Gebeliğe Hazırlık Acil kızlar yardım lazım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda070809

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
16
3
1
22
Kızlar 90 kiloya yakınım yarın kadın doğuma randevum var az tüylenme sorunum var ama aşırı değil gebeliğe engeli olurmu kilolu olmanın çevremde çok insan var kilolu olup gebe kalan

Kızlar 90 kiloya yakınım yarın kadın doğuma randevum var az tüylenme sorunum var ama aşırı değil gebeliğe engeli olurmu kilolu olmanın çevremde çok insan var kilolu olup gebe kalan
Bazen problem bazen değil gebe kalma durumu için dersek bende 90 kiloydum hamile kaldığımda hemde ilk denemede yani kişiden kişiye duruma vs göre değişir

Anladım acaba kıllanma engel mi diye düşündüm de bende var hormonlar iyi. Testosteron var o engelmi diye düşündüm neden olmuyor gerçekten çok üzülüyorum
Pcos var mi siz de? Testesteron erkeklik hormonu onun icin doktor bisey onerdimi? Eskiden benimde yuksek çıktığı olmuştu lisedeyken on yil once ama suan normal, dogum kontrol hapi kullandim o yillarda regl duzenli degildi

Pcos var mi siz de? Testesteron erkeklik hormonu onun icin doktor bisey onerdimi? Eskiden benimde yuksek çıktığı olmuştu lisedeyken on yil once ama suan normal, dogum kontrol hapi kullandim o yillarda regl duzenli degildi
Vallahi bişey önermedi ben ayrıca diyetteyim kiloda verdim devam et dedi bi başka doktor doğum kontrol verdi ama ben almadım çünkü adetlerim düzenliydi

Back
X