Acil tektaş sorunsalı

Sormadı

Tek taş çıkalı ne kadar oldu ki hemen adet haline geldi

E işte. Benimde zaten demek istediğim bu. 120 sene önce kirmizi veya yeşil gelinlik giyilirdi. 2019 yilinda hicbir gelin bu yapmaz-

Geline yüzyıllardır altin takılıyor veya herhangi maddi değeri yüksek bir hediye veriliyor.
Sonucda söz kesiliyor...kuru kuruya olmaz. Tiffany stilinde tektaş olmasa bile herhangi güzel bir yüzük olabilir.

Konusahininin nişanlısı "bizde adet iki aile buluşur, yemek yer sonra evlenir" demiş...

Neyse...

Bence bizde adet böyle diye söyleyin, illa pırlanta almak zorunda değil altın alıverir ne olacak?

Maddi durumu iyiyse söyleyin ya ne olacak. Zaten aslında başta evlenme teklifi edip takması lazımdı. Ben de sizle aynı durumu yaşadım alyans alınacağı zaman söyledim tek taşta bakalım adettir diye ama uygun fiyatlı bi tane seçtim.

Evet alırlar tabii. Ama Zen’in tektaş geri alış için verdiği fiyatta bir hata var gibi. 2014 te alırken sertifika üzerinde döviz cinsinden fiyatının bulunması lazım. Kaldı ki oradan yeni ürünler de alacağınıza göre yine döviz cinsinden maximum %10-15 civarında bir iskonto ile geri alması gerekir. Eğer uygulamaları bu değilse bahsettiğiniz yeni parçaları da oradan almayın derim. Kafkas Kuyumculuğu da öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…