acil kanama


yok hiçbişey demedi dinlen dedi sadece ama evde çocuğum var en azından yemeğini önüne koymam gerekiyor. heyecandan soracaklarımın yarısını unuttum zaten. yan yatıyorum ben sırtüstünü dahaiyi olduğunu bilmiyodum.
 

Canım deneye yanıla neleri yapmamamız gerektiğini de öğreniyoruz işte. Hayırlısıyla geçecek bugünler, bu arada başka bir doktor daha fazla istirahat verebilirdi, istersen başka bir doktora git. Tutumları değişebiliyor çünkü kanamaya karşı.


Ben Aralık 19 dan beri yatıyorum, o zamandan beri raporluyum. Ancak doktor ne şekilde yatmam gerektiğiyle ilgili birşey söylememişti günde 15 dakikadan fazla yürümek yok, tuvalete gidebilirsin, 1-2 parça bulaşık yıkayabilirsin, çok basit yemekler yapabilirsin demişti.
 

Sizin kaç haftalık.Ben yatarken kendimi çok hırpalıyorum.Bi o yana bi bu yana, yok sola yat yok olmadı bebek ezilir sağa dön.resmen uykularım azap oluyor.bugünde kendimi hırpaladım baktm kanlı akıntı gelmiş.çok yıpratıyorum hamile olunca kendimi.ilk çocuk olacağı için.hayırlısyla bi doğsa başka da birşey istemiyorum gerçekten :/
 

Aynen bende senınle aynı durumdayım 19 Aralıktan berı raporluyum. pruloton iğne ve progesteron jel. bu süre içerisinde 3-4 kez tekrarladı kanamalarım ve hepsı de adet kanaması gıbıydı kırmızıydı bazıları 2-3 gun surrdu. ben de cok kotuyum valla ne yapıcam bılmıyorum artık
 

Ben normalde de çok deli yatıyorum, uykuda çok dönerim, ama uyanıkken ani ve zorlayıcı hareketler yapmamaya dikkat ediyorum. Bazı akşamlar ben de çok sıkıntılı uyuyorum, sabah olmuyor sanki.
Bugün tam 12 hafta oldu canım, senin ne kadar?


Sabredicez mecburen, başka çaresi yok. Stres bebeği kötü etkiliyor, canını sıkma canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
 

bunu bende bılıyorum ama bazen sabretmek gercekten zor oluyo bugun de benım ıcın oyle gunlerden bırı. belırsızlık cok kotu ne zamana kadar devam edecek bu ıstırahatler bılmıyorum. sureklı dusuk tehtıdıyle yasamak zor. bazen cok rahat ve umut dolu oluyorum bazen de boyle. doktora gıdıp aynı seylerı duyunca hıcbır gelışme goremeyınce enerjım bıtıyo işte...
 

Öyle doğru diyorsun, ben de çoğu zaman karamsar oluyorum, sinirlerim yıpranıyor, çok agresif oluyorum. Eşime dünyayı dar ediyorum, çok sabırlı maşallah.
Geçecek inşallah bu zamanlar.. Ben dua ediyorum, yapacak başka da birşeyim yok zaten.
 

Canim gecmis olsun bu haftamarda genelde plesentanjn yerlesumi.ile ilgili durumlarda kanama oluyor
Bebek buyudukce yukariya cekiliyor plesanta sorun genelde bitiyor
 
Son düzenleme:

Bende 11 haftalık oldum.cinsiyeti için kıza benzio dedi doktorum.hayırlısı artık .Allah bebislerimize ve bizlere sağlık versin insallah.Sizinde ilk çocuk sanırm :) ben 2 yıldr istiyorum bu bebeği.
 
Bende 11 haftalık oldum.cinsiyeti için kıza benzio dedi doktorum.hayırlısı artık .Allah bebislerimize ve bizlere sağlık versin insallah.Sizinde ilk çocuk sanırm :) ben 2 yıldr istiyorum bu bebeği.

Bana daha cinsiyetle ilgili bir şey söylemediler ama yarın 2li testim var, belki öğrenebilirim.
Evet benim de ilk çocuğum, 2 düşüğüm var Ama çok şükür, bebeğime kavuştum, sağsalim de kucağımıza alırız inşallah.

