pardon ankara12 nicki görünce ankara sandım. ( ben ankaradayım. ankarada hepsi aynı fiyatı veriyor 2000-2500 arası hatta bugün sordum prena için 2500 dedileri harmony için 2000 diyen oldu. bir de benim ikili testimi normal kadın doğumcu yaptı 2 dkda ölçtü ense kalınlığını, gerçi 1.1 ama sonucum kötü çıktı 1/42. acaba riskli gebelik uzmanına gidip bri daha ölçtürsem mi? ense kalınlığı çok önemliymiş. ama 13. haftayı geçemediğim için yine ultrason demek.
yani 13 haftadan sonra ölçülemediği için demek istedim anlatamamışım. sandım. ( ben ankaradayım. ankarada hepsi aynı fiyatı veriyor 2000-2500 arası hatta bugün sordum prena için 2500 dedileri harmony için 2000 diyen oldu. bir de benim ikili testimi normal kadın doğumcu yaptı 2 dkda ölçtü ense kalınlığını, gerçi 1.1 ama sonucum kötü çıktı 1/42. acaba riskli gebelik uzmanına gidip bri daha ölçtürse
beceremedim bir türlü. yani 13. haftadan sonra ikili test yapılmıyormuş onu demek istedim. bir de bebek kızsa hormon değerleri daha yüksek olurmuş kızsa biraz daha rahatlıycam, bu kötü sonuç için bir açıklama olacak en azından.
pardon ankara12 nicki görünce ankara sandım. ( ben ankaradayım. ankarada hepsi aynı fiyatı veriyor 2000-2500 arası hatta bugün sordum prena için 2500 dedileri harmony için 2000 diyen oldu. bir de benim ikili testimi normal kadın doğumcu yaptı 2 dkda ölçtü ense kalınlığını, gerçi 1.1 ama sonucum kötü çıktı 1/42. acaba riskli gebelik uzmanına gidip bri daha ölçtürsem mi? ense kalınlığı çok önemliymiş. ama 13. haftayı geçemediğim için yine ultrason demek.
Ultrasondan çok korkmana gerek yok. Ben baştan beri tekrar tekrar ultrasona giriyorum. Başka bir uzmana görünüp görünmeme konusunda bişey söyleyemiyorum. Maddi açıdan seni etkilemiyorsa git. Ama riskin 1/42 ise, üçlü, dörtlü, amniyosentez derken hep şüpheli ve kaygılı olacaksın. Ben çok tedirgin olduğum için yaptırdım ve kurtuldum.
Ultrasondan çok korkmana gerek yok. Ben baştan beri tekrar tekrar ultrasona giriyorum. Başka bir uzmana görünüp görünmeme konusunda bişey söyleyemiyorum. Maddi açıdan seni etkilemiyorsa git. Ama riskin 1/42 ise, üçlü, dörtlü, amniyosentez derken hep şüpheli ve kaygılı olacaksın. Ben çok tedirgin olduğum için yaptırdım ve kurtuldum.
gitmeye karar verdim. doktorumda beni huzursuz eden bir şey var zaten. kanamadan sonra 3 gün yerine hiç olmazsa 5 gün rapor verseydiniz dediğimde "böyle her şeye rapor verirsem rapor hakkın biter sonra heyet isterisn benden olacağı varsa olur " dedi mesela geçen yıl toplam 2 gün raporum var o kadar kusmayla hiç rapor istemedim ,yıllık izin kullandım çok kötü olunca halbuki. şöyle şefkatli, hastasının tüm sorunlarını sorun edinen, anne adayının psikolojisini de düşünen sahiplenen bir doktor hiç olamayacak sanırım..hele 2-3 haftada 1 onca parayı bayılınca insanın iyice morali bozuluyor..
gitmeye karar verdim. doktorumda beni huzursuz eden bir şey var zaten. kanamadan sonra 3 gün yerine hiç olmazsa 5 gün rapor verseydiniz dediğimde "böyle her şeye rapor verirsem rapor hakkın biter sonra heyet isterisn benden olacağı varsa olur " dedi mesela geçen yıl toplam 2 gün raporum var o kadar kusmayla hiç rapor istemedim ,yıllık izin kullandım çok kötü olunca halbuki. şöyle şefkatli, hastasının tüm sorunlarını sorun edinen, anne adayının psikolojisini de düşünen sahiplenen bir doktor hiç olamayacak sanırım..hele 2-3 haftada 1 onca parayı bayılınca insanın iyice morali bozuluyor..
Bana doktorum 10-11. haftalarda söyledi ikili test yapmayacağız diye, direkt bu testi yaptık. Bir de 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim.
Bence hemen doktorunu değiştir. Benim kanamam olduğunda doktor 3 gün rapor verir inşallah derken sana 10 gün rapor vereyim dedi. Sonrasında kanama alanı devam ettiği için 10 gün daha aldım.
Harmony değil, prena yaptıracaksın. Harmony pahalı, ayrıca 13. haftadasın, yani harmonyde çıkan hastalıklar olsaydı bebeğin bugüne kadar seninle olmazdı. 13, 18 ve 21 olan prena testi, ben prena yaptırdım.
Hangi ilde yaşıyorsun. Ben İstanbul da yaşıyorum. Burada yaşıyorsan yardımcı olayım ama başka ildeysen internetten genetik merkezlerin telefonlarını bul. Ve hepsinden fiyat al. Uygun olanına yaptır. Hepsi Almanya ya gönderiyor.
İstanbul Bahçeci Fulya tüp bebek merkezine gidiyorum. Aradılar laboratuvarı 2500 e yapıyoruz dediler, zaman kaybetmemek için o gün kabul ettik ve kan verdim. Biz onlardan fiyat almadan önce internetten genetik merkezleri bulduk ve telefon etmiştik. 2200 ile 2800 arası fiyatlar almıştık.