• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil medyum arıyorum.

[QUkc=sweetsnowy;33805449]Kimden fırça yedin? Ne oldu yahu?[/QUOTE]

Anlamiorum canim demek sorun ben de demek habire birilerinden azar yiorm buara:( bikac kez ustuste mail attim die hoca firca atti cevap olarak.suan moralmen sifirim aglicam nerdeyse ben iyinietli oldkca herkes ezio:(

Galiba bugun azar yeme gunum benim gelen vuruo giden vuruo.saglam firca yedim.ama bu sondu bundan sonra kaderimi yasicam haci hocadan medet ummucam

[QUkc=sweetsnowy;33805449]Kimden fırça yedin? Ne oldu yahu?

Anlamiorum canim demek sorun ben de demek habire birilerinden azar yiorm buara:( bikac kez ustuste mail attim die hoca firca atti cevap olarak.suan moralmen sifirim aglicam nerdeyse ben iyinietli oldkca herkes ezio:([/QUOTE]
Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.

bayanlar merhaba sızı kırmak ıncıtmek veya kınamaka azarlamak ıcın yazmıyorum sadece uyarmak ıstedım tılsm vefk vs muska gıbı seyler yaptırmayın basınıza belaya sokmayın nasıl yaptıklarını bılıyormusunuz oyle seylerı kagıda yazmaklamı oluyor sanıyorsunuz hayır ve gecmısınızı bıldıgı ıcın ınanmayın butur ınsanlara allahtan yardım ısteyın duvaa edın hayatınızı maf etmeyın cok tehlıkelı seyler bunlar emınım nasıl yapıldıgını bılsenız hıcbırınız yaptırmazdınız hocalardan yardım ıstemezdınız hem paranızdan hem hayatınızın allak bullak olmasını ıstemezsenız yapmayın ben sadece uyarmak ıstedım gerısı sıze kalmıs

[QUO=sweetsnowy;33805604]Anlamiorum canim demek sorun ben de demek habire birilerinden azar yiorm buara:( bikac kez ustuste mail attim die hoca firca atti cevap olarak.suan moralmen sifirim aglicam nerdeyse ben iyinietli oldkca herkes ezio:([/QUOTE]
Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.[/QUOTE]
Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya

[QUO=sweetsnowy;33805604]Anlamiorum canim demek sorun ben de demek habire birilerinden azar yiorm buara:( bikac kez ustuste mail attim die hoca firca atti cevap olarak.suan moralmen sifirim aglicam nerdeyse ben iyinietli oldkca herkes ezio:(
Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.[/QUOTE]
Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya[/QUOTE]
Sizin işlemi cidden merak ediyorum. Üstünüzde taşıdığınız bir şey mi!

Dur sakiiiin. Referansları oku. Orada da senin gibi benzer durum yaşayanlar var. Ama unutmamak lazım herkesin bir hayatı var.
Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya[/QUOTE]
Sizin işlemi cidden merak ediyorum. Üstünüzde taşıdığınız bir şey mi![/QUOTE]

Aynen oyle canim ustumde tasiyorum bakalim bekleyip grucez.birz karisk bnm mevzu

[QUO=sweetsnowy;33805604]Anlamiorum canim demek sorun ben de demek habire birilerinden azar yiorm buara:( bikac kez ustuste mail attim die hoca firca atti cevap olarak.suan moralmen sifirim aglicam nerdeyse ben iyinietli oldkca herkes ezio:(

Aynen canım senle konusmk moral oluo:) insallah istegime kavusrm da bunlarin pek onemi kalmaz. Siz benim gibi ustelemeyin sakin hocaya

Aynen oyle canim ustumde tasiyorum bakalim bekleyip grucez.birz karisk bnm mevzu[/QUOTE]

Ama sen her gece bir adet dua okumuyorsun sanırım

Aynen oyle canim ustumde tasiyorum bakalim bekleyip grucez.birz karisk bnm mevzu[/QUOTE]

Ama sen her gece bir adet dua okumuyorsun sanırım[/QUOTE]
Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz

Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz[/QUOTE]

Tamam canım

Sizin işlemi cidden merak ediyorum. Üstünüzde taşıdığınız bir şey mi!

Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz[/QUOTE]

Tamam canım[/QUOTE] nasilsin canim bugun kargon gelecekti

Aynen oyle canim ustumde tasiyorum bakalim bekleyip grucez.birz karisk bnm mevzu

Tamam canım[/QUOTE] nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]

Benim mi?

Back
X