulabilirsin ama yinede tanıdık olsa daha iyi evde wc ye kadar kamera yerleştiremezsinMerhabalar arkadaşlar. Zorlu bir düşünme sürecinden sonra çalışmaya karar verdim. bir de kadın bulduk. yarın deneme ve salı iş başı yapacak. Ama korkularımdan bir türlü kurtulamıyorum. Gizli kamera koymak istiyorum. daha önce kullanan var mı ? Hangi marka alayım? Lütfen yardım edin
Parayı veriyorlar ya karşı taraf köleleri artık,o da insanmış,hakları varmış kimin umrunda.Kendilerine yapılsa ortalığı yıkarlar,soluğu mahkemede alırlar ama iş başkasına gelince özel hayata saygı diye bir şey yok.Benim evimde ki yardımcı kadına daha önce ki çalıştığı yerde ayağını ovdurmuş ya ev sahibi böyle birşey olabilir mi? Masörlüğe mi geliyor bu kadın temizlik yapmaya mı? Anlattığında kanım donmuştu ne insanlar var o geldi şimdi aklıma. ( konu sahibi sözlerim sana değil yanlış anlama sakın genel konuşuyoruz.)Bazıları üç kuruş para verip canını istiyor insanın.
Çok ayıp valla. Hayat zor, çalışmak zor.
Ve hayatı zorlaştıran insanlar aslında.
Anlayış, hoşgörü sıfır.
Kendilerine yapılmasını istemedikleri ne varsa yapıyorlar, kendilerine yapılsa utanmadan şikayet ederler.
Bir tek onlar haklı, onların istekleri var.
Allah iyilerle karşılaştırsın her yerde. Amin..
Parayı veriyorlar ya karşı taraf köleleri artık,o da insanmış,hakları varmış kimin umrunda.Kendilerine yapılsa ortalığı yıkarlar,soluğu mahkemede alırlar ama iş başkasına gelince özel hayata saygı diye bir şey yok.Benim evimde ki yardımcı kadına daha önce ki çalıştığı yerde ayağını ovdurmuş ya ev sahibi böyle birşey olabilir mi? Masörlüğe mi geliyor bu kadın temizlik yapmaya mı? Anlattığında kanım donmuştu ne insanlar var o geldi şimdi aklıma. ( konu sahibi sözlerim sana değil yanlış anlama sakın genel konuşuyoruz.)
Gerçekten ablan gibi birini bulmak zor bu devirde.Dediğin gibi başkası olsa koşa koşa gider paraya elin çocuğunu mu düşünecek..Ama işte böyle insanların kıymetini bilen yok.En sevmediğim şey benimde iş verdikleri insanlara afedersin hayvan gibi davranan insan dışı varlıklar.Zannediyorlar ki parayla satın aldım karşımda ki insanı canını çıkartana kadar çalıştırırım.Allah ıslah etsin böylelerini.Benim ablam da çocuk bakıcılığı yapıyor, aynı zaman da her gün yemek ve evin tüm işlerini.
Sabah 8 aksam 7..
Aldığı maaş 1000 tl.
Evde kamera var ama başta söylediler.
Ki benim ablam öyle titiz biridir, öyle beceriklidir ki.
Öylesini bulsam 2bin veririm hem aklım çocuğumda kalmaz.
Hem eve gelince bir şeye elimi sürmeme gerek kalmaz o derece.
Adam o kadar takıntılı ki ütüledikten sonra kat izi oluyor ya tişörtlerde.
Yeniden ütülettiriyormuş aynı çamaşırları.
Yani dediğin gibi üç kuruş verip kölelik bekliyorlar ayıp valla ya..
Çok sinirleniyorum.
Benim ablama daha iyi iş teklifleri geldi, çocuğu bırakamam kendi çocuğum gibi oldu diye drama bağlıyor.
Yemin ederim onlar olsa paraya bakar koşa koşa gider..
Duygusallık, iyi niyet kimseye yaramıyor bu zamanda.
sizin yorumunuz cok hosuma gıttı kamera takılabılır ama evde kamera takılı oldugu kesınlıkle soylenmelı ınsanlık halı hersey yapabılır ınsan...Hepsini geçelim. Suç olur yapılan. Tartışmak ve bunu desteklemek Anlamsız
Gerçekten ablan gibi birini bulmak zor bu devirde.Dediğin gibi başkası olsa koşa koşa gider paraya elin çocuğunu mu düşünecek..Ama işte böyle insanların kıymetini bilen yok.En sevmediğim şey benimde iş verdikleri insanlara afedersin hayvan gibi davranan insan dışı varlıklar.Zannediyorlar ki parayla satın aldım karşımda ki insanı canını çıkartana kadar çalıştırırım.Allah ıslah etsin böylelerini.
Benim kızda 8 ayın içinde bizrde bakıcı gelecek içim çok sıkılıyor.siz Dr evinizde baktırıcaksınız sanırım.Benim de 8 aylık kizima salı gününden itibaren bakıcı bakacak biz şimdilik kayinvalidemi de çağırdılar alışma sureci size yardımcı olacak dedik. Ama tabi kontrol ve değerlendirme amaçlı o 1 hafta kadar kalacak ama tabi sonrası için nasıl olacak orası soru işareti inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Çok zor yavrularimizi tanımadığımız insanlara emanet etmek.
Ne münasabet yaff elalemin evinde ne diye soyunup dökülecemiş ? Bu ne rahatlik öyle oraya rahatlamaya değil alınteriyle çalışmaya gitsin bi zahmet!!
