Acil nereye yazacagimi bilemedim konuyu seker yuklemesi yani testi yapildi 24 2 gebeyim acil cevap verin ?

ozqkgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
44
1
6
Seker den once kan verdim sekeri aldim eczaneden ictim bidaha kan verdim kanı verdikten 5 10 dakka sonra kustum 3.ye kan verecem 1 saat sonra kustugum icin şekeri test gecersizmi ?

Eve geldim üzerime kustugum icin ev yakin hastaneye gdcem simdi aklma gelmsken soraym dedim

Çok ağır oluyo şeker testi gebe değilim insülin direnci için yaptırmıştım gebelikte bence yapılmaması gerek riskli buluyorum ben olsam yaptırmazdım sonuçta kanda da bakılabilir kandan takip edilebilir yeme içme düzenlenebilir zaten büyük manyaklık hamile birine bunu yapmak ben hamile olmadığım halde bu testten sonra mahf oldum midem yedi bitirdi beni dün gibi hatırlıyorum çok geçmiş olsun inşallah kusma mide bulantısı atlatırsın mideni rahatlatacak şeyler ye iç. Yiyebiliyosan üzüldüm gerçekten malesef benim bilgim yok sadece kendi tecrübemi yazdım korkmayın ama sakın stress yapmayın şeker yüksekliğinde biraz yürüyüş iyi gelecektir

Back
X