Acil kan araniyor Covid 19 virusu yenmis olmasi gerekiyor

esrunum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
645
476
103
Merhaba arkadaşlar arkadaşımın annesi Covid 19 dan yatisi yapıldı şuan yoğun bakımda Arh pozitif kan ihtiyacı vardır Daha önce covid19 virüsü yenmis olması gerekiyor varsa tanıdığınız lütfen iletişime geçiniz Yer istanbul Avrupa Bahçelievler Özel Bahçelievler Aile hastanesi
Daha çok kişiye ulaşmak için buraya konu açtım lütfen biraz dursun

Merhaba arkadaşlar arkadaşımın annesi Covid 19 dan yatisi yapıldı şuan yoğun bakımda Arh pozitif kan ihtiyacı vardır Daha önce covid19 virüsü yenmis olması gerekiyor varsa tanıdığınız lütfen iletişime geçiniz Yer istanbul Avrupa Bahçelievler Özel Bahçelievler Aile hastanesi

Twitterda yazın burada 2000 kişi varsa orda 2 milyon kişi var. #Covid19 etiketiyle yazarsanız çok insan görür.

Tüm sosyal medya hesaplarından bu durumu paylaşabilirsiniz.

Twitterdan daha geniş kitlelere ulasabilirsiniz konu sahibi

Arkadaşlar twitter adresim yok facebook WhatsApp bide buraya paylaştım benim adıma paylasabilirmisiniz hatta şu resmi yükliyim

Eklentiler

• IMG-20200412-WA0013.webp
    IMG-20200412-WA0013.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 69
Back
X