- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu soyledim.de iptal edemem ayip olur diyor hadi esim dusuncesiz ya onlar hamile oldugumu biliyorlar sonucta annem duysa esime de bana da kizacak kesin. Yengesi hatta ablasinin bile dusunmesi empati kurmasi lazim ama nerdeee :)Esinize söyleyin başka zaman gelsinler . Ah erkekler çok düşüncesizler![]()
Haha ben yanmisim :)))Dun iftarda 7 kisiydik anam agladi yeminlesuan mutfagimla ce halılarimla hala bakisiyorum elim kalkmiyor. Allah yardimcin olsun bacim isinin cogunu bigun onceden yap gece bel agrisindan uyuyamadim
hamile de degilim
Aynn öyle canım hazır olsun herşey ayağımıza gelsin pesinde herkes sen çok beklersin o düşünceyiOnu soyledim.de iptal edemem ayip olur diyor hadi esim dusuncesiz ya onlar hamile oldugumu biliyorlar sonucta annem duysa esime de bana da kizacak kesin. Yengesi hatta ablasinin bile dusunmesi empati kurmasi lazim ama nerdeee :)
O da doğru..Aynn öyle canım hazır olsun herşey ayağımıza gelsin pesinde herkes sen çok beklersin o düşünceyi![]()
Kaynanam gelicek ya duyarlar yalan oldugunuEv supuriyodum senin icin fikrim geldi2 gun onceden rahatsizlandim doktor dinlen diye tavsiye etti iftari erteleyelim deyin yengelere
![]()
Kaynanam gelicek ya duyarlar yalan oldugunu![]()
hamile halinizle ne gerek vardı. Bir daha böyle jestlere girmeyinSinirden saglikli bile dusunemiyorum off..
Kizlar bana bir akil verin ya da sakinlestirin ne bilim.. Bu pazar günu hem iftar hem de anneler gunu sebebiyle annemleri ve kaynanamgili yemege almak istedim. Sonra gorumcemde hamile belki icerler diye onu da aramak istedim bir de esimin ananesi var yasli kadin gelecegi yokta ayirmis olmamak icin onu da arayacaktim buraya kadar hersey guzel. Yemek menumu dusundum plani programi yaptim. Hamileyim aslinda bunu bahane edip iftar vermezdim ancak hep beraber oluruz diye dusundum ki esimde yardim ediyor herseye o yuzden de altindan kalkarim diye dusundum. Esime de soyledim hatta oturduk bu aksam beraber aradik. Benim soylediklerim tamam dedi ablasi ananesi bakariz dedi konu kapandi saniyordum ki esim dur yengemi de ariyim o simdi iftar ayarlar kesin plan yapmasinlar bize gelsinler dedi ki ben basta itiraz etmedim ama sonra butun amcalarini cagiracagi aklima gelince kas goz yaptim ama anlayan kim 3 amcasi var hepsi aile apartmaninda birini cagirsan olmuyor iste hepsini aradi biri tamam dedi digerleri haber vericek ama kisi sayisini cocuklari dusununce sinirlendim esime ben amcasigili sonra davet edecektim evimiz zaten kucuk o kadar insan nereye sigacak ben ne hazirlicam oyle kalabaliga yemek yaparken panikleyen biriyim gecen.senede kalabalikti ama.bu kadar degildi o zamanda telas yapmistm ama altindan kalkmistim. Simdi kesin gelecek olan yengesi et yemiyor ben acikcasi corba pilav et turu yemek salata tatli dusundum ki gecen seneki kadroyu kafamda dusundugm icin olculer aklimda tamamdi tabak canak.cok tasima derdi olmayacakti servis tabagi olayi cozecekti ama simdi durum degisti.. etsiz bir yemek bulmaliyim ve o kadar kisiye yetecek birsey olmali tek kisilik yapamayacagima gore yorulmayi goze almaliyim. Simdi diyeceksiniz ki ne var bunda misafir berekettir ramazan falan filan evet bunlarin farkindayim ki misafiri severim ama bu kadar kalabaligi gozum almiyor kafadan 30 kisi olucak cocuklarla. Ne yapicam bilmiyorum annelere jest olsun dedim.ama ben mest olamadim ne yazikki![]()
Haha yalan soyleyemio ki keske soylese hahaanam o da kiz kotuydu yardima gittim felan diyiversin. Zor isler bunlar.
Haha yalan soyleyemio ki keske soylese hahaesim komik ya yemek menusu dusunuyor mesaj atiyor habire
hepsini de cok guzel yapiyorsun diyor yagci ,
![]()
valla ben eşimin ablaları ve kv bir alıyorum 12 kişi oluyoruz.Gecen sene 16 kisiydik buna ragmen ben mutfakla butunlestim iceri gelip iki saniye bile oturmadim simdi yardim.ederler mutlaka da yine kalabalik canimi sikanda bu. Oldu bittiye getirmek yerine her aileyi tek tek agirlasam daha mantikliydi daha 1 yillik evliyiz onun akrabalariyla daha iyi kaynasirdik boyle olunca ev sahibi degilde garson gibi oluyorum
Farketti de işine gelmiyor beyefendının o gorucek dunyanın kac bucak oldugunu :))ben degil sen yapcaksin desene. Bence o da farketmis
Göster bencede mutlaka 5 kisiden fazlasina tovbe etsinFarketti de işine gelmiyor beyefendının o gorucek dunyanın kac bucak oldugunu :))