- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.721
- 123
- 37
Menu yü belirlediniz miSayı şimdilik 18 görülüyor umarım daha da inerve 12 ye sabitleriz
12 kişi olsa hiç lafını etmem 15 bile makul ama oldu artık işleri çıksın dıye dua edıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menu yü belirlediniz miSayı şimdilik 18 görülüyor umarım daha da inerve 12 ye sabitleriz
12 kişi olsa hiç lafını etmem 15 bile makul ama oldu artık işleri çıksın dıye dua edıyorum
![]()
bence disardan lahmacun ayran soyleyin olsun bitsin 30 kisiye ne tencere bulunur be tabak catalSinirden saglikli bile dusunemiyorum off..
Kizlar bana bir akil verin ya da sakinlestirin ne bilim.. Bu pazar günu hem iftar hem de anneler gunu sebebiyle annemleri ve kaynanamgili yemege almak istedim. Sonra gorumcemde hamile belki icerler diye onu da aramak istedim bir de esimin ananesi var yasli kadin gelecegi yokta ayirmis olmamak icin onu da arayacaktim buraya kadar hersey guzel. Yemek menumu dusundum plani programi yaptim. Hamileyim aslinda bunu bahane edip iftar vermezdim ancak hep beraber oluruz diye dusundum ki esimde yardim ediyor herseye o yuzden de altindan kalkarim diye dusundum. Esime de soyledim hatta oturduk bu aksam beraber aradik. Benim soylediklerim tamam dedi ablasi ananesi bakariz dedi konu kapandi saniyordum ki esim dur yengemi de ariyim o simdi iftar ayarlar kesin plan yapmasinlar bize gelsinler dedi ki ben basta itiraz etmedim ama sonra butun amcalarini cagiracagi aklima gelince kas goz yaptim ama anlayan kim 3 amcasi var hepsi aile apartmaninda birini cagirsan olmuyor iste hepsini aradi biri tamam dedi digerleri haber vericek ama kisi sayisini cocuklari dusununce sinirlendim esime ben amcasigili sonra davet edecektim evimiz zaten kucuk o kadar insan nereye sigacak ben ne hazirlicam oyle kalabaliga yemek yaparken panikleyen biriyim gecen.senede kalabalikti ama.bu kadar degildi o zamanda telas yapmistm ama altindan kalkmistim. Simdi kesin gelecek olan yengesi et yemiyor ben acikcasi corba pilav et turu yemek salata tatli dusundum ki gecen seneki kadroyu kafamda dusundugm icin olculer aklimda tamamdi tabak canak.cok tasima derdi olmayacakti servis tabagi olayi cozecekti ama simdi durum degisti.. etsiz bir yemek bulmaliyim ve o kadar kisiye yetecek birsey olmali tek kisilik yapamayacagima gore yorulmayi goze almaliyim. Simdi diyeceksiniz ki ne var bunda misafir berekettir ramazan falan filan evet bunlarin farkindayim ki misafiri severim ama bu kadar kalabaligi gozum almiyor kafadan 30 kisi olucak cocuklarla. Ne yapicam bilmiyorum annelere jest olsun dedim.ama ben mest olamadim ne yazikkidisa
dimi ya en temızıbence disardan lahmacun ayran soyleyin olsun bitsin 30 kisiye ne tencere bulunur be tabak catal![]()
Ay ne yengeymiş bu ya onun boğazının derdine mi düşeceksiniz bir deEşime nasıl gaz verdıysem yemek onerılerıyle gelıyor yıne :) mantar sote yap dıyor yengeme etsız sekılde ayırırsın dıgerlerıne et eklersın dıyor veya patateslı baget yap yengeme baget koyma dıyor![]()
Hadi gözün aydın14 kisi ile aksami tamamladikcogu gelmedi Allah duami kabul etti galiba
ve dedigimi yaptim tum hizmet isini esime yiktim ben cay icerken o cay doldurup servis ediyordu
bir de gelmis yoruldum sen otur anca diyor.
ben yanit verene kadar gorumcelerim o iki canli sen yap dediler
ohh iyi oldu
ama suan yattigim yerden kalkamiyorum
![]()