Benim tansiyonum da yüksek çıkıyor zaman zaman, takip ettiriyor doktorum, idrarda protein kaçağı var mı ona bakacakmış bir de :26:

Bir de tuvalete çıkmaktan bitap düştüm ya, siz de böyle misiniz? Resmen yarım saatte 1 saatte 1 tuvalete gidiyorum, bıktım
 

Evet öyle moral buluyoruz zaten. geçecek diyoruz...
 

Ben genelde çok su içtiğim zaman sıklıkla çıkıyorum.ama benimde karın ağrılarım beni öldürüyor.afedersiniz ishal olunca ağırır ya aynen onun gibi.sabahları öyle bir sancıyla uyanıyorum ki anlatamam.bu sancıların bebege zararı var mıdır merak ediyorum. dün sabahta aynısı oldu baktm lekelenme olmuş.hala kabızlk sorunu yaşamadm.günde en fazla 5 bardak su içebiliyorum zaten.benimde tansiyonum çok düşük çıktı.doktor su içmen lazım dedi.
 
Evet öyle moral buluyoruz zaten. geçecek diyoruz...

Geçecek tabi, baksanıza daha dün sanki hamile olduğumu öğrendiğim ama zaman su gibi akıyor, bu günlerde geçecek..


Canım çok az su içiyorsun ama kendini zorla onu arttır. Ben 2,5 litreden az içmiyorum. Su çok önemli, lütfen elinden şişeyi bırakma..
Bak ben 1,5 litrelik şişeler aldım, hem su doldurma derdim olmuyor hem de ne kadar içtiğimi gördükçe kendimi gaza getiriyorum, sen de yapabilirsin. Doktorun kızmıyor mu hem bu duruma?
Kanamada da çok önemli su, bana tembihlemişti doktorum bol bol su iç diye..
 

Doktorum kızıyor ama içemiyorum ki Evet gerçekten hamilelikte su tüketimi çok önemliymiş.zorla olsa da 5 bardak içebiliyorum.cok soru sordum kusura bakmayın, bir sorum daha olacak.sizde sol kasık ağrısı var mı ? Benim hamileliğimin başından beri aşırı derece de ağrım var.ayak parmaklarıma kadar vuruyor resmen.Agustos anneleri olacağz kısmetse :) insallah bebislerimizi saglıcakla kucağımıza alırız :))
 

Devamlı olan kasık ağrım yok canım ama genelde kanamam yoğunken kasık ağrım oluyor
Böyle şeyleri düşünüpte birşeyler kurma kafanda sakın, Allah korusun zaten çok ciddi durumumuz olsa hastanede yatıyor olurduk.
Evet yazın böğründe doğum yapıcaz inşallah.
Sen hiç alışveriş yaptın mı? Ben daha hiçbir şey almadım:44:
 


Geçen sefer hevesle çok güzel bi tulum almıştm,ama malesef giydirmek nasip olmadı.o yüzden hiçbirşey almadım henüz.hatta internetten bebek giyim sitelerine dahi bakmıyorum :))) şu 4 ayı bir atlatsak insallah.siz çalışıyor musunuz ? Kendinizi yormayın sakın.Allah korusun bebise bisey olmasın.ben calısmıyorum evdeym annem bakıyor bana sağolsun :)) iyice tembel oldum :))
 


gecmis olsun cnm .... kusarken dizlerini yere koyarsan kasiklarin cok agrimaz....korkmayin 14 cu haftadan sonra rahatliycaksiniz INSALLAH
 

Ben normalde çalışıyorum ancak neredeyse 2 aydır raporluyum. Evde yatmaktan zaten kk ya sardım, vakit geçmiyor.
Benim de işlerimi eşim yapıyor tabii süper bir ev hanımı olduğu söylenemez ama Allah razı olsun işte elinden geleni yapıyor.
 

Aynen evime gittiğim zaman genelde dışardan yemek söylüyoruz :)) ev islerini eşim yapıyor.çamaşır blaşık temizlik herşey ona ait :) sağolsunlar çok anlayışlılar.bizden daha çok tedirginler emin olun.Bana da dua edin olur mu ? Arada haberleselim, durumlarımızı bildirelim :) Allah sağlık versin hepimize.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…