- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
bazı çapkın erkeklerden de olabilir.böyle erkekler belirli takıldığı yerlerden belirli kadınlar seçerler ve onlara iyi davranırlar.iş yerinden sizseniz özel yaşantısından başka biri olabilir bu.öyle tuhaftır ki bu türler artık size aşığım demediği kalmıştır her şeyi yapmıştır fakat siz ona açıldığınız an geri vites yapar sizin onu yanlış anladığınızı söyler.bunu yapmasının nedeni de diğer el altındaki kadınlardır.sizden daha fazla hoşlandığı kadını elde etmiş de olabilir falan filan uzayıp gider.temkinli olun.hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.evet hayatınızın aşkı da çıkabilir bu insan. bunu bilemeyiz ama en kötüsünü düşünmeye çalışın.(üniversitedeki bir arkadaştan esinlenilmiştir,çok şükür ki öyle birine aşık olmadım )
Evet gider ama emin ol yarın öbürgün vazgeçince daha çok yikilirsin ve kullandırmak derken sevgini güvenini sadakatini fedakarlığını kullanırlar onlar daha çok kaybolursa daha çok boşluğa düşersinkendimi kullandirmam ama evet ilgisi çok hoşuma gitti.
Neden bu kadar olumsuz yaklaşıyorsunuz anlayamadım konu sahibesi.
Boşanalı 5 ay olmuş az bir süre değil ki yarım yıl.
Bence flört edin, bakın, tanıyın. Güzel duyguları hissetirebilen insanlar her gün karşımıza çıkmıyor ki.
Evet gider ama emin ol yarın öbürgün vazgeçince daha çok yikilirsin ve kullandırmak derken sevgini güvenini sadakatini fedakarlığını kullanırlar onlar daha çok kaybolursa daha çok boşluğa düşersin
Isyerindekilerden bir cacık olmuyor , var bdv de böyle bir sürü konu .. bence düştüğün boşluk dolayısıyla yanlış anlamaya ve kandırılmaya çok müsaitsin. .boşandığıni bildiği için farklı bir niyetle yaklaşıyor olma ihtimali yüksek .. sonra "keske" dememek için şimdi "hayir" demeyi öğren ve elindeki o telefonu yere bırakıp hemen uyku moduna geç :)
Niye kısıtlıyorsun ki kendini? İlla ciddi düşünmeye gerek yok aradan 5 ay geçmiş.
Ben boşansaydım ve bir hisse kapılsaydım tutmazdım şahsen kendimi 5 ay geçtiyse eğer.
Ama tutmazdım derken birliktelikten bahsetmiyorum.
Flört edilebilir ne var ki bunda? İleri gitmediğin sürece sorun olmaz bence.
Evliliğiniz henüz bitmemiş hanımefendi daha yeni dava açılmış belki de davanız bile görülmedi bir önceki konunuzu daha 1 ay olmamış açalı daha birinden ayrılmadan bir kendinize gelmeden nasıl birine hemen kaptırabiliyorsunuz kendiniz nasıl güvenebiliyorsunuz hemen kapılıyorsunuz anlamadım öyle hemen güvenmeyin biraz kendi hayatınızı düzene koyun hayatınıza birini almayın birkaç güzel davranışla hemen gönül ilişkisi yaşayacak kadar zayıf olmayın hele bir boşanın önce kaldı ki boşanma sürecinde olan bir ilişki duyulursa aleyhinize de olabilir
Konu sahibi henüz boşanmamış yalnız 19 şubatta açtığı konuda henüz dava açtığını ne zaman sonuçlanacağını bilmediğini yazmış kaldı ki daha da önceki konularında eşinin hesaplarına bakmış dava açtığı eşine kızmış bir bayanla konuşmalarını görmüş ne çabuk birisine yazıyor diye güzelsin falan yazan eşine kızmış ama şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor daha ayrılmadan. Aynı işyerinde olduğu insanın numarasını silse ne zaten görüyor ve zor engel oluyor ve mesaj atarsa ne yapayım diyor hala.
kimse ile gönül ilişkisi yaşamadım yaşamıyorum da suan. zaten doğrusunu görmekte zorlandığım için konu açtım buraya
Amacını anlamaya çalış böylece zaten ters birşey hissedersen sogursunnasi uzak durucam peki ne yapmaliyim
Amacını anlamaya çalış böylece zaten ters birşey hissedersen sogursun
Evet çok usteleme kimseyide umursama kendin için kendine yakışanı yaparsan emin ol keşke demezsinhavadan sudan muhabbetler hep biraz zamana bırakayım o zaman
Evet çok usteleme kimseyide umursama kendin için kendine yakışanı yaparsan emin ol keşke demezsin
Bilmezden gelebilir. Çok yüz verme bence.yeni iş yerim henüz bilmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?