Herkese merhaba,
Bugün düşük maliyetli hava taşımacılığı yapan özel bir havayolu firmasından mülakatımın olumlu geçtiği haberini aldım ve yarın beni bilgilendirme toplantısına çağırıyorlar.
Ancak yarın aynı zamanda Dubai merkezli maaşı dolgun bir havayolu firmasının "open day" kapsamında mülakatına da gitmeyi düşünüyordum. Açıkçası düşük bütçeli havayolunun mülakatından bu kadar hızlı cevap alacağımı bilmiyordum. Şimdi ise kafam karıştı yarın hangisine gideyim. Open day için sabahtan orada olmam gerekiyor ne zaman biter bilemiyorum 15000 tl maaş verecekmiş büyük ihtimalle çok kalabalık olacak.
Daha önce kendi alanımda yaptığım 2 3 uyduruk ve başarısız staj dışında herhangi bir iş deneyimim yok. Kabin memurluğu desen onda hiç tecrübem yok. Üniden mezun olduğum alanda bir daha çalışmak istemiyorum.
Ben bu kadar tecrübesizken yarın o büyük şirketin open day ine tabiki tecrübeli çok dişli rakiplerim gelecek.Onların arasından sıyrılabilme ihtimalim ne kadar olabilir ki?
Ayrıca Ocak 2018 te mezun oldum ve şu ana kadar kayda değer bir iş yapmadım 2 aylık sevmediğim bir staj dışında.
Eğer o büyük fırmaya giremezsem de ortada kalmış gibi olacağım. Ancak küçük firmada ise çok bir maaş da almayacağım burası kesin.
Türkiye'nin işsizlik durumunu zaten biliyoruz.
Ve ben şu an yaşadığım hayattan çok sıkıldım artık hayatımda bir hareket olsun insan içine gireyim istiyorum.
Düşük maliyetli havayolunun toplantısı yarın 12.30 da ve öbür Dubaili şirketin mülakat günü saat 09.00 da başlıyor.
Kafam çok karışık napayım ben şimdi? Bir fikir verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.