Acil taktik ve yardim lütfen

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
kizlar sizden baska kimsem yok.

is yerinden ilgilenen surekli gulumseyen mesaj atan yardımcı olmaya çalışan biri var. ve ben artık kapılmaya basladim.surekli onu düşünüyorum ve fark ettim ki o 1 mesaj atiyorsa ben 3 atiyorum hep havadan sudan muhabbetler ama kizlar.
inanın nasıl özlemişim birinin beni düşünmesini

Son düzenleyen: Moderatör:
O gülüşün altında neler var bunu bilmiyorsunuz mesela , bunu düşünün belki nefret ettiğiniz tarzda bir karaktere sahip kendisi . bu şekilde düşünün sürekli ...

Bence siz kendinizi o kadar da kısıtlamayın tamam ayrilmissiniz 4 5 ay gecmis illa gönül ilişkisi mi olması gerekiyor kendinize telkin edin belki bu kişi sizin çok iyi arkadaşınız olur arkadaş gibi bakmaya çalışın. Zamanla herşey oluruna varır üzmeyin kendinizi su 3 günlük dünyada hem az çok tecrübeniz var nabza gore serbet ne siz uzulun ne kimseyi uzun temkinli olun yeter :)

O gülüşün altında neler var bunu bilmiyorsunuz mesela , bunu düşünün belki nefret ettiğiniz tarzda bir karaktere sahip kendisi . bu şekilde düşünün sürekli ...

ben sadece yeterki göreyim morundayım şu an. dusunulmmeyi ozlemişim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…