Bir anaokulu öğretmeniyle evdeki bakıcı bir değildir ki.Sizin minikleriniz okulda başına gelenleri anlatabilecek yaşta,konu sahibinin bebeği henüz 13 aylık.Sizin birden çok öğrenciniz var yani olumsuz bir durumda şahitler var ama bu bebek bakıcıyla başbaşa kalacak vs.Dolayısıyla sizin için kamera sistemi bu konu kadar elzem değil.Canım ne düzgün insanlar var allah korkusu bilen.güvenmediğin birine zaten cocuk bırakma.gizli kamera hiç hoş değil kadına bunu yapmaya hakkın yok, onun mahremi özeli sonucda.kadınında bildiği acık bir kamera koysan onunda söyle etkileri olur.ben anaokulu öğretmeniyim ve sınıfımda kamera vardı izlendiğimi bilmek beni resmen kastı kendim olamıyordum çocukları sarılıp sevmiyordum bile yapmacıklık gibi geliyordu.allahdan yasaklandı kamera özüme döndüm dört dörtlük sevgiyle yaptım mesleğimi.sana önerim iyi birini bul tanı güven.allah korkusu bilen çocugunu seven kişi gözü gibi bakar zaten cocukda bunu belli eder her haliyle.sen ne yaprsan yap onun çocugunu içten sevmesi önemli olan.
Gerçekten ablan gibi birini bulmak zor bu devirde.Dediğin gibi başkası olsa koşa koşa gider paraya elin çocuğunu mu düşünecek..Ama işte böyle insanların kıymetini bilen yok.En sevmediğim şey benimde iş verdikleri insanlara afedersin hayvan gibi davranan insan dışı varlıklar.Zannediyorlar ki parayla satın aldım karşımda ki insanı canını çıkartana kadar çalıştırırım.Allah ıslah etsin böylelerini.
Asla emeğe saygısızlık anlamında adlandırmayın . Aplanızın işini severek yapmış hatta hakkını bile tam olarak alamamış başka yerden teklif 2 milsli gelmişsede kabul etmemiş .Kendi kararını kendisi vermiş yanı kendine reva görüieni rıza göstermiş olmasını bende anlayamadım demekki işine sadık herneyse konuya dönelim ,herkesin Aplanızı gibi iyi bir bakıcıyı bulma şansı olmayabilir ,onun içindirki konu sahıbıin endişesini çok iyi anlıyorum lütfen konu sahibinin yerine koyalım kendımızı bıf an için hiç tanımadığı bir kadına hem bebeğini hem evini teslim edecek bunun nesi şimdik istismar etmek? Sonuçta kamaralı evde çalışmak istemezsede çalışmaz !Benim ablam da çocuk bakıcılığı yapıyor, aynı zaman da her gün yemek ve evin tüm işlerini.
Sabah 8 aksam 7..
Aldığı maaş 1000 tl.
Evde kamera var ama başta söylediler.
Ki benim ablam öyle titiz biridir, öyle beceriklidir ki.
Öylesini bulsam 2bin veririm hem aklım çocuğumda kalmaz.
Hem eve gelince bir şeye elimi sürmeme gerek kalmaz o derece.
Adam o kadar takıntılı ki ütüledikten sonra kat izi oluyor ya tişörtlerde.
Yeniden ütülettiriyormuş aynı çamaşırları.
Yani dediğin gibi üç kuruş verip kölelik bekliyorlar ayıp valla ya..
Çok sinirleniyorum.
Benim ablama daha iyi iş teklifleri geldi, çocuğu bırakamam kendi çocuğum gibi oldu diye drama bağlıyor.
Yemin ederim onlar olsa paraya bakar koşa koşa gider..
Duygusallık, iyi niyet kimseye yaramıyor bu zamanda.
Asla emeğe saygısızlık anlamında adlandırmayın . Aplanızın işini severek yapmış hatta hakkını bile tam olarak alamamış başka yerden teklif 2 milsli gelmişsede kabul etmemiş .Kendi kararını kendisi vermiş yanı kendine reva görüieni rıza göstermiş olmasını bende anlayamadım demekki işine sadık herneyse konuya dönelim ,herkesin Aplanızı gibi iyi bir bakıcıyı bulma şansı olmayabilir ,onun içindirki konu sahıbıin endilesini anlıyorum hiç tanımadığı bir kadına hem bebeğini hem evini teslim edecek bunun nesi şimdik istismar etmek? Sonuçta kamaralı evde çalışmak istemezsede çalışmaz !
Arkadaşın ablası konusuna kendisi cevap verir.Ben size şu konuda cevap vereyim; Bizim konu sahibine demek istediğimiz sen bakıcıya gözü kapalı güven,çocuğunu emanet et değil.Diyoruz ki eve kamera takacaksanız eğer çalışacak olan kişiye haber verin,evde kamera olduğunu bilsin.O da ona göre davranışlarına dikkat eder.Giyinip soyunurken en azından gider banyoda işini halleder.Ayrıca gizli kamera takmak yasal suç.Yarın öbür gün kadın konu sahibini mahkemeye verse başı yanar.Bunu anlatmak istiyoruz.Asla emeğe saygısızlık anlamında adlandırmayın . Aplanızın işini severek yapmış hatta hakkını bile tam olarak alamamış başka yerden teklif 2 milsli gelmişsede kabul etmemiş .Kendi kararını kendisi vermiş yanı kendine reva görüieni rıza göstermiş olmasını bende anlayamadım demekki işine sadık herneyse konuya dönelim ,herkesin Aplanızı gibi iyi bir bakıcıyı bulma şansı olmayabilir ,onun içindirki konu sahıbıin endişesini çok iyi anlıyorum lütfen konu sahibinin yerine koyalım kendımızı bıf an için hiç tanımadığı bir kadına hem bebeğini hem evini teslim edecek bunun nesi şimdik istismar etmek? Sonuçta kamaralı evde çalışmak istemezsede çalışmaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?