- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi botanikci_85
-
Söyledikten sonra ne anlamı var kameranın. Hiç taktırmayin o halde.Onun çocuğa kötü davranması suç olmuyor da kamera mı suç oluyor? Geçenlerde bir sitede okudum. Kadın diyor ki iyi ki kamera taktırmısim çocuğumu döverken izledim.Söylediğiniz zaman eğer ki seytanlik varsa içinde iyi davranmaya calisicak rol yapıcak. Böylesi daha mı iyi ? Valla çocuğunuz söz konusu. Yazık bebislere. Lütfen tekrar düşünün.
Ama kadın kötü biride olmayabilir bunu da düşünmek lazım.Eğer ki kadın çocuğa gayet düzgün bir şekilde bakıyorsa ve kamerayı farkettiği an konu sahibini mahkemeye verirse o zaman konu sahibi zor duruma girer.Ben olsam şikayetçi olurdum.Sonuçta ben o evde kimse yok diye soyunabilirim,rahat hareket edebilirim.Sonra otursun çocuğun annesi babası tüm günümü,her halimi izlesin kayıtlardan hiç hoş bir durum değil bence.Söyledikten sonra ne anlamı var kameranın. Hiç taktırmayin o halde.Onun çocuğa kötü davranması suç olmuyor da kamera mı suç oluyor? Geçenlerde bir sitede okudum. Kadın diyor ki iyi ki kamera taktırmısim çocuğumu döverken izledim.Söylediğiniz zaman eğer ki seytanlik varsa içinde iyi davranmaya calisicak rol yapıcak. Böylesi daha mı iyi ? Valla çocuğunuz söz konusu. Yazık bebislere. Lütfen tekrar düşünün.
çocuklarda9-19 ay arası terkedilme korkusu oluşuyormuş; imkanınız varsa 20 aya kadar bekleyemez misiniz? hem o zaman derdinide anlatmaya başlar.oğlum 13 ay 20 günlük
Etik yada değil kendi evi istediğini kurabılır, wc hariç elbette bebeğinini korumak adına böyle önlem alsın Dünyanın binbir türlü hali var neler tv den duyuyor vede ızliyoruz, konu bebek çocuk olunca akar sular durlar bende konu sahibi lütfen kamarayı yerleştirın yarası olan gocunur .....Ben gizli kamerayı etik bulmuyorum. Evet kamera konulmalı ama bu bakıcıya söylenmeli. Karşısınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın.
Ne münasabet yaff elalemin evinde ne diye soyunup dökülecemiş ? Bu ne rahatlik öyle oraya rahatlamaya değil alınteriyle çalışmaya gitsin bi zahmet!!Ama kadın kötü biride olmayabilir bunu da düşünmek lazım.Eğer ki kadın çocuğa gayet düzgün bir şekilde bakıyorsa ve kamerayı farkettiği an konu sahibini mahkemeye verirse o zaman konu sahibi zor duruma girer.Ben olsam şikayetçi olurdum.Sonuçta ben o evde kimse yok diye soyunabilirim,rahat hareket edebilirim.Sonra otursun çocuğun annesi babası tüm günümü,her halimi izlesin kayıtlardan hiç hoş bir durum değil bence.
Bu ne şiddet sakin olun..Soyunmak derken söylemek istediğim üzerini değiştirmek anlamındaydı çırılçıplak evin içinde gezmek değil.Sonuçta tüm gün o evde olucak nasılsa evde kimse yok bir bebek var diye salonda soyunup giyinse ne olacak? Bunu yaptı diye alın teriyle çalışmış olmuyor mu bu insan? İnsanların haklarına saygı duymak zorundayız.İşe alıyoruz diye kendilerini satın almıyoruz bu insanların herkesin özeli var.Ev ortamında herşey olabilir kadın belki sütyensiz duracak,ince askılı giyicek hava sıcak diye akşam evin babası annesi otursun izlesin ister mi sizce? Yasalara göre de bu bir suçsa eğer,demek ki doğru birşey değil gizli kamera yerleştirmek.Ne münasabet yaff elalemin evinde ne diye soyunup dökülecemiş ? Bu ne rahatlik öyle oraya rahatlamaya değil alınteriyle çalışmaya gitsin bi zahmet!!
Belki üzerine bir şey döküldü değiştirecek veya terledi. Her şey olabilir. Neden çocuğun anası babası Görsün bunu. Kadında ona göre bir yerde değiştirir üzerini.Ne münasabet yaff elalemin evinde ne diye soyunup dökülecemiş ? Bu ne rahatlik öyle oraya rahatlamaya değil alınteriyle çalışmaya gitsin bi zahmet!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?