• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil karar vermem lazim bir bakin.

Evde ki misafirleri bırakıp misafirliğe mi gidiyosun?
Yok anam bacım evine döndüğünde neyle karşılaşacağını biliyomusun? Ben olsam güvenip gidemezdim. Üstelik onca kişiye ayıp olur.
Gitmedim zaten:110:

kardesimi astiye biraktim geldim, aa sen niye gitmedin diyolar bir de.
kimse benden habersiz plan yapmazsa seneye giderim 15 tatilde dedim gectim odama

nasıl baş ediyorsunuz bu kalabalıkla.
kahvaltısı yemeği çayı yatması kalkması.............
siz tüm gün evde misiniz?
Gitmedim

Gorumcem yapiyor cogu isi 2 tane de nerdeyse benle yasit kizlari var yardim ediyorlar
Eltimler umreden donunce hepsi birlikte memleketlerine donecek, eltimler gelmeden dip bucak temzlik yapmayi dusunuyorum essek degiller ya onlar da bir el atarlar En Büyük KK

evdeyim maalesef.

Gitmemen iyi olmuş bence. Üzülmen normal ama kısmet değilmiş de geç. Evde misafir varken gitmen yakışık almazdı.
Çalışmıyorsan anneni ve teyzeni ayrı ayrı görürsün. Yazın da hep beraber olursunuz.

Ayrıca evde günlerdir 11 kişi ağırlığıyorsun ya helal olsun. 2 sen ve eşin 2 kişi de gelecek, etti 15 :KK57:

Gitmemen iyi olmuş bence. Üzülmen normal ama kısmet değilmiş de geç. Evde misafir varken gitmen yakışık almazdı.
Çalışmıyorsan anneni ve teyzeni ayrı ayrı görürsün. Yazın da hep beraber olursunuz.
Diger eltimle 3 cocugu da gelecek etti 18 =)
Allahtan umre donusu kalmayacaklar burda en fazla bir gece kalir ertesi gun donerler.
Allah yardim ediyor bir sekilde 2+1 evim ama sigisiyorlar:KK49:

Diger eltimle 3 cocugu da gelecek etti 18 =)
Allahtan umre donusu kalmayacaklar burda en fazla bir gece kalir ertesi gun donerler.
Allah yardim ediyor bir sekilde 2+1 evim ama sigisiyorlar:KK49:

Hey maşallah. Hangi odaya girsen insan.
Benim evde 2+1 dua okuturken nasıl sığdırırım diye düşünüyorum. Bir kere daha takdir ettim.

Back
X