Çok sinirliyim..

Esinize söyleyin başka zaman gelsinler . Ah erkekler çok düşüncesizler :KK43:
Onu soyledim.de iptal edemem ayip olur diyor hadi esim dusuncesiz ya onlar hamile oldugumu biliyorlar sonucta annem duysa esime de bana da kizacak kesin. Yengesi hatta ablasinin bile dusunmesi empati kurmasi lazim ama nerdeee :)

Onu soyledim.de iptal edemem ayip olur diyor hadi esim dusuncesiz ya onlar hamile oldugumu biliyorlar sonucta annem duysa esime de bana da kizacak kesin. Yengesi hatta ablasinin bile dusunmesi empati kurmasi lazim ama nerdeee :)
Aynn öyle canım hazır olsun herşey ayağımıza gelsin pesinde herkes sen çok beklersin o düşünceyi :(

bu yengelerin vs çocuğu yok mu

onların kendi çocukları gelir onlara

eşiniz davetlerin ayrı ayrı daha nitelikli olacağınını öğrenmeli

evet eskiden bir sofra kurulur daha doğrusu yere serilir ortaya konulan kaptan herkes yer cümbür cemaat yenilir geçer gidermiş

ancak şimdi 30 kişi ve yemek kavramını ben evde algılayamıyorum

30 kişilik masa sandalye kimin evinde var

12 kişilik salon takımın olsun ki piyasada en fazla 8 kişilik onlar

6 kişilik de mutfak masan olsa yine 20 kişiye bile yer bulamadık

yani 30 kişi evinizde aynı anda bırakın yemek yemeyi oturabilir mi şahsen benim evde oturamaz da

6 kişilik yer salonumda var 4 de sandalye 10 etti

2 hadi sıkıştık 3 olsun çalışma odası koltuğu, bir de sandalyesi 4 de orası

4 mutfak masası sandalyesi 4 de balkondakileri alalım içeri 8 de bunlar etti

22 kişiye yer bulduk

yatak odasında iki koltuk var onları da aldık içeri 24 oldu

ha bir de oğlumun ders çalışma sandalyesi 25

25 kişiyi oturtum ama yemek yediremem

davet etmiş artık bari çorbadan sonra pide vs gibi bir şeyler yaptırın da koltukta vs oturulup yenilebilsin

iftar bu bir kısım önce yesin bir kısım sonra yesin de olmaz ki

Ev supuriyodum senin icin fikrim geldi 😂 2 gun onceden rahatsizlandim doktor dinlen diye tavsiye etti iftari erteleyelim deyin yengelere 😂😂

Sinirden saglikli bile dusunemiyorum off..
Kizlar bana bir akil verin ya da sakinlestirin ne bilim.. Bu pazar günu hem iftar hem de anneler gunu sebebiyle annemleri ve kaynanamgili yemege almak istedim. Sonra gorumcemde hamile belki icerler diye onu da aramak istedim bir de esimin ananesi var yasli kadin gelecegi yokta ayirmis olmamak icin onu da arayacaktim buraya kadar hersey guzel. Yemek menumu dusundum plani programi yaptim. Hamileyim aslinda bunu bahane edip iftar vermezdim ancak hep beraber oluruz diye dusundum ki esimde yardim ediyor herseye o yuzden de altindan kalkarim diye dusundum. Esime de soyledim hatta oturduk bu aksam beraber aradik. Benim soylediklerim tamam dedi ablasi ananesi bakariz dedi konu kapandi saniyordum ki esim dur yengemi de ariyim o simdi iftar ayarlar kesin plan yapmasinlar bize gelsinler dedi ki ben basta itiraz etmedim ama sonra butun amcalarini cagiracagi aklima gelince kas goz yaptim ama anlayan kim 3 amcasi var hepsi aile apartmaninda birini cagirsan olmuyor iste hepsini aradi biri tamam dedi digerleri haber vericek ama kisi sayisini cocuklari dusununce sinirlendim esime ben amcasigili sonra davet edecektim evimiz zaten kucuk o kadar insan nereye sigacak ben ne hazirlicam oyle kalabaliga yemek yaparken panikleyen biriyim gecen.senede kalabalikti ama.bu kadar degildi o zamanda telas yapmistm ama altindan kalkmistim. Simdi kesin gelecek olan yengesi et yemiyor ben acikcasi corba pilav et turu yemek salata tatli dusundum ki gecen seneki kadroyu kafamda dusundugm icin olculer aklimda tamamdi tabak canak.cok tasima derdi olmayacakti servis tabagi olayi cozecekti ama simdi durum degisti.. etsiz bir yemek bulmaliyim ve o kadar kisiye yetecek birsey olmali tek kisilik yapamayacagima gore yorulmayi goze almaliyim. Simdi diyeceksiniz ki ne var bunda misafir berekettir ramazan falan filan evet bunlarin farkindayim ki misafiri severim ama bu kadar kalabaligi gozum almiyor kafadan 30 kisi olucak cocuklarla. Ne yapicam bilmiyorum annelere jest olsun dedim.ama ben mest olamadim ne yazikki🙄🙄
hamile halinizle ne gerek vardı. Bir daha böyle jestlere girmeyin

Ay o ne aşevi gibi. Tabikii de yengeyi arayıp açık açık söyleyin. Erkekler pek anlamıyor esim böyle böyle çağırdı ama 30 kişi olacağız sizi sonra alayım deyin. Makul insan birsey demez zaten

Eşiniz ağır saçmalamış, bu kadar kişiyi evde yemekle ağırlamak mümkün değil. O kadar masa, sandalye,tencere,tabak, bardak! Nasıl halledeceksiniz?

Üstelik hamileymişsiniz. Sizin anneler gününüz ne olacak? Bunu düşünmüş mü eşiniz?

Bence en güzeli eşiniz arasın amcaları, kusura bakmayın günler karışmış, sizi pazartesi bekliyoruz desin, ya da anneler günü olduğunu unutmuşuz, sizinde planınız vardır, pazartesi gelin desin.

Gecen sene 16 kisiydik buna ragmen ben mutfakla butunlestim iceri gelip iki saniye bile oturmadim simdi yardim.ederler mutlaka da yine kalabalik canimi sikanda bu. Oldu bittiye getirmek yerine her aileyi tek tek agirlasam daha mantikliydi daha 1 yillik evliyiz onun akrabalariyla daha iyi kaynasirdik boyle olunca ev sahibi degilde garson gibi oluyorum
valla ben eşimin ablaları ve kv bir alıyorum 12 kişi oluyoruz.
kendi annemi kuzenimi halamı bir alıyorum yine 12 kişi oluyoruz.
ama 12 kişiyken bile yardım ettikleri halde yemeği çayı çorbası mutfaktan çıkılmıyor.
30 kişi duyunca şok oldum ben hayatta altından kalkamazdım heralde bide hamilesiniz.
sizin en baştaki fikriniz çok tatlı annelerle bi arada olma isteği okeyde.
30 kişi yok artık yani :KK57:
allah kolaylık versin :)

Sayı şimdilik 18 görülüyor umarım daha da iner :D ve 12 ye sabitleriz :D 12 kişi olsa hiç lafını etmem 15 bile makul ama oldu artık işleri çıksın dıye dua edıyorum :D

Back
X