acil taktik

kendinemuhendis

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
13
4 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafeyiz. ben kendi şehrimden üniversite okuduğum şehre (aynı zamanda da memleketim) gideceğim. 1-2 aydır görüşemedik normalde uzak şehirlerde değiliz ama benden kaynaklı görüşemedik işte. erkek arkadaşım gelmek istigor ben de gece orada olacağım. 2. bir evim var orada ama evin komşuları halamı falan tanıyor (apartman)
Bir kez çılgınca bir şey yapmıştık bir gece gizlice onu eve aldım (sadwce kalacak yer olarak kullanıyor bu arada) şimdi de yine öyle yapmayı düşünüyoruz ama inanılmaz tedirginim. Ya biri denk gelirse ya kapı gözwtliyorsa faln diye. Tavsiyelerinizi alabilir miyim

Bi düşünün derim kfjfj

Sevgilini birkaç arkadaşınla birlikte halıya sarın.

Ya hiç mi eve atan olmadı ahdjdjdjdj
Kuzenim attı yakalandı cidden ama he sonra çoçuk hemen çıkmış evden evleri griş kat cama akrabalardan biri tıklatmış bunlar evdeyken korkmuş çoçuk kız başıma kalacak diye kaçmış valla

Hiç o toplara girmem
Otelde kalsın
ya gece yarısında 2 gibi gelip (ve evin kapısının yanında yangın merdiveni var, yani önünden geçtiğini kimse görmeyecek aslında) sabahın köründe çıksak diye düşündüm. çünkü evi zaten kimse kullanmıyor sadece komşu gözetleme mevzusu. Eve 1 aydır giren çıkan zaten yok

Kuzenim attı yakalandı cidden ama he sonra çoçuk hemen çıkmış evden evleri griş kat cama akrabalardan biri tıklatmış bunlar evdeyken korkmuş çoçuk kız başıma kalacak diye kaçmış valla
ay nediyorsunuz fndnfnffnnd çok korkunç. Hiçbir açıklaması da olamaz. Bu arada eve kimsenin gelme ihtimali yok evin sahibi şehirde değil.

Yahu bu rezilliği çekene kadar bir otel tutsun ya parası yoksa gönder gitsin

Şimdi çok stres yapıyorsun ya, kesin yakalanırsın

Bi düşünün derim kfjfj
biraz uzun bir kadın ne olacak ki
Yahu bu rezilliği çekene kadar bir otel tutsun ya parası yoksa gönder gitsin
Ya otelde de kaldık amaç beraber kalmak zaten çünkü oturup kpnuşuyoruz öyle cinsel hayatımız yok (olabilirdi de ama amaç o değil yani), otele de ben öğrenciyim para veremiyorum gjfjfjf ve çok pis geliyor

İçimden bir ses yakalanmayacaksınız diyor, ama bu yatırım tavsiyesi değildir, yakalanırsan sorumlusu ben değilim

Aşkım parayı niye sen veriyorsun ki arkadaşın erkek ve yani sırf oturup sohbet etmek için gelen bir erkek çok duymadım ben ama ha vardır öylesi amenna ama illaki gelmek istiyorsa kendini hiç riske atma oteli o tutsun

Ahahahahaha valla gece mescidde kalmışlığı bile var

İçimden bir ses yakalanmayacaksınız diyor, ama bu yatırım tavsiyesi değildir, yakalanırsan sorumlusu ben değilim
Vallahi sizce de ihtimal düşük mğ yümsek mi
-evin sahiplerinin eve gelme ihtimali yok.
-karşı komşu tanıyor evin sahiplerini. karşı komşuyla aramızda yangın merdiveni var. ışık açılmadan eve direkt girebilir. ?? ışık açılmadığı için bence görme ihtimali de yok fjfjfjf
-sabahın köründe çıkma konusunda da kimse sabah 6’da kapı gözetlemez bence. bence yani.

Eline damacana verin su getirdi sansınlar

`