• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil taktik

Yok yok normal gireceğiz sadece eve yangın merdiveninden girecek😂
İşte ama bu normal girmek olmuyor, hırsız gibi çok dikkat çekici ve şüpheli bir giriş oluyor. Komşular binaya hırsız girdi diye polisi ararsa, birbirinizle sohbet etmek yerine sabaha kadar emniyette polislerle sohbet etmek zorunda kalırsınız, esprisine yazmıyorum ciddi ciddi başınıza iş açabilirsiniz.

Eee o zaman sorun ne?
Normal kapıdan girip asansöre binip eve çıkın işte. Biriyle karşılaşırsanızda selamlaşır geçersiniz?
22 yaşındaki yetişkin bir bireyin ailesinin evi/kendi evim dediği yere kaçak misafir sokmaya çalışmasını anlamıyorum, herkes gibi binaya girer yangın merdiveni yerine normal giriş yaparsın. Kim ne diyecek ?
Öbür türlü gerçekten aşırı şüpheli oluyor, olmaz olmaz kör şeytan o saatte biri yangın merdiveninde karaltı bile görse polisi arar, ki bizim komşu İstanbul’dayken oğlu anahtarını unutmuş sabaha karşı eve balkondan girmeye çalışırken karşı apartmanda uykusu kaçan biri görüp polisi aramış.

Yok yok normal gireceğiz sadece eve yangın merdiveninden girecek😂
Yangin merdiveni olmaz. Eskaza yan binaya falan yangin merdiveninden tirmanan birini gorsem polisi ararim.
Dunyanin bin turlu hali var, biri gorse hirsiz diye cekse silahi -abartmayin demeyin neler okuyoruz- basiniza cok buyuk isler acilir.

Romeo Juliettecilik oynamaya gerek yok. Madem karsi komsuyu tanimiyorsunuz adam gibi normal kapidan girsin.

Yangin merdiveni olmaz. Eskaza yan binaya falan yangin merdiveninden tirmanan birini gorsem polisi ararim.
Dunyanin bin turlu hali var, biri gorse hirsiz diye cekse silahi -abartmayin demeyin neler okuyoruz- basiniza cok buyuk isler acilir.

Romeo Juliettecilik oynamaya gerek yok. Madem karsi komsuyu tanimiyorsunuz adam gibi normal kapidan girsin.
Olmaz diyemeyiz olur, 17 yaşındayım eşimle yeni sevgiliyiz, aynen romeo julliet balkon sahnesini yatak odası penceresi olarak hayal edin 😂 ben odamın penceresinde romeo sevgili evimizin bahçesinde ben sepet indirdim çiçek koyarken alt kattaki yengem kendi yatak odasına giriyor bahçede karaltıyı görünce hırsız var diye bir çığlık atıyor rahmetli babam av tüfeğini kaptığı gibi mutfak balkonuna çıkarken eşim depar ata ata kaçıyor 🤣🤣🤣

Benim için artık komik bir anı ama gecenin bir vakti Allah göstermesin sonu kötü de bitebilirdi.

erkek arkadaşım da öğrenci, ikimiz de ailemizden aldıklarımızla geçiniyoruz. ailesine de o bakıyor. o yüzden para mevzusunda daha kendine zar zor bir şey alırken bana şehrin en iyi otelini tut diyemiyorum
Parkta kafede oturun sohbet edin o zaman, ne önerisi bekliyorsunuz ki? Size nasıl bir orijinal fikir sunulabilir burada?

Yapmayın böyle kaçak Gökçek işler.Afsm gibi gündüz gözüyle oturun bir yerde edin sohbeti Eşek kadar adam gece kalacak yer bulamıyor mu??? Yangın merdiveni de biri görse ihbar etse ya da aileniz duysa iyi mi olacak??? Ortaya çıktığında yerin dibine gireceğiniz şeyler yapmayın,hem erkek milletine de çok güvenmeyin döner dolaşır riske girdiğiniz adam " kim bilir benden başka kimleri gizlice aldın der"

Olmaz diyemeyiz olur, 17 yaşındayım eşimle yeni sevgiliyiz, aynen romeo julliet balkon sahnesini yatak odası penceresi olarak hayal edin 😂 ben odamın penceresinde romeo sevgili evimizin bahçesinde ben sepet indirdim çiçek koyarken alt kattaki yengem kendi yatak odasına giriyor bahçede karaltıyı görünce hırsız var diye bir çığlık atıyor rahmetli babam av tüfeğini kaptığı gibi mutfak balkonuna çıkarken eşim depar ata ata kaçıyor 🤣🤣🤣

Benim için artık komik bir anı ama gecenin bir vakti Allah göstermesin sonu kötü de bitebilirdi.
Ahah esinizin verilmis sadakasi varmis. Bir de artik ülkede kimden ne cikacagi belli degil, kimse bos gezmiyor. Dandik trafik tartismasinda bile cekip vuruyorlar, yangin merdiveninde "hirsiz" gorseler vururlar, hadi vurmasalar bile yakalar doverler, komsular toplanir agzini burnunu kirar vs her sey olur.

Dede duymasın derken instagrama olay videolari duser vallahi.

