Acil taktik ve yardim lütfen

sanırım dediginiz gibi ya herkese böyle ilgili :/ yanlış anlıyor olabilirim

Bence boşanalı az zaman oldu diye kendinizi tutmayın. Kimin karşınıza ne zaman çıkacağı belli olmaz. Hoşlanıyorsanız, ondan da karşılık varsa, tanıyın görüşün. Neden uzak durmak istiyorsunuz

Neden bu kadar olumsuz yaklaşıyorsunuz anlayamadım konu sahibesi.
Boşanalı 5 ay olmuş az bir süre değil ki yarım yıl.
Bence flört edin, bakın, tanıyın. Güzel duyguları hissetirebilen insanlar her gün karşımıza çıkmıyor ki .

Neden bu kadar olumsuz yaklaşıyorsunuz anlayamadım konu sahibesi.
Boşanalı 5 ay olmuş az bir süre değil ki yarım yıl.
Bence flört edin, bakın, tanıyın. Güzel duyguları hissetirebilen insanlar her gün karşımıza çıkmıyor ki.

ayrıldığımi bilmiyor evet güzel hissettiriyor ama yakışıklı çocuk nede evlenmiş birini iştesin ki

valla numarasını silmeseydim kesin mesaj atardım bunu hallettik peki o atarsa me yapayım

Evliliğiniz henüz bitmemiş hanımefendi daha yeni dava açılmış belki de davanız bile görülmedi bir önceki konunuzu daha 1 ay olmamış açalı daha birinden ayrılmadan bir kendinize gelmeden nasıl birine hemen kaptırabiliyorsunuz kendiniz nasıl güvenebiliyorsunuz hemen kapılıyorsunuz anlamadım öyle hemen güvenmeyin biraz kendi hayatınızı düzene koyun hayatınıza birini almayın birkaç güzel davranışla hemen gönül ilişkisi yaşayacak kadar zayıf olmayın hele bir boşanın önce kaldı ki boşanma sürecinde olan bir ilişki duyulursa aleyhinize de olabilir

Konu sahibi henüz boşanmamış yalnız 19 şubatta açtığı konuda henüz dava açtığını ne zaman sonuçlanacağını bilmediğini yazmış kaldı ki daha da önceki konularında eşinin hesaplarına bakmış dava açtığı eşine kızmış bir bayanla konuşmalarını görmüş ne çabuk birisine yazıyor diye güzelsin falan yazan eşine kızmış ama şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor daha ayrılmadan. Aynı işyerinde olduğu insanın numarasını silse ne zaten görüyor ve zor engel oluyor ve mesaj atarsa ne yapayım diyor hala.

kimse ile gönül ilişkisi yaşamadım yaşamıyorum da suan. zaten doğrusunu görmekte zorlandığım için konu açtım buraya

nasi bi tavır bu hanfendi sanki "hala " filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…