Acil tavsiyelerinize ihtiyacim var kizlar.((

Son darbeyi de soyle vurdu. Ben tamam sizinkiler geliyor gelsinler ne kadar isterlerse kalsinlar. Ben 3 haftalik gidiyorum. Ona uygun bilet al bana dedim. Hayir sen neden 4 haftalik gitmiyorsun, Ben senin benimkilerle yuz yuze gelmeni istemiyorum. Dedim o zaman onlar 3 haftalik gelsinler. Ben cocuklarimi ozluyorum. Zaten 3 hafta nasil durucam bilmiyorum. Esim " Hayir onlar istedikleri gibi gelir kalirlar (1 aylik) sana 3 deyil 4 haftalik bilet aliyorum dedi ve oylede yapti. Neymis efendim, cocuklari ozledigimden degil, ben inadina gelmek istiyormusum onlarla kavgaya, ben onlarin sesini duymaya tahammul edemezken neden Boyle bir seyi isteyeyimki.

Son darbeyi de soyle vurdu. Ben tamam sizinkiler geliyor gelsinler ne kadar isterlerse kalsinlar. Ben 3 haftalik gidiyorum. Ona uygun bilet al bana dedim. Hayir sen neden 4 haftalik gitmiyorsun, Ben senin benimkilerle yuz yuze gelmeni istemiyorum. Dedim o zaman onlar 3 haftalik gelsinler. Ben cocuklarimi ozluyorum. Zaten 3 hafta nasil durucam bilmiyorum. Esim " Hayir onlar istedikleri gibi gelir kalirlar (1 aylik) sana 3 deyil 4 haftalik bilet aliyorum dedi ve oylede yapti. Neymis efendim, cocuklari ozledigimden degil, ben inadina gelmek istiyormusum onlarla kavgaya, ben onlarin sesini duymaya tahammul edemezken neden Boyle bir seyi isteyeyimki.
Okurken icim sisti Allah yardimcin olsun. Esin cok gaddar.Resmen senin caresizligini kullanmis.

Öyle olursa boşar, böyle yaparsam boşar boşarda boşar.. e bu adamin neresi iyi? Sen her isteğine he dedigin icin gülerde eglenirde tabi paşa. Böyle zalimce davranan bi insanla ben yapamazdim açıkcası sanki boşanmak icin elinden geleni yapiyo terbiyesiz!

Öyle olursa boşar, böyle yaparsam boşar boşarda boşar.. e bu adamin neresi iyi? Sen her isteğine he dedigin icin gülerde eglenirde tabi paşa. Böyle zalimce davranan bi insanla ben yapamazdim açıkcası sanki boşanmak icin elinden geleni yapiyo terbiyesiz!
Biz 5 yil once gittigimizde 2 cocugum vardi, 3 ve 4 yaslarindaydilar o zaman.Cocuklar hakikaten hastalanmislardi. Kizim 2-gun hasta oldu, oglumsa Amerikaya donmemize 1 hafta kala ishal oldu, Amerikaya geldik, bir kac gun iyilesmedigi icin doktora goturdum, 2 gun daha bekle iyilesmezse yeniden gel, dedi. Oglum iki gun icinde hakikatende kendiliginden iyilesti. Tamam onu da anliyorum, kardesinin ogluda gittidinde (11 yas) ishal oldu, hatta kusmustu birkac kez, ama I cocuk hasta oldugu zaman benim orda yasayan annemlerde ayni sekil hasta olmuslardi, yani cocuk yabanci ulkenin virusleri diye hasta olmamisdi. Cocuk doktora gitmeden ulkesine doner donmez iyilesti.Onlar da baska ulkede yasiyorlar. Demek istedigim esim hakikaten cocuklarin hastalanamasindan endiseli ama sonucta cokta abartilicak bir hastalik gecirmediler, alt tarafi ishal. Ben onun cocuklari dusundugunden eminim ama inadininda yalnizca cocuklari dusunmek olmadigini dusunuyorum. Cunki onceleri tamam gidersiniz diyen adam gitdi, hayir birakmam diyen adam geldi. Annesigil "virus" bahanesiyle ogullarini oyle doldurdularki, aksini kabullenmiyor.

Back
X