Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ıyı olmus demıyecegım cunku burslusun !! emeklerıne yazık olur
umarım halledersın
baskaların hakkını yemek calısanların emegıne ayıp etmek kopya cekmek cok kızıyorum cekenlere
bence samimi bir şekilde önce dersin hocasıyla konuş, özür dile, burslu olduğunu, üniversiteyi kazanmak için çok emek verdiğini söyle. zannedersem daha sonra da kurulda konuşma yapman gerekir. o zaman da aynı şekilde konuş, ben kopya çekmenin bu denli büyük bi sonuç doğuracağını sanmıyorum, endişelenme.
ya yapmayın etmeyin ben de 6 senedir lisanstayım uzatmalı. kopya çekmeyen adam mı var Allahınızı severseniz kimse de niye yaptın ne cesaret demesin, hiç inandırıcı değil. kimse mi çekmedi? bırakın yahu. istanbuldaki 2 teknik üniversiteden birinde okuyorum ki anlayın ne kadar ciddi bir kurum olduğunu. ama disipline adam gönderildiğini kopyadan ilk kez duyuyorum. bu kadar abartmaları saçma, bursu kesmek için ne yapacaklarını şaşırmış sizinkiler ahu. Allah kurtarır inşallah canım. tek kopya çeken sen olmadığını eminim o sınavda, ama sen burslu olduğun için hepsinin gözü senin üstündeydi. yaptıkları ş..sizlikten başka bişey değil, hele ki vakıf ünilerinde uça kaça adam geçiren hocalar biliyorum. yazık.
senın su asıstanı merak ettım benımde boyle bır tanıgım asıstan vardı ogrencılık zamanındada en cok kopya ceken kısı kendısıymıs sımdı asıstan olduya kımseye goz actırmıyormuss offf sınır oluyorum boyle ınsanlara sen hangı unı okuyosun canım
valla dogru tahmın etmısım ıcımden yoksa anayasa hocanda sultan hocamı