Yav apartmanın ççinde tövbe yarabbi

22 yaşındaki yetişkin bir bireyin ailesinin evi/kendi evim dediği yere kaçak misafir sokmaya çalışmasını anlamıyorum, herkes gibi binaya girer yangın merdiveni yerine normal giriş yaparsın. Kim ne diyecek ?
Öbür türlü gerçekten aşırı şüpheli oluyor, olmaz olmaz kör şeytan o saatte biri yangın merdiveninde karaltı bile görse polisi arar, ki bizim komşu İstanbul’dayken oğlu anahtarını unutmuş sabaha karşı eve balkondan girmeye çalışırken karşı apartmanda uykusu kaçan biri görüp polisi aramış.
Şimdi dediğimi anlatayım. Apartmanın 2 merdiveni var. bir girişi bizim kapının yanında. diğer merdiven diğer tarafta. ve bu merdivenler kapıyla da örtülü. bizim kata kadar asansörle çıkıp sonrasında merdivenle girecekti eve. o merdiveni zaten çok yüksek olduğu için kullanan yok. güvenlik kamerası da yok. yani dikkat çekici dış merdivenden bahsetmiyorum. normal girse ya karşıdaki görse olur da söyler diye dedim. yoksa beni yinebağlamaz. gidip söylemez ama ya söylerse diye dedim.

Şimdi dediğimi anlatayım. Apartmanın 2 merdiveni var. bir girişi bizim kapının yanında. diğer merdiven diğer tarafta. ve bu merdivenler kapıyla da örtülü. bizim kata kadar asansörle çıkıp sonrasında merdivenle girecekti eve. o merdiveni zaten çok yüksek olduğu için kullanan yok. güvenlik kamerası da yok. yani dikkat çekici dış merdivenden bahsetmiyorum. normal girse ya karşıdaki görse olur da söyler diye dedim. yoksa beni yinebağlamaz. gidip söylemez ama ya söylerse diye dedim.
Siz bilirsiniz tabii ama zaten sizin kata kadar asansörle gelen sevgilinizin sonrasında merdivenden evinize girmesinin mantığı var mı? Kapıdan girmeyeceğine göre o merdiven sizin balkon veya pencereye bakıyor, her türlü riskli tehlikeli gece gece, ayrıca asansörde de karşı komşunuzla karşılaşabilirsiniz.
Ben de genç oldum, buradaki kadınların hepsi genç oldu sevgilimiz de oldu, sizi anlamıyor değiliz ama millet ya söylerse diye riske girmek yerine cesur olup direkt kapıdan sokun sevgilinizi.

Siz bilirsiniz tabii ama zaten sizin kata kadar asansörle gelen sevgilinizin sonrasında merdivenden evinize girmesinin mantığı var mı? Kapıdan girmeyeceğine göre o merdiven sizin balkon veya pencereye bakıyor, her türlü riskli tehlikeli gece gece, ayrıca asansörde de karşı komşunuzla karşılaşabilirsiniz.
Ben de genç oldum, buradaki kadınların hepsi genç oldu sevgilimiz de oldu, sizi anlamıyor değiliz ama millet ya söylerse diye riske girmek yerine cesur olup direkt kapıdan sokun sevgilinizi.
Hayır hayır merdiven kapıya bakıyor, hallettik zaten merdiven kapısı evin kapısının yanında çünkü. kimse görmeden girdi yani.

Sürekli olan bir şey osla fark edilir, ayrıca arkadaşlarımı da çağırıyorum öyle çekincem yok zaten. 1 kez yapılan bir şeyi görmek inaılmaz. Öyle apartman gibi de değil kocaman kimsenin tanımadığı site. Site dediğim yani normal apartman değil gelen giden merdivenden görülsün.
Hani gecenin bir yarısı ışıklar kapalıyken eve yangın merdiveninden birinin girdiğini kim görebilir gerçekten tedirgin ettiniz beni fkdkfk

Ayrıca karşı komşuyu tanımıyorum en fazla o kendi arasında dedikodu yapar gidip anlatsa arkadaşlarımı çağırdım der kapatırım çık önemki depil
Ne önerilmesini beklediğini anlamadım ben. Riskleri söyleyenlere muhalefet olup kendi kendini rahatlatmışsın zaten :KK53:

4 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafeyiz. ben kendi şehrimden üniversite okuduğum şehre (aynı zamanda da memleketim) gideceğim. 1-2 aydır görüşemedik normalde uzak şehirlerde değiliz ama benden kaynaklı görüşemedik işte. erkek arkadaşım gelmek istigor ben de gece orada olacağım. 2. bir evim var orada ama evin komşuları halamı falan tanıyor (apartman)
Bir kez çılgınca bir şey yapmıştık bir gece gizlice onu eve aldım (sadwce kalacak yer olarak kullanıyor bu arada) şimdi de yine öyle yapmayı düşünüyoruz ama inanılmaz tedirginim. Ya biri denk gelirse ya kapı gözwtliyorsa faln diye. Tavsiyelerinizi alabilir miyim
aile evi ise sıkıntı olabilir
kimseyi ilgilendirmez ama gereksiz dedikodulara malzeme olabilirsiniz

Arabanın bagajında sokmuştum ben sjsjs. Bagaj büyüktü. Arabayı hiçbir zaman garaja sokmayan ben o gün garaja sokmuştum. O anki zekamla nasıl zekiyim bana sorsanız. 😅
Bugünkü aklım olsa hiç sokmazdım ne gerek varmış. Özellikle cinsel hayat yoksa hiiiç gerek yok. Risk almayın ya da normal dümdüz kapıdan girsin.

Arabanın bagajında sokmuştum ben sjsjs. Bagaj büyüktü. Arabayı hiçbir zaman garaja sokmayan ben o gün garaja sokmuştum. O anki zekamla nasıl zekiyim bana sorsanız. 😅
Bugünkü aklım olsa hiç sokmazdım ne gerek varmış. Özellikle cinsel hayat yoksa hiiiç gerek yok. Risk almayın ya da normal dümdüz kapıdan girsin.
Neden bagaj ahshd arka koltuga uzanıp üstüne bir seyler atsaydiniz bari ahshdh Emel Sayin'i kaciran Tarık Akan fantezisi mi yaptiniz ahahaha

Back
X