• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil taktik

4 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafeyiz. ben kendi şehrimden üniversite okuduğum şehre (aynı zamanda da memleketim) gideceğim. 1-2 aydır görüşemedik normalde uzak şehirlerde değiliz ama benden kaynaklı görüşemedik işte. erkek arkadaşım gelmek istigor ben de gece orada olacağım. 2. bir evim var orada ama evin komşuları halamı falan tanıyor (apartman)
Bir kez çılgınca bir şey yapmıştık bir gece gizlice onu eve aldım (sadwce kalacak yer olarak kullanıyor bu arada) şimdi de yine öyle yapmayı düşünüyoruz ama inanılmaz tedirginim. Ya biri denk gelirse ya kapı gözwtliyorsa faln diye. Tavsiyelerinizi alabilir miyim
Eve gelsin ama ne bileyim karşı komşu falanlarsa biraz sesli konuşsun tamirci zannetsinler bi şey sansınlar kcmskdmwkfk. Umarım yakalanmazsınız güzel geçer.

4 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafeyiz. ben kendi şehrimden üniversite okuduğum şehre (aynı zamanda da memleketim) gideceğim. 1-2 aydır görüşemedik normalde uzak şehirlerde değiliz ama benden kaynaklı görüşemedik işte. erkek arkadaşım gelmek istigor ben de gece orada olacağım. 2. bir evim var orada ama evin komşuları halamı falan tanıyor (apartman)
Bir kez çılgınca bir şey yapmıştık bir gece gizlice onu eve aldım (sadwce kalacak yer olarak kullanıyor bu arada) şimdi de yine öyle yapmayı düşünüyoruz ama inanılmaz tedirginim. Ya biri denk gelirse ya kapı gözwtliyorsa faln diye. Tavsiyelerinizi alabilir miyim
Yapmayın bırakın şu erkekler az para harcasın zahmet çeksin senle aynı evde kalmak isteyen erkek bi cebinden parayı çıkarsın güzel bi yer tutsun otel şu bu giriş istemiyorsanız tr de çoğu ilde airbnb var tutsun birini

Vallahi sizce de ihtimal düşük mğ yümsek mi😂
-evin sahiplerinin eve gelme ihtimali yok.
-karşı komşu tanıyor evin sahiplerini. karşı komşuyla aramızda yangın merdiveni var. ışık açılmadan eve direkt girebilir. ?? ışık açılmadığı için bence görme ihtimali de yok fjfjfjf
-sabahın köründe çıkma konusunda da kimse sabah 6’da kapı gözetlemez bence. bence yani.
Siz öyle sanıyorsunuz ama görünüyor ve yakalanıyor kaçak aşıklar.
Bizim burada dedesinin evine kız arkadaşını getiren bir delikanlı var, sözde gecenin bir vakti el ayak çekilince kimse görmeden eve girdiklerini sanıyorlar ama herkes görüyor biliyor, kimse dedeye haber uçurmuyor ama mahallemizin gıybetçileri arasında çok fena dedikodu dönüyor, özel hayatınız sizi ilgilendirir ister sohbet için ister birlikte olmak için kalırsınız fakat oranın sakinleri arkanızdan bu yavrucaklar sohbet için gelip gittiler demeyecek bunu bilin 😂

Siz öyle sanıyorsunuz ama görünüyor ve yakalanıyor kaçak aşıklar.
Bizim burada dedesinin evine kız arkadaşını getiren bir delikanlı var, sözde gecenin bir vakti el ayak çekilince kimse görmeden eve girdiklerini sanıyorlar ama herkes görüyor biliyor, kimse dedeye haber uçurmuyor ama mahallemizin gıybetçileri arasında çok fena dedikodu dönüyor, özel hayatınız sizi ilgilendirir ister sohbet için ister birlikte olmak için kalırsınız fakat oranın sakinleri arkanızdan bu yavrucaklar sohbet için gelip gittiler demeyecek bunu bilin 😂
Sürekli olan bir şey osla fark edilir, ayrıca arkadaşlarımı da çağırıyorum öyle çekincem yok zaten. 1 kez yapılan bir şeyi görmek inaılmaz. Öyle apartman gibi de değil kocaman kimsenin tanımadığı site. Site dediğim yani normal apartman değil gelen giden merdivenden görülsün.
Hani gecenin bir yarısı ışıklar kapalıyken eve yangın merdiveninden birinin girdiğini kim görebilir gerçekten tedirgin ettiniz beni fkdkfk

Ayrıca karşı komşuyu tanımıyorum en fazla o kendi arasında dedikodu yapar gidip anlatsa arkadaşlarımı çağırdım der kapatırım çık önemki depil

Son düzenleme:
Sevgilim de olsa Böyle bir riski almam neden mi ? Eskiden yan binamızda tanıdığım bir teyze vardı çok severdim kendisini astımı olduğu için geceden sabaha kadar sürekli balkon camından otururdu yoldan geleni geçeni her şeyi görür takip ederdi bu sayede .
Ha böyle olmasa bile şansa bile denk gelebilir nitekim yaşlılar daima görürler bunu unutma 😄

Sevgilim de olsa Böyle bir riski almam neden mi ? Eskiden yan binamızda tanıdığım bir teyze vardı çok severdim kendisini astımı olduğu için geceden sabaha kadar sürekli balkon camından otururdu yoldan geleni geçeni her şeyi görür takip ederdi bu sayede .
Ha böyle olmasa bile şansa bile denk gelebilir nitekim yaşlılar daima görürler bunu unutma 😄
Eski mahallemde en alt katta oturan teyze sabah namazı sonrası uyumaz cam kenarında oturur herkesin nereye kiminle ne zaman gittiğini bilirdi 🙈

Akrabayla vs değil komşuyla karşılaşmaktan mı çekiniyorsunuz siz?
Yani ne sıkıntı olabilir ki siz normal karşıladığınızda bu durumu? Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz da laf söz olur durumu var?
Ben ailemin üniversite okuduğum şehirdeki evinde kaldım komşularımızda annemi babamı vs. tanıyordu. Hayatın olağan akışında karşılaşınca selam verdim geçtim. Kimse de sen eve kimi getirdin diye hesap sormadı.

Akrabayla vs değil komşuyla karşılaşmaktan mı çekiniyorsunuz siz?
Yani ne sıkıntı olabilir ki siz normal karşıladığınızda bu durumu? Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz da laf söz olur durumu var?
Ben ailemin üniversite okuduğum şehirdeki evinde kaldım komşularımızda annemi babamı vs. tanıyordu. Hayatın olağan akışında karşılaşınca selam verdim geçtim. Kimse de sen eve kimi getirdin diye hesap sormadı.
Yok ya hiç kimse hiç
Kimseyi tanımıyor. Kadını 2 ay boyunca1 kere gördüm. 12 katlı apsrtman

Hani gecenin bir yarısı ışıklar kapalıyken eve yangın merdiveninden birinin girdiğini kim görebilir gerçekten tedirgin ettiniz beni fkdkfk
Valla bizim buradaki uykusuz yaşlılar çevrelerindeki apartmanlara bile kim giriyor kim çıkıyor görüyorlar :))) site olmasına da güvenmeyin, etrafta meraklı komşular varsa gecenin bir vakti dairelerden birine yapılan şüpheli giriş daha da işkillendirir.
İlla gidecekseniz normal giriş yapın.

Valla bizim buradaki uykusuz yaşlılar çevrelerindeki apartmanlara bile kim giriyor kim çıkıyor görüyorlar :))) site olmasına da güvenmeyin, etrafta meraklı komşular varsa gecenin bir vakti dairelerden birine yapılan şüpheli giriş daha da işkillendirir.
İlla gidecekseniz normal giriş yapın.
Yok yok normal gireceğiz sadece eve yangın merdiveninden girecek😂

Yok yok normal gireceğiz sadece eve yangın merdiveninden girecek😂
ya kaç yaşında insansınız biraz rahat olun. benim aile evimde sitede oturuyorduk ve babam site yöneticisiydi herkes bizi tanırken bile kaç kere erkek arkadaşımla eve gittiğimizi gördüler kimse bir şey demedi. Bu kadar takmayın kimse kimsenin hayatıyla o kadar ilgilenmez

Back
X