- 24 Eylül 2010
- 6.177
- 20.218
- 548
- Konu Sahibi birboslukta
-
Vergi borcu muİmzalamadım yalnızca ellerinde güya bana para kazandıracakları için ismimi tel ve iban istemişlerdi en son akşam engelledikten sonra ses çıkmadı gece yarısına kadar ödemezseniz vergi borcu olacak falan diye tehditvari konuştular
hic birsey yapamazlar bende 300 tl yatirdim sonra bi toaflik oldu geri iade edildi bankami aradim talebinde bulundum neyse sonra tekrar gaza geldim 250 tl yatirdim kazandim 100 bin tl busefer parayi alabilmek icin swift ödemesini yapman gerek dedi 1747 tl ben ödedim veee swift ödemeyi evlilik soyadim oldugu kartla yapdim fakat 100bin lirayi kizlik soyadim la olan kartima yatirilmasini istedim nolduuu olmuyormus kurallar kabul etmiyor 2bin tl uctu bu sekilde önemli degil ama hic birsey yapamazlar merak etmeAilemin haberi olursa falan diye endişe edip gitmeyecektim ama gidip şikayet edeceğim cimer ya da direk polise
Ne kazanmasi, ne kurali yahu hepsi bir kurgu. Boyle boyle söğüşlüyorlar insanlari işte.hic birsey yapamazlar bende 300 tl yatirdim sonra bi toaflik oldu geri iade edildi bankami aradim talebinde bulundum neyse sonra tekrar gaza geldim 250 tl yatirdim kazandim 100 bin tl busefer parayi alabilmek icin swift ödemesini yapman gerek dedi 1747 tl ben ödedim veee swift ödemeyi evlilik soyadim oldugu kartla yapdim fakat 100bin lirayi kizlik soyadim la olan kartima yatirilmasini istedim nolduuu olmuyormus kurallar kabul etmiyor 2bin tl uctu bu sekilde önemli degil ama hic birsey yapamazlar merak etme
yani yani dolandirdilar beni isteNe kazanmasi, ne kurali yahu hepsi bir kurgu. Boyle boyle söğüşlüyorlar insanlari işte.
Daha kotusu de olabilirdi. Binlerce lira dolandirilanlar var. 2 bin lira ile atlatmissiniz yine. Gecmis olsunyani yani dolandirdilar beni iste
İnsanın içinden size "apla bana da bin lira ateşlesene,hadi be abla bu sefer garibanın yüzü gülsün " diyesi geliyoryani yani dolandirdilar beni iste
Ben de bunu yazacaktım gerçektenPanik atak gecirmiyorsunuz!! Sadece panik olmussunuz!! Agzini acan panik atak diyor ya bu siralar.Sanki cok kolaymis gibi..Başlığınızi degistirin
zoruma gitti gitmedi degil ama gözden cikardigim icin üzülmedim saglik olsun napalim :)) ama ne gerizekaliyim da inanmisim diyorum tabi kendimeDaha kotusu de olabilirdi. Binlerce lira dolandirilanlar var. 2 bin lira ile atlatmissiniz yine. Gecmis olsun
2bin liramdan oldum kiz ne hayaler kurdum 100bin lira ile bu ay fakir gecicekİnsanın içinden size "apla bana da bin lira ateşlesene,hadi be abla bu sefer garibanın yüzü gülsün " diyesi geliyor
Ne diye dava açaçak lar size kendileri dolandırıcı saten sizde yazın bende sizi mahkemeye vericem yasal olmayan işler yapıyorsunuz diye yazınGiden para inanın umrumda değil ailem öğrenir de niye bu işlere kumar gibi girdin der güvenleri kaybolur bana üzülürken diye korkuyorum. Ciddi ciddi mesaj atmışlar dava açcaz diye bir şey yapamazlar demi oynamamaya tövbe ettim tabi bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?