- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Sen bosandigini bilmesin istiyorsun.neden kaçma gereği duyuyorum. çünkü o bekar ve benim.evlenip ayrıldığımı bilmiyor.
bilse sanirim konusmaz
Konu sahibi henüz boşanmamış yalnız 19 şubatta açtığı konuda henüz dava açtığını ne zaman sonuçlanacağını bilmediğini yazmış kaldı ki daha da önceki konularında eşinin hesaplarına bakmış dava açtığı eşine kızmış bir bayanla konuşmalarını görmüş ne çabuk birisine yazıyor diye güzelsin falan yazan eşine kızmış ama şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor daha ayrılmadan. Aynı işyerinde olduğu insanın numarasını silse ne zaten görüyor ve zor engel oluyor ve mesaj atarsa ne yapayım diyor hala.
Yapacağın şey çok basit , hemen mesaji silip işteysen işine bakacaksın , evdeysen farklı şeylerle ilgilenip düşünmekten vazgeçeceksin . Hatta dışarı çık ,yeni ortamlara gir ,arkadaşlıklar kur ..yeni bir ilişkiden çıkıp tekrar kendini aynı şeylerin içinde bulmak yorucu değil mi sence de ? Bırak biraz özgür takıl .valla numarasını silmeseydim kesin mesaj atardım bunu hallettik peki o atarsa me yapayım
Yapacağın şey çok basit , hemen mesaji silip işteysen işine bakacaksın , evdeysen farklı şeylerle ilgilenip düşünmekten vazgeçeceksin . Hatta dışarı çık ,yeni ortamlara gir ,arkadaşlıklar kur ..yeni bir ilişkiden çıkıp tekrar kendini aynı şeylerin içinde bulmak yorucu değil mi sence de ? Bırak biraz özgür takıl .valla numarasını silmeseydim kesin mesaj atardım bunu hallettik peki o atarsa me yapayım
Acelen Nedir ?? Yanlış anlama bunu hesap sormak için sormuyorum. Ki haddim değil. Yanlız daha çok yeni bir süreçten çıkmışsın. Şahsen yerinde ben olsam, özgürlüğümün tadını çıkarırım. Evliyken başınızdan geçen kötü şeyleri düşünün. Bence kendinizi önce iyi bir toparlayın. Sonra kafanızı meşgul edecek ve size iyi gelecek uğraşılar bulun. Saçınızı boyatmak istiyorsanız boyatın. Giyim tarzınızı değiştirmek istiyorsanız değiştirin. Madem kendinizi boşlukta hissediyorsunuz, o boşluğu doldurmak için illa bir sevgiliye gerek yok. Farklı şeylerle de doldurabilirsiniz. Hiçkimseye de kendinizden fazla değer vermeyin. Önce kendinizi sevin ve saygı duyun. Siz kendinize ne kadar değer verirseniz, cevrenizdekiler de okadar verir...
Degerli hem cinsim Koyukahve26
Emin ol senin bosanmis oldugunu bilmesede , ilgiye , sevgiye ac oldugunu farkettigini bil..Kendin yazmisin o bekar diye.. uzak durmanizi tavsiye ediyorum. Soyle dusun; sen kendini yeterince ona gore "DUL" damgasi yiyecegini dusundugunuzden dolayi zayif ve onaysiz kadin gibi gordugun icin , ozelliklede 'LAYIK' gormediginiz icin uzak durun diyorum. Cunku bastan siz kendizi ona karsi kabulsuz gormussunuz zaten. Bu hayat bakisinizi yanlis yada dogru size gore yansitiyor...Ezilmek gibi goruyorsunuz dul olmayi.. (ki bu bana gore yanlis bir bakis acisi)
Tut ki iliskiniz basladi; kendini ona isbat etmek yetmiyormus gibi ailesine de kat be kat isbata gireceksin, cok yorulacaksin, cok yipranacaksin,uzulen sen olucaksin...agir bedel odemissin zaten bir kere.. yeniden bunu kendinize yasatmayin derim..
Daha cok yeni bir ayrilik asamasi gecirmissin, kendini yeni bir iliskiye hazirlaman icin kendini yenile, kitap oku mesela, hobi edin, spor salonuna yazil. ( bu cok yararli olabilir) Lutfen yanlis anlama..belkide bunlarin hepsiyle ugrasiyorsundur bilemem.. ancak yazilarindan kendini degersiz hissettigini hissettirdin.. Anlattigim olumsuzluklari yasamak istemiyorsan, bunlari haketmiyorsun,kendini degerli kIL , zaman ver kendine, ruhuna, beynine, bedenine.. Elbet bir gun seni sen oldugun icin seven,deger gosteren biriyle mutlaka tanisacaksindir.. Ayrica ayni isyerinde 7/24 birliktelik ve evlilik yurumuyor...Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun , hele ki su zamanda kadina deger vermeyen , hor goren insanlardan da korusun. Hayirli insanlarla karsilastirsin herkezi ins.
Hosca ve mutlu kalin...
Sen bosandigini bilmesin istiyorsun.
Bilse dedigin gibi belki sana yaklasmayacak.
Bu durumda bilerek sakliyorsan dogru yolda degilsin.
Soyleyecek ortamin olup da soylemiyorsan bir nevi karsindakini kandiriyorsun demektir.
Karsindaki de gercegi bilsin ona gore belki o da bir yol cizecek senle ilgili
Size mesajları eveinize gelincemi atıyor..Kaç saat boş kalıyorsunuz yani çalışma saatiniz nasıl ve iş yerinde temasa geçiyormu yoksa sadece mesayiden sonramı bu mesajları atıyor
demek istediğim aslında şu Eğer size Eve gelince mesaj atıyorsa siz de evde boş Bulunduğunuz vakitlerde ona cevap yazıyor sanız kafanız meşgul değil demektir Eğer Kafanız meşgul olursa ne yazma gereği duyarsınız Ne arama gereği duyarsınız( Tabi aşık değilseniz)
Sen bosandigini bilmesin istiyorsun.
Bilse dedigin gibi belki sana yaklasmayacak.
Bu durumda bilerek sakliyorsan dogru yolda degilsin.
Soyleyecek ortamin olup da soylemiyorsan bir nevi karsindakini kandiriyorsun demektir.
Karsindaki de gercegi bilsin ona gore belki o da bir yol cizecek senle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?