- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
pek yok düşmeden önce daha çoktu
eşim dr u yarın ararsın diyor
bende düşük yaptım et parçası şeklinde geldi önce bence acil doktora git derim geçmiş olsunarkadaşlar biraz önce serçe parmağımın yarısı kadar et parçası geldi düşük böylemi 3-4 haftalıkken düşük yapan varmı? lütfen cevap bekliyorum.yarını bekleyemiyorum doktorla konuşmak için
Aklıma geldikçe duramıyorum ağlıyrum.Benim için son şanstı sanki bu.Herşey bundaydı bitti gibi.Pek kendimi toparladım sayılamaz.Allahım büyük,inşallah tekrar vericek.Ama bu işler biraz pahalı.Herseferinde nerden bulucaz okadar parayı.Aşılama tutmadığında bu kadar üzülmemiştim.Çünkü bütün ümidim şans yüksek olduğu için tüp bebekteydi.Tutucak diye hep hayaller kurdum neler neler düşündüm. 6 tane dondurulmuş embriyom var.Onları kullanmayı düşünüyorum.Fakat % 15 düşüyormuş galiba tutma ihtimali.Onunla ilgili topiği okumuştum.Kafam iyice karıştı.Sizler ne dersiniz?
Aklıma geldikçe duramıyorum ağlıyrum.Benim için son şanstı sanki bu.Herşey bundaydı bitti gibi.Pek kendimi toparladım sayılamaz.Allahım büyük,inşallah tekrar vericek.Ama bu işler biraz pahalı.Herseferinde nerden bulucaz okadar parayı.Aşılama tutmadığında bu kadar üzülmemiştim.Çünkü bütün ümidim şans yüksek olduğu için tüp bebekteydi.Tutucak diye hep hayaller kurdum neler neler düşündüm. 6 tane dondurulmuş embriyom var.Onları kullanmayı düşünüyorum.Fakat % 15 düşüyormuş galiba tutma ihtimali.Onunla ilgili topiği okumuştum.Kafam iyice karıştı.Sizler ne dersiniz?
bebişlerim öncelikle geçmiş olsun canım. sanada üzülme demeyeceğim canım ama abartma yani isyan etme bebeğim olurmu . hayırlı zaman değildir belki. çok düşünğrsen rabbim kulum benden dahamı iyi biliyorki der ve bizi kendimizle bırakırmış. biz her işimizi O 'na havale edelim. O'ndan başka gidecek kapımız yok. O her şeyi muhahkkak kararlar. yalnız kafama bişey takıldı. çarşamba neden tekrar tahlil yapılacak hala bi ümit varmıki? ben sana o akşam sölememiştim bende de oldu korkma demiştim seni üzmeyeyim diye ama benim kanamam geldiğinde ikizlerim ölmüştü ondan kanmam gelmişti. sonrada geriye 1 tane kaldı. oda maşallah 4 yaşında şimdi. çokta ümit vermek istemem ama bende kanmam gelince hepsini kaybettim sanmıştım ama kızım kaldı. inşallah seninde öyle bişey olmuştur. hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun. Allah bütün isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin canım. (KK dakilere İKİZ AMAAAAAAAA)
bebebişlerim aynı durumdayız sanırım bende düşük yaptım aşılamadan tutan bebegim düştü ve içimde parca varmış ctesi günü temizletmedim hala kanamam ve sancılarım devam ediyor sanırım temizletmek zorundayım artık kendiliginden düşecegi yok cünkü
Cok gecmis olsun "Bebislerim".Bende 3 ay önce dis gebelik yasamistim,bebegimin kalp atislarini görmeye gittigim gün ögrendim.Hemen ayni gün ameliyatla aldilar.Kanamam da vardi,duygularini anliyorum ve cok üzgünüm senin adina da.Insallah bir daha ki sefere diyelim,Allahtan hayirlisi olsun.Cok üzülme bir dahaki deneme icin moral depola.Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?