• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil taktik

biraz uzun bir kadın ne olacak ki😂

Ya otelde de kaldık amaç beraber kalmak zaten çünkü oturup kpnuşuyoruz öyle cinsel hayatımız yok (olabilirdi de ama amaç o değil yani), otele de ben öğrenciyim para veremiyorum gjfjfjf ve çok pis geliyor
sırf sohbet etmek için bu risk alınır mı :KK70: :KK70:

Vallahi sizce de ihtimal düşük mğ yümsek mi😂
-evin sahiplerinin eve gelme ihtimali yok.
-karşı komşu tanıyor evin sahiplerini. karşı komşuyla aramızda yangın merdiveni var. ışık açılmadan eve direkt girebilir. ?? ışık açılmadığı için bence görme ihtimali de yok fjfjfjf
-sabahın köründe çıkma konusunda da kimse sabah 6’da kapı gözetlemez bence. bence yani.
E yöntemi bulmuşsunuz zaten, başka nasıl olacak ki 🤣🤣

risk demeyin yaa :( Görme ihtimali yok ve apartman diye başka da tanıdık zaten yok diye çok önemsemedim
bosver nolucaksa olsun ben eşimi sevgiliyken kendi evimize alıyodum da bir sey olmuyodu :KK70: baskasinin evinde hiç olmaz

Ya son dönemde bir yere adam atma taktiği için ne çok konu gördüm, herşeyi de siz ayarlamayin yapmayın yahu birazcık bu işi premseslere bırakın, yakalanma ihtimalin varken niye zorluyorsun ki, riske değer mi

biraz uzun bir kadın ne olacak ki😂

Ya otelde de kaldık amaç beraber kalmak zaten çünkü oturup kpnuşuyoruz öyle cinsel hayatımız yok (olabilirdi de ama amaç o değil yani), otele de ben öğrenciyim para veremiyorum gjfjfjf ve çok pis geliyor
Valla Hiltonlar hiç pis değil
Otel parası vermeyecek adamla ne işin var yaa

hilton olan bir şehirde kaldığımızı neredsn biliyonuz :(
Yani bu bir örnek
Hilton ayarında ya da 1-2 segment altında bir otel vardır muhakkak
Lafın tamamını söylemeye gerek var mı
Hiltonu olmayan Şehrin en iyi oteline parası yetmeyene adam mı denir

erkek arkadaşım da öğrenci, ikimiz de ailemizden aldıklarımızla geçiniyoruz. ailesine de o bakıyor. o yüzden para mevzusunda daha kendine zar zor bir şey alırken bana şehrin en iyi otelini tut diyemiyorum

erkek arkadaşım da öğrenci, ikimiz de ailemizden aldıklarımızla geçiniyoruz. ailesine de o bakıyor. o yüzden para mevzusunda daha kendine zar zor bir şey alırken bana şehrin en iyi otelini tut diyemiyorum
Yani bu bir örnek
Hilton ayarında ya da 1-2 segment altında bir otel vardır muhakkak
Lafın tamamını söylemeye gerek var mı
Hiltonu olmayan Şehrin en iyi oteline parası yetmeyene adam mı denir
.

Back
X