Yanls anladin canm burdan yazmiyim die dedim sifremi fln bilmio neyse saol yine de .sey icin dedim hoca konuslnca bazen konuyu kilitliolar forumda
Canım sende her gece okuma yapıyormusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanls anladin canm burdan yazmiyim die dedim sifremi fln bilmio neyse saol yine de .sey icin dedim hoca konuslnca bazen konuyu kilitliolar forumda
Yok canim benimki biraz daha farkli.ah bi cevap gelseydi mailime cok moralm bozukCanım sende her gece okuma yapıyormusun?
Yok canim benimki biraz daha farkli.ah bi cevap gelseydi mailime cok moralm bozuk![]()
Aaaa bak şimdi çok merak ettim. Şu 50 kotasını dolduralım birbirimize msj atalım
Aynen canîm benim.biraz farkli ama halen snuc yok boyle uluorta soylemek kotu etkiler mi islemimi bilmiorumsize cvp gelrse soyleyin
Size cevap vrdi demek ama bana haleb cevap yok.umudum tamamen bittiMesaj geldi pazartesi ulaşır yazmış. Nasıl anlamadım. Seninkisi daha kısa sürede mi etki ediyor. Şimdi çok merak ettim
Aynen canîm benim.biraz farkli ama halen snuc yok boyle uluorta soylemek kotu etkiler mi islemimi bilmiorumsize cvp gelrse soyleyin
Size cevap vrdi demek ama bana haleb cevap yok.umudum tamamen bitti
Galiba bugun azar yeme gunum benim gelen vuruo giden vuruo.saglam firca yedim.ama bu sondu bundan sonra kaderimi yasicam haci hocadan medet ummucamNeye umudun yok. Pazartesi ulaşabilir yazmış. Umudunu yitirme
Kimden fırça yedin? Ne oldu yahu?Galiba bugun azar yeme gunum benim gelen vuruo giden vuruo.saglam firca yedim.ama bu sondu bundan sonra kaderimi yasicam haci hocadan medet ummucam
Galiba bugun azar yeme gunum benim gelen vuruo giden vuruo.saglam firca yedim.ama bu sondu bundan sonra kaderimi yasicam haci hocadan medet ummucam
[QUkc=sweetsnowy;33805449]Kimden fırça yedin? Ne oldu yahu?
Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.[/QUOTE][QUO=sweetsnowy;33805604]Anlamiorum canim demek sorun ben de demek habire birilerinden azar yiorm buarabikac kez ustuste mail attim die hoca firca atti cevap olarak.suan moralmen sifirim aglicam nerdeyse ben iyinietli oldkca herkes ezio
![]()
Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya[/QUOTE]Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.
Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.[/QUOTE][QUO=sweetsnowy;33805604]Anlamiorum canim demek sorun ben de demek habire birilerinden azar yiorm buarabikac kez ustuste mail attim die hoca firca atti cevap olarak.suan moralmen sifirim aglicam nerdeyse ben iyinietli oldkca herkes ezio
![]()
Sizin işlemi cidden merak ediyorum. Üstünüzde taşıdığınız bir şey mi![/QUOTE]Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya
Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya[/QUOTE]Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.
Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya
Sizin işlemi cidden merak ediyorum. Üstünüzde taşıdığınız bir şey mi!
Aynen oyle canim ustumde tasiyorum bakalim bekleyip grucez.birz karisk bnm mevzu