acil lütfen.ççocuğun yüzündeki tırnak izi geçer mi ????

dogall

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
227
67
merhaba anneler, az önce yeğenimin(3 yaş) suratını boğuştuğu bi çocuk tırnağıyla çizdi. ne geçirir tecrübesi olanlar yardım edebilir mi. iz kalır mı. krem vs. önerileriniz var mı. önce kabardı şimdi de kırmızı kalemle çizilmiş gibi büyük bi çizik oluştu :KK43:( tırnak izi geçmez diyorlar lütfen yardım. Teşekürler şimdiden.

merhaba anneler, az önce yeğenimin(3 yaş) suratını boğuştuğu bi çocuk tırnağıyla çizdi. ne geçirir tecrübesi olanlar yardım edebilir mi. iz kalır mı. krem vs. önerileriniz var mı. önce kabardı şimdi de kırmızı kalemle çizilmiş gibi büyük bi çizik oluştu :KK43:( tırnak izi geçmez diyorlar lütfen yardım. Teşekürler şimdiden.

canım benim kızım 9 aylık eli kolu durmadigindan sürekli yüzü yara bere icinde ben sütümü sıkıyorum yüzüne yediriyorum şükür iz kalmiyo üstelik cabucak iyilesiyo cevrenizde emzikli biri varsa deneyin derim

canım benim kızım 9 aylık eli kolu durmadigindan sürekli yüzü yara bere icinde ben sütümü sıkıyorum yüzüne yediriyorum şükür iz kalmiyo üstelik cabucak iyilesiyo cevrenizde emzikli biri varsa deneyin derim

teşekkür ederim ablama ileticem. Allah bağışlasın kuzunuzu :)

25 yasindayim hal yuzumdeki tirnak izi gecmedi canim..yinede arkadaslarin tavdiyelerini dikkate al sut falan ins iyi gelir

25 yasindayim hal yuzumdeki tirnak izi gecmedi canim..yinede arkadaslarin tavdiyelerini dikkate al sut falan ins iyi gelir
haydi ya :KK43:(( içimiz parçalandı bugun mafya adamları olur ya suratı iz onlar gibi oldu yavrum sıcağı sıcağına ne yapabılırız diye araştırıyoruz ama insanın içi gidiyo yanağı topluca çizik :KK43:

haydi ya :KK43:(( içimiz parçalandı bugun mafya adamları olur ya suratı iz onlar gibi oldu yavrum sıcağı sıcağına ne yapabılırız diye araştırıyoruz ama insanın içi gidiyo yanağı topluca çizik :KK43:
Kiyamam
Canim benim ozamn yarin doktora goturun iz geciren krem var birde jel once kremi sonra jeli suruyosun

Belki ise yarar

Aynen canm yarin gotursunlr bence bide çizik derin degilse gecer zaten gecmis olsun
inşallah öyle olur. ben de 25 yaşındayım bu arada :) bn de 1 yaşındayken arabanın ön camından uçmuşum annemin kucağından alnımda yara izim durur hala bacağımda da çorba(kaynar dökülmüştü) izi Allah beterinden korusun teşekkür ederiz temennileriniz yeter :) :*

teşekkür ederim ablama ileticem. Allah bağışlasın kuzunuzu :)

amin cümlesinin yavrusunu.seninde az kalmış hayirlisiyla al kucagına.anne sütünün kansere iyi geldigini söylediler tvde arastırma gelistirme yapıyorlarmış ilk zamanlarda sütüm çoktu bi umut denedim iyi geldi.óyle yoluyor ki bazen kanatiyor

X