Merhaba
12 haftalık hamileyim biraz önce kahverengi içinde pıhtı da olan lekelenme farkettim. doktorum yarın bakabilecek . acile gitmeli miyim yapılabilecek bir şey var mı? bu durum bebeğim öldü anlamına mı geliyor? geçen aralıkta da 6.5 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. bilgisi olanlar yardım((
çok teşekkürler. peki ayağa kalkmam yarın doktora gitmem tehlikeli mi yani? makatta baskı hissi gibi garip bir his de var. çok endişeliyim.
tekrar tesekkürler. yarın doktoruma cumartesi gelsem kaybım olur mu diye sorayım ve yatayım sürekli o zaman. tekrar etmezse daha da iyi sanırım. sakin olmaya çalışayım. Allah korusun bebeklerimizi...
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktorun çok uzak değilse yarın gitmende fayda var. Ultrason yapar, kanama alanın var mı bakar ve büyük ihtimal iğne yapar. Belki bir süre belirli aralıklarla iğne olursun. Arkadaşın dediği gibi yat ve ayaklarını yukarı kaldır. Ayrıca, çok korkma ve üzülme bebeğin etkilenmesin.
Ben de 6. haftada sulu adet kanamasından daha kötü kanama olmuştu ve acile gitmek zorunda kalmıştım. İğne yaptılar, 2 gece hastanede yatmıştım. Kan sulandırıcı kullanıyordum 3 gün ara verdim. Çok şükür o dönem bebeğime bişey olmamıştı.
Merhaba
12 haftalık hamileyim biraz önce kahverengi içinde pıhtı da olan lekelenme farkettim. doktorum yarın bakabilecek . acile gitmeli miyim yapılabilecek bir şey var mı? bu durum bebeğim öldü anlamına mı geliyor? geçen aralıkta da 6.5 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. bilgisi olanlar yardım((
Merhaba
Merhaba
Merhaba
Daha dün sana korkma diye yorum yazmıştm.inanır mısın bugn benden de çok hafif kahverengi leke geldi.ama doktora gitmiycm biraz dinlencm.insallah bebeklerimize bisey olmaz
çok geçmiş olsun inşallah önemsizdir.
sabahtan beri başım şiddetle dönüyor bu duruml alakalı mı bilmiyorum dr anlam veremedi. bebek sağ çok şükür. ama neden olduğunu anlayamadı. tahmini, şiddetli kusmaya bağlı rahimağzında ufak bir damar yırtılması türü bir durum...kusarken kasığımdan bacağıma vuran çok şiddetli sancı ve kasılma oluyor benim bazen..bugün korkumdan pek bişey yiyemedim kusmayayım diye.. nasıl geçecek bu hamilelik bilmiyorum günleri sayıyorum hep korku hep endişe...
..
çok geçmiş olsun inşallah önemsizdir.
sabahtan beri başım şiddetle dönüyor bu duruml alakalı mı bilmiyorum dr anlam veremedi. bebek sağ çok şükür. ama neden olduğunu anlayamadı. tahmini, şiddetli kusmaya bağlı rahimağzında ufak bir damar yırtılması türü bir durum...kusarken kasığımdan bacağıma vuran çok şiddetli sancı ve kasılma oluyor benim bazen..bugün korkumdan pek bişey yiyemedim kusmayayım diye.. nasıl geçecek bu hamilelik bilmiyorum günleri sayıyorum hep korku hep endişe...
..
Aynen bende kusarken kasıklarm çok ağriyor.birde bazen gülerken karnım sızlıyor sanki.
Benim de hamileliğimi öğrendiğimden beri, bazen 2-3 gün ara verip sonra yine devam eden kanamalarım oluyor. İlk zamanlar çok endişe ediyordum, bir kere korkudan bayılacaktım kırmızı kan geldiğinde.. Ama zamanla varlığına alıştım, kendinizi yıpratmayın. Ben de progestanlar kullanıyorum, proluton depot iğneler vuruluyorum ama anlamadım oluyor işte. Bazen pembe, bazen kahverengi, 2 kere de kırmızı olduhiçbir düzeni yok.
İlk bebegimin kalbi durduğunda pembemsi akıntı gelmisti ama ben aldırmamıstm.Bunda da öyle oldu.o yüzden çok korkuyorum.kırmızı kanamam hiç gelmedi cok sükr.eger gelseydi kalbim dururdu heralde :// cok hafif lekelenmeler oluyor bende :/ of ne zormus hamilelik ya(
Allah korusun. ben de düşünmemeye çalışıyorum. bugün iyi olduğunu görsen ertesi gün bişey mi oldu diye kendini yiyor insan..iyi düşünmemiz lazım.Aynen bende kusarken kasıklarm çok ağriyor.birde bazen gülerken karnım sızlıyor sanki.bebegine bisey olmamasına çok sevindim canım.bende yarın giderm artık doktora.benden bu sabah afedersin böyle kanlı sümük gibi bir parça geldi.kahve renginde.daha sonra pembe renkte sıvı akıntım gelmeye basladı.sanki pis bi atık gibi.migde bulantımda azaldı bugün.daha dün doktora gittim.onu izledm.elini kolunu oynatıyodu kollarını bacaklarını hatta burnunu bile gördm.kıza benzio dedi doktorum.bunu da kaybedersem ölürm heralde :/
Benim de hamileliğimi öğrendiğimden beri, bazen 2-3 gün ara verip sonra yine devam eden kanamalarım oluyor. İlk zamanlar çok endişe ediyordum, bir kere korkudan bayılacaktım kırmızı kan geldiğinde.. Ama zamanla varlığına alıştım, kendinizi yıpratmayın. Ben de progestanlar kullanıyorum, proluton depot iğneler vuruluyorum ama anlamadım oluyor işte. Bazen pembe, bazen kahverengi, 2 kere de kırmızı olduhiçbir düzeni yok.
Bir de ben çok hapşırırım, biraz alerjik bir yapım var herhalde. Ve bazen hapşırınca bir anda sancı giriyor karnıma, kasılıyor demekki böyle gülmelerden hapşırmalardan filan:44:
Bir de ben çok hapşırırım, biraz alerjik bir yapım var herhalde. Ve bazen hapşırınca bir anda sancı giriyor karnıma, kasılıyor demekki böyle gülmelerden hapşırmalardan filan:44:
peki sizlere bu kanamalarda istirahat veriyor mu dr? biraz bozuldum aslında daha uzun vermemesine işte ayağımı bile uzatamıycam ya tekrarlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?