- 1 Temmuz 2017
- 87
- 68
- 38
- 36
- Konu Sahibi cikolata1655
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım , neler yapıyorsunuz doktor ne dedi düzeltebiliyor sıkıntı olmaz dimi ? Normal kür ve ilaç olarak filan yaptığınız kullandığınız neler bilgi verirsen çok memnun olurumIleri hareketli 0 cikmis maalesef canim yani spermler ileri gidemiyor ama uzulme biz de aynı dertle ugrasiyoruz ek destekle yukselmeye basladi
Olur canım güzel olurHemen duzelmiyor maalesef biz 4.aya girdik %6dan %16 ya kadar yükseltebildik ileri ve yerindenin toplami %50olmali demisti doktorumuz
Proxeed kullaniyor esim zeytinyaginda incir keciboynuzu kürü e vitamini coban cokerten kullaniyoruz konum vardi link atayim bakabilirsin
Değerlerinizi gösteren sonuç var mı ? Tedaviye başladınız mı doktor ne dedi ne yapılması gerekli , düzeltilebilir bir sorun mu ? Bilgi verebilirmisinizDeğerlerimiz benziyor bizde de ileri hareket sıfır ama yavas %40. Morfoloji bizde krugere göre %2 muhtemelen sizinki who değerlerine göre. Kruger daha kesin bence morfolojiye ayrıca baktırın. Lökosit iltihap demek.
Destek olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Ve sonuç alabildiniz mi? Bizim de hareket problemimiz varIleri hareketli 0 cikmis maalesef canim yani spermler ileri gidemiyor ama uzulme biz de aynı dertle ugrasiyoruz ek destekle yukselmeye basladi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sperm-hareketi-icin-kurler.1022111/Destek olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Ve sonuç alabildiniz mi? Bizim de hareket problemimiz varsayımız zaten yerlerde
![]()
Ileri hareketli 0 cikmis maalesef canim yani spermler ileri gidemiyor ama uzulme biz de aynı dertle ugrasiyoruz ek destekle yukselmeye basladi
Kızlar resim ekleyemedim bize de bi yardım edin asthenoteratoospermıa yazmışlar nota anlamadık
Yazan degerleri tek tek yazmalisin degilse bilemeyiz ki toplsm sperm sayisi hareketli sperm sayisis ve morfolojiKızlar resim ekleyemedim bize de bi yardım edin asthenoteratoospermıa yazmışlar nota anlamadık
Ekleyebildim sanırım teşekkür ederimYazan degerleri tek tek yazmalisin degilse bilemeyiz ki toplsm sperm sayisi hareketli sperm sayisis ve morfoloji
Canim morfoloji bozuklugi var %4 ve uzeri olmali diyorlar .Ileri hareketli 5 cikmis tek basina sayi da 18 milyon.Morfolojiye takilma 1 morfoloji ile hamile kalan cok kisi var bu forumda .Ileri hiz sorunu bizde de var esim 6 ay proxeed plus kullandi ve ceviz yedirdim %16 ya cıktı .Sayi icin de dengeli beslenme .Bir de ben esime propolis arisutu bal yediriyorumEkleyebildim sanırım teşekkür ederim
Cok sorun olmayacak yani üzülmelimiyiz bilemedim pazartesi doktora gidicezCanim morfoloji bozuklugi var %4 ve uzeri olmali diyorlar .Ileri hareketli 5 cikmis tek basina sayi da 18 milyon.Morfolojiye takilma 1 morfoloji ile hamile kalan cok kisi var bu forumda .Ileri hiz sorunu bizde de var esim 6 ay proxeed plus kullandi ve ceviz yedirdim %16 ya cıktı .Sayi icin de dengeli beslenme .Bir de ben esime propolis arisutu bal yediriyorum
Canim degerler hemen duzelmiyor maalesef bizde dna hasarinda cikti.9 aydir ugrasiyoruz 8 ay once bu değerler le kimyasal gebelik gecirdim her gun buyuk bir umut ve duayla hamile kalmayı bekliyorum. Spermler 72 gunde yenileniyor.Mesela benim esim sigara iciyordu yazin birakti onun etkisini yeni göreceğiz. Dr proxeed verirse kesin alin pahali ama yararini görürsünüz .Bitkisel kurlere inanciniz varsa yaparim diyorsanız morfolojiye coban cokerten cayi sayiya da keciboynuzu kürü veya pekmezi iyo geliyor.9 aydir arastirmaktan prof oldumCok sorun olmayacak yani üzülmelimiyiz bilemedim pazartesi doktora gidicez
Canım Allahım inşallah nasip eder sağlıklı yavrularımızın kucagımıza alırız. Çok teşekkür ederim değerli yorumların içinCanim degerler hemen duzelmiyor maalesef bizde dna hasarinda cikti.9 aydir ugrasiyoruz 8 ay once bu değerler le kimyasal gebelik gecirdim her gun buyuk bir umut ve duayla hamile kalmayı bekliyorum. Spermler 72 gunde yenileniyor.Mesela benim esim sigara iciyordu yazin birakti onun etkisini yeni göreceğiz. Dr proxeed verirse kesin alin pahali ama yararini görürsünüz .Bitkisel kurlere inanciniz varsa yaparim diyorsanız morfolojiye coban cokerten cayi sayiya da keciboynuzu kürü veya pekmezi iyo geliyor.9 aydir arastirmaktan prof